Topp beste bærbare datamaskiner under $ 1000 i 2020

Å kjøpe en av de beste bærbare datamaskiner under $ 1000 kan utgjøre en enorm utfordring ettersom markedet er oversvømmet av dusinvis av produkter fra alle toppprodusenter. Så, hvordan tar du din beslutning?

Det er ganske enkelt, spesielt hvis du har en god ide om kravet ditt og kan velge den beste bærbare datamaskinen som passer din bruk. Det være seg en all-purpose kontor bærbar PC, en spill-en eller en med bærbar design, det er noe for enhver smak på forskjellige prispunkter.

En stilig bærbar datamaskin med Killer-maskinvarespesifikasjoner

Dell XPS 13 9360 bærbar PC

Når det gjelder å lage en liste over de beste bærbare datamaskiner, er det vanskelig å ikke ta Dell inn i bildet. Merkets XPS 13 9360 bærbare PC er et enkelt kjøp for brukere som vil ha den beste bærbare datamaskinen kombinert med kraftige maskinvarespesifikasjoner.

Drevet av en Intel i5-prosessor med 8 GB RAM og 128 GB SSD, den bærbare datamaskinen er veldig lydhør, takler de fleste oppgaver enkelt og har en fantastisk 13, 3-tommers Infinity Edge-skjerm. Samsung Galaxy S8-eiere kan ha hørt dette, og Dell gjør det bedre ved å bringe teknologien til en bærbar datamaskin. Berøringsskjermfunksjonen er kanskje ikke brukbar på daglig basis, men det vil ikke skade at du har den når du vil gjøre en rask redigering eller åpne en app på Windows 10.

Enheten kan ikke være i stand til å håndtere spill effektivt, siden den har en enkel Intel HD-grafikk 620, men den kan suste forbi excelarkene dine, powerpoint-presentasjoner og flere nettleserfaner på samme tid.

Anbefalt for

 • Forretningsbrukere som ønsker en lett bærbar PC som Dell XPS 13 9360, er bare 2, 7 pund
 • For alle som ønsker å ha den beste eiendomsmegling på skjermen muliggjort av sin eksklusive berøringsskjerm på InfinityEdge

Se det på Amazon

De fleste bærbare datamaskiner med solid bygningskvalitet under 1000 dollar

Microsoft Surface bærbar PC

Apples MacBook-serie av bærbare datamaskiner er fantastisk når det gjelder byggekvalitet, førsteklasses finish og ytelse. For Windows-elskere er Microsoft Surface line-up det beste alternativet å gå med. Selv om Surface Pro's toppmodell kan være dyr, kan du sjekke ut inngangsvariantene.

Microsoft Surface Pro har en 13, 3-tommers skjerm og drives av Intel i5-prosessoren med 4 GB RAM og 128 GB lagringsplass. Maskinvarespesifikasjonene skal være mer enn nok for de fleste kontorgjengere. Kombiner den med den elegante, metalliske finishen og den stilige Windows-logoen på baksiden, så har du et fantastisk produkt i hånden.

Sørg for å oppgradere varianten du velger til Windows 10 Pro, slik at du får den komplette opplevelsen, da Windows 10 OS kan begrense mange funksjoner og ikke er ideell for daglig bruk. Den bærbare datamaskinen lover også 14, 5 timers batterilevetid, gi eller ta noen som skal vare en hel dag med bruk uten å måtte lete etter en stikkontakt.

Anbefalt for

 • Forretningsbrukere som ønsker en elegant og premium Windows 10-opplevelse
 • Eksepsjonelt elegant og godt designet produkt som er lett å ta med seg hvis du er ute etter den beste bærbare bærbare datamaskinen der ute

Se det på Amazon

Apples beste bærbare datamaskin for forretninger under 1000 dollar skal ikke utelates

Apple Macbook Air 2017 utgave

Listen over beste bærbare datamaskiner under $ 1000 kan aldri være fullstendig uten å legge til en Apple MacBook i lineupen. Selv om selskapets andre modeller som Macbook Pro er ganske dyre, bør Macbook Air lett falle innenfor dette budsjettområdet. Sammenlignet med Windows-bærbare datamaskiner, er Mac OS-alternativene begrenset, men de er kjent for sin pålitelighet, solide byggekvalitet og hastighet.

Apple MacBook 2017 er det nyeste produktet som er tilgjengelig på markedet. Den bærbare datamaskinen har en 13-tommers skjerm drevet av en femte gen Intel i5-prosessor og har 8 GB RAM. Det er 128 GB SSD-lagring som sikrer raskere oppstartstid og den kjøres på MacOS Sierra. Macbook Air kan lett vare mer enn 10 timer på en enkelt lading og veier bare 2, 5 kg, noe som gjør det enkelt å ta med seg uansett hvor du går.

