Hvordan fikse iPhone Red Screen Issue

Vi har diskutert ulike iPhone-problemer allerede, og vi har delt noen nyttige løsninger og tips slik at du kan fikse dem. Denne gangen skal vi snakke om iPhone red screen issue, også kjent som iPhone red screen of death. Det som skjer her er at telefonen blir sittende fast på den røde skjermen. Noen brukere sa at problemet oppstod etter iOS-oppdatering. Andre rapporterte at den røde skjermen dukket opp da de prøvde å slå på telefonen etter at batteriet gikk ned og telefonen ble slått av.

Det har kommet flere uttalelser etter at saken kom i rampelyset. Noen spekulasjoner handlet om feil i programvaren, og andre hevdet at det var et maskinvareproblem. Siden skjermen ikke svarer, er det ikke mange løsninger du kan prøve. Før vi deler to av dem som kan fungere, kan du prøve å starte enheten på nytt. For noen brukere gikk alt tilbake til det normale. Hvis du fremdeles opplever problemet, må du starte enheten på nytt flere ganger. Jobber ikke? Gå til løsningene oppført nedenfor: hard reset og DFU-modus.

Se også: iPhone-volumknapper fungerer ikke - Slik løser du

Måter å fikse iPhone rød skjerm på

recoveriosdata.wordpress.com

Tilbakestill iPhone

Når skjermen av en eller annen grunn ikke reagerer, betyr det ikke nødvendigvis at enheten din er ødelagt eller at problemet er maskinvarerelatert. Vi kan ta denne situasjonen som et eksempel: iPhone-en din slås ikke på, og du tror at batteriet eller en annen komponent er skadet. Det meste av tiden er det bare et programvarekrasj. Problemet kan løses med en hard tilbakestilling. Det samme gjelder iPhone red screen of death. Du kan ikke bruke berøringsskjermen for å få tilgang til iPhone-innstillingene, så det første du bør prøve er en hard tilbakestilling. Ikke bekymre deg, dette vil ikke slette noen av dataene dine.

 • Trykk og hold inne Hjem-knappen og dvalemodus-knappen samtidig
 • Hold inne knappene til du ser Apple-logoen på skjermen (noen sier at du trenger å holde dem i 10 sekunder, men det tar vanligvis mer tid)
 • Når Apple-logoen vises, slipper du knappene.

support.apple.com

Du kan også lese: Slik fikser du iPhone / iPad-berøringsskjerm som ikke fungerer

Gå inn i DFU-modus og gjenopprett iPhone

Den andre tingen du kan prøve er å gå inn i DFU-modus og deretter gjenopprette iPhone. Dette løste problemet for de fleste brukere. Husk at ved å gjenopprette iPhone vil du miste dataene dine, men det kan være den eneste måten å løse problemet. Hvis du ikke vil gjenopprette iPhone, hopper du over dette trinnet og tar kontakt med Apple.

Forsikre deg om at du har installert den nyeste versjonen av iTunes på datamaskinen før du begynner. Slik går du inn i DFU-modus:

 • Koble iPhone til datamaskinen
 • Slå av enheten
 • Deretter trykker du på og holder nede sleep / wake-knappen og Hjem-knappen på samme tid i 10 sekunder
 • Slipp av / på-knappen, og fortsett å trykke på Hjem-knappen i 10-15 sekunder
 • Skjermen på iPhone-en blir svart og enheten går over i DFU-modus
 • Følgende melding vises i iTunes på datamaskinen din: “iTunes har oppdaget og iPhone er i gjenopprettingsmodus. Du må gjenopprette denne iPhone før den kan brukes med iTunes. ”
 • Klikk OK
 • Klikk deretter Gjenopprett iPhone
 • Klikk på Gjenopprett og oppdater
 • La enheten være koblet til datamaskinen din og la iTunes gjenopprette iPhone
 • Når dette er gjort, følg trinnene på skjermen for å konfigurere iPhone som en ny enhet.

Disse løsningene er effektive på iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Mange brukere løste problemet med en av løsningene vi har listet opp her. Hvis du prøvde alle metodene og ikke løste problemet, eller du ikke vil gå inn i DFU-modus og gjenopprette iPhone (miste dataene dine), kan du kontakte Apple eller besøke en av butikkene deres.

 

Legg Igjen Din Kommentar