Google Chrome krasjer stadig - Slik fikser du det

Det er alltid enorme forbedringer i alle tilgjengelige nettleser, spesielt Microsoft Edge. Google Chrome er imidlertid fortsatt den mest brukte nettleseren i verden. Selv om det fungerer bra for det meste, sto noen brukere overfor problemet med å si at Google Chrome fortsetter å krasje. Du kan prøve følgende metoder for å fikse de hyppige krasjene og forbedre nettopplevelsen din med Chrome betydelig.

Se også: Slik oppdaterer du Google Chrome

Utvidelser og tillegg

Disse tingene er veldig nyttige, men Chrome blir ofte ustabil på grunn av en rekke nettleserutvidelser, plugins eller tilleggsprogrammer. Selv om det ikke er en veldig tilfredsstillende løsning, kan det å redusere frekvensen av krasjer i Chrome, redusere bare 2-3 tillegg i Chrome-nettleseren. Prøv å redusere antall utvidelser og tilleggsprogrammer du bruker for øyeblikket, og du vil definitivt merke endringen.

Deaktiver de motstridende modulene i Chrome

Nå snakker vi om en modul som er en nøkkelkomponent i ethvert program. Den inneholder en streng programmeringsprosedyrer som er nødvendige for driften av applikasjoner. Hvis disse modulene skaper problemer, får du Chrome-krasjer som et resultat. For å identifisere disse problemene, skriver du chrome: // konflikter i adressefeltet. Nettleseren vil deretter laste inn alle modulene og også identifisere de defekte modulene, slik at du kan deaktivere dem. Den vil også nevne den problematiske appen eller utvidelsen sammen med modulene.

Derfor er det best å avinstallere eller fjerne slike konflikter fra systemet ditt ved å bruke 'Legg til eller fjern program' -funksjonen i 'Kontrollpanel'. På lignende måte kan du avinstallere de motstridende utvidelsene fra Google Chrome.

Fix Chrome brukerprofildataene

Mange årsaker fører til at Google Chrome brukerprofildata blir ødelagt. Chrome må lukkes før du slår av Windows fordi det må lagre dataene i brukerprofilen. Hvis Chrome ikke klarer å oppdatere brukerprofilen på grunn av uventet avslutning, kan det skade eller ødelegge de ikke-lagrede dataene som til slutt forårsaker et problem. For å løse dette problemet, åpne 'File Explorer' og sjekk 'Hidden items' under 'View' -fanen. Lukk Chrome hvis det er åpent, og gå deretter til Chrome-brukerprofilmappen ved å følge denne katalogen:

C: \ Brukere \ ditt konto \ AppData \ Lokal \ Google \ Chrome \ Brukerdata (din konto representerer navnet på Microsoft-kontoen din)

Høyreklikk for å "Gi navn til" mappen "Standard" til noe som Standard_1, Default_bkup, etc. Det er virkelig det. Test det ved å åpne nettleseren din på nytt.

Deaktiver Sandbox-sikkerheten midlertidig

Chrome kjører et sikkerhetsverktøy kalt Sandbox som beskytter gjengivelsen av HTML og JavaScript fra ondsinnede programmer. Den lager et kontrollert og begrenset miljø rundt Chrome for å beskytte operativsystemet ditt for å bli skadet. Deaktivering av Sandbox-funksjonen har fungert for noen mennesker, men den anbefales ikke av de fleste. Høyreklikk Chrome-ikonet og åpne Egenskaper for å gjøre endringer. Under snarveien-fanen vil du se en bane som er skrevet inn i en "Mål" -boks. Trykk på mellomrom på slutten av teksten, bare legg til -no-sandkasse og klikk OK.

Tøm historikk, informasjonskapsler og andre surfedata

En vanlig og enkel løsning er ofte å rengjøre surfedataene som er lagret i Chrome. Åpne Chrome-menyen ved å klikke på hamburgerknappen eller på tre-linjes ikonet øverst til høyre i nettleseren og åpne 'Innstillinger'. Nederst på siden Innstillinger klikker du på "Vis avanserte innstillinger" og under Personvernoverskrift klikker du først på "Innstillinger for innhold". Velg deretter alternativet som sier "Behold lokale data bare til du avslutter nettleseren" under Cookies-overskriften, og klikk OK. Dette gjør at Chrome automatisk kan tømme informasjonskapslene.

For det andre, klikk på "Fjern nettlesingsdata" som ligger rett ved siden av "Innstillinger for innhold" og velg alle alternativene bortsett fra "Passord". Dette lar deg forbli signert på nettsteder eller kontoer på sosiale medier.