Selv om du alltid kan kjøpe en bærbar PC eller en ultrabook til samme pris, tilbyr Macbook Air det beste fra Apples økosystem innenfor budsjettet, og mottar også rettidige oppdateringer i tillegg til å være holdbart i mange år fremover.

Anbefalt for

 • Brukere som allerede eier en iPhone, Mac eller andre Apple-produkter, kan blindt gå med dette valget, da Macbook Air sømløst vil passe inn i økosystemet
 • Designet med pålitelighet og kompakthet som sine primære mål, det er enkelt å ta med seg og MacOS gjør det enklere som et plug n play-alternativ sammenlignet med Windows 10 som kan kreve en viss programvarejustering på brukerens slutt

Se det på Amazon

Den beste bærbare datamaskinen til bærbar PC pakket inn i et profesjonelt utseende som passer bedriftsbrukere

Lenovo Legion Y520

Lenovo Legion Y520 markedsføres som en bærbar PC og det er påfallende tydelig om du ser på det vakre røde fargevalget på en stor metallramme. Hvis du er en hyppig reisende eller borte fra pulten i lange timer, er det lurt å holde seg borte fra denne bærbare datamaskinen. Forretningsbrukere som ønsker en kraftig enhet som kan håndtere spill, så vel som Photoshop og videoredigeringsprogramvare, vil imidlertid kanskje ha et dedikert grafikkort som er det denne Lenovo-maskinen tilbyr.

Under det imponerende utseendet, er Legion Y520 drevet av Intel i5 7300HQ-prosessor med 8 GB RAM og har 256 GB SSD for lagringsbehov. Den bærbare datamaskinen er utstyrt med Nvidia Geforce GTX 1050Ti-grafikkort som enkelt kan håndtere populære titler som Dota 2, Fortnite og PlayerUnknown Battlegrounds på 60 FPS. I tillegg til å kunne spille de fleste AAA-titler ved middels innstillinger, kan maskinvaren også håndtere dine Photoshop-behov og sporadiske videoredigeringsarbeid som kan komme opp på kontoret.

Den røde, gamervennlige finishen vil kanskje sette av noen forretningsbrukere, men hvis du ikke har noe imot at folk rynker på ditt fargerike oppsett, er Lenovo Legion Y520 et godt valg, spesielt med tanke på prislappen.

Anbefalt for

 • Forretningsbrukere som også tilfeldigvis er spillere og ønsker å spille Fortnite-spillet i lunsjpausene på kontoret
 • Folk som jobber mest koblet til et skrivebord og ikke har noe imot om den bærbare PCen har mindre batterilevetid
 • Vil du ha mer smell for pengene og forvente at en bærbar PC som nesten kan konkurrere med et skrivebordsoppsett

Se det på Amazon

LGs bærbare datamaskin med bærbar PC leverer det beste i ethvert aspekt

LG Gram 15

LG revolusjonerte ultrabook-markedet med sitt nye utvalg av bærbare datamaskiner, og LG Gram 15 er en enkel vinner på listen. Den bærbare datamaskinen er påfallende liten, noe som gjør det enkelt å ta med seg på kontoret og under hyppige reiser. Overraskende nok går det ikke på akkord med tanke på ytelse og har et imponerende maskinvarespesifikasjonsark som gjør det til en allrounder i hvert segment.

LG Gram 15 drives av en åttende gen Intel i5-prosessor kombinert med 8 GB RAM og har 256 GB SSD som gjør den veldig responsiv. Tastaturet er pålitelig og responsivt med mild taktil tilbakemelding, mens det også har en fingeravtrykksskanner for raskt å låse opp den bærbare datamaskinen fra hvilemodus.

Du kan velge å gå for den rimeligere HD-skjermen eller bruke mer på å få berøringsskjermvarianten til å bruke Windows 10-funksjoner. Uansett er LG Gram 15 og Gram 13 begge flotte ultrabooks for forretningsformål, ettersom de er lette på bare 2, 4 kg, veldig kraftige og er veldig holdbare. Det lover til og med en utmerket batterilevetid på 15 timer, noe som gjør det til et kraftverk.

Anbefalt for

 • Forretningsfolk som reiser mye eller vil ha den mest kompakte bærbare datamaskinen av dem alle enkelt å bære i en liten ryggsekk
 • Brukere som vil ha den beste batterilevetiden kombinert med en like kraftig maskinvare å bruke
 • De som liker å bruke mindre, men får mer pålitelig ytelse fra den bærbare datamaskinen

Se det på Amazon

Det beste fra begge verdener: Kontorbruk og spill samlet i en pakke

Dell Inspiron 15 7000

Dell Inspiron 15 7000 har nå den siste iterasjonen med reviderte maskinvarespesifikasjoner, bedre grafikkort og noen mindre designendringer. Den bærbare datamaskinens konkurransedyktige prislapp til under $ 1000 kombinert med disse endringene gjør den til et av de beste produktene å gå med.

