Apple TV (3. generasjon) Jailbreak ved å følge disse enkle trinnene

Vil du jailbreak din 3. generasjons Apple TV? Vel, du har kommet til rett sted fordi det er en måte å gjøre det uten å svette det ut. Her er noen enkle trinn som du kan følge for å utføre denne oppgaven.

 • iOS versjon 5.0.2 eller tidligere - Forsikre deg om at Apple TV 3 kjører på iOS versjon 5.0.2 eller enda tidligere. Hvis du for tiden kjører en versjon som er senere enn 5.0.2, kan det hende du trenger en annen tredjepartsapp. Bare gå til Innstillinger> Generelt> Om, slik at du kan bestemme iOS-versjonen på Apple TV 3.
 • Tidligere versjoner av bare Windows - Hvis du skal jailbreak din tredje generasjon Apple TV, må du først bekrefte om du har tilgang til en datamaskin som kjører Windows Vista, 7 eller XP. Dette er fordi en tredjepartsapp som Snow3rd bare ville fungert med en slik, og ikke er kompatibel med Mac OS X eller Windows 8 eller nyere.
 • Last ned Snow3rd - Gå til //snow3rd.com/ og klikk på nedlastningsknappen. Bare velg ZIP-filen og lagre den på skrivebordet.
 • Lukk alle åpne prosesser - Lukk alle åpne prosesser og apper som kjører på din Windows-datamaskin etter nedlasting.
 • Koble Apple TV 3 til datamaskinen - Bruk en mikro USB-kabel for å koble Apple TV 3 til datamaskinen. Men sørg for å koble enheten fra strømkilden før du bruker den. Du må bare bruke mini USB-kabelen for å koble Apple TV 3 til datamaskinen.
 • Installer Snow3rd .zip-filen - Finn .zip-filen til Snow3rd fra skrivebordet ditt og dobbeltklikk på den for å trekke ut innholdet. Du vil se en dialogboks som vises på skjermen.

Jailbreak starter her

 • Klikk på Jailbreak-knappen - Jailbreak-prosessen begynner etter å ha klikket på knappen, og du vil se fremdriften på statuslinjen. Dette kan ta flere minutter å fullføre, avhengig av datamaskinens hastighet.
 • Koble fra Apple TV 3 etter installasjon - Etter at installasjonsprosessen er fullført, må du lukke Snow3rd-dialogboksen når meldingen Jailbreak Successful vises på skjermen. Koble enheten fra mini USB-kabelen og start enheten på nytt.
 • Koble Apple TV 3 på nytt etter omstart - Etter at du har startet på nytt, må du koble Apple TV 3 til datamaskinen på nytt etter at du har startet på nytt. Start deretter iTunes på datamaskinen.
 • Sjekk om iTunes gjenkjenner Apple TV 3 - Ved tilkobling til datamaskinen din, sjekk om iTunes kjenner igjen Apple TV 3. I så fall kan du se ikonet til Apple TV vises øverst til venstre på skjermen. Dette betyr at jailbreak var en suksess.
 • Koble til strømkilden og begynn å bruke enheten med HDMI-kabel - Etter å ha sjekket at jailbreak var vellykket, kan du nå bruke Apple TV 3. generasjon og laste ned apper utenfor App Store.

Det er også andre kule triks som du kan glede deg over med Apple TV. Å be om tips fra fagfolk om fordelene ved å jailbreaking din Apple-enhet kan også hjelpe deg med å utforske andre alternativer.

 

Legg Igjen Din Kommentar