Inspiron 15 7000 drives av den 7. generasjon Intel i5-7300HQ firekjerneprosessor. Brikkesettet blir raskt parret med 8 GB RAM, 128 GB SSD for raskere oppstartstid og en kul 1 TB HDD for å lagre alle store filer. Den 15, 6-tommers 1080p-skjermen er stor nok til å bla gjennom PPT-er, nettet og for spill når du har litt fritid.

2017-utgaven av Dell Inspiron 15 7000 er utstyrt med det nyeste GTX 1060-grafikkortet som er kraftig til å håndtere alle de nyeste AAA-titlene ved middels innstillinger og annen redigeringsprogramvare når behovet oppstår. Det eneste forbeholdet i denne bærbare datamaskinen er at den gir lavere batterilevetid sammenlignet med andre bærbare datamaskiner, men gjør opp for det med sitt profesjonelle utseende og imponerende maskinvare.

Anbefalt for

 • Brukere som vil ha den beste spillopplevelsen uten å overskride budsjettrammen på 1000 dollar
 • Kjøpere som elsker å eie et merkevare som Dell som ser profesjonelt ut, men som har kule spillegenskaper
 • Hvis du foretrekker et flott tastatur og ikke har noe imot den lavere batterilevetiden hvis jobben din er mer skrivebordsbasert

Se det på Amazon

Convertible 2-i-1 bærbar PC fra Acer er den beste bærbare datamaskinen for forretninger under 1000 dollar

Acer Spin 5

Acer Spin 5 skiller seg enkelt ut på listen over beste bærbare datamaskiner under $ 1000 med sin unike funksjon som de fleste andre bærbare datamaskiner ikke tilbyr. Spin 5 er en 13-tommers konvertibel bærbar PC som kan skryte av en fantastisk byggekvalitet. Den pakker også en kraftig maskinvare, men produsenten Acer har klart å holde vekten på et lavest mulig nivå, noe som gjør den så bærbar som den kunne bli.

Under den konvertible metallrammen rommer Acer Spin 5 en 8. generasjons Intel i7-prosessor med 8 GB RAM og har 256 GB SSD-lagring. SSD-er er et must-have i bærbare datamaskiner for å øke hastigheten på tingene, og de er mer pålitelige for datalagring når du bærer den bærbare datamaskinen rundt mye. Til tross for den kraftige maskinvaren innen, veier den bærbare datamaskinen bare 3, 3 pund og leverer en batterilevetid på nesten 13 timer på en enkelt lading.

13, 3-tommers full HD-skjerm bruker et IPS-panel for å oppnå perfekt klarhet, og den bærbare datamaskinen kan raskt slås rundt for å brukes som nettbrett. Den kompakte vekten og den lille skjermstørrelsen gjør det enkelt å surfe på nettet, se på filmer eller få tilgang til filer i nettbrettmodus like enkelt som du gjør i bærbar modus. Tastaturet fungerer også som et stativ for praktiske visningsposisjoner.

Anbefalt for

 • Brukere som leter etter en kompakt løsning med stor batterilevetid og en bærbar PC som passer til allsidig bruksscenario
 • Brukere som trenger en god cabriolet til en rimelig prisklasse og for brukere som ønsker en bærbar PC som kan fungere som underholdningsenhet
 • Hvis du trenger en bærbar datamaskin og et nettbrett kombinert til ett, er Acer Spin 5 en ikke-brainer å kjøpe

Se det på Amazon

Bunnlinjen

Tiden da bærbare datamaskiner for å fokusere rent på profesjonell design og batterilevetid er for lengst borte, da situasjonen er mer krevende enn noen gang. Du kan alltid velge en bærbar datamaskin som er utstyrt med et dedikert grafikkort, eller gå etter den slankeste modellen for å gjøre forretningsreiser lettere.

Uansett hva du velger, bør du ha dekket denne komplette listen over beste bærbare datamaskiner under $ 1000. MacBook Air er et fristed for Apple MacOS-elskere, mens det er lette produkter som LG Gram 15 helt til en tung spill-bærbar PC som Lenovo Y520 som også tjener forretningsformål. Det være seg den beste batterilevetiden, kompaktheten eller kraftige maskinvarespesifikasjonene, du bør kunne finne den som ideelt samsvarer med ditt behov.