Hvordan laste ned bakgrunnsbilde på Samsung Galaxy S5

Bakgrunn på Samsung S5 er en funksjonalitet som kan gi det nye utseendet til din favoritt enhet. Personlig foretrekker jeg å holde et pent og rent bilde av høy kvalitet på hjemmeskjermen til Samsung S5, som ser fin ut og gir et bedre personlig preg.

Se også: Hvordan øke WIFI-signalet på Samsung Galaxy

Hvordan laste ned bakgrunnsbilde for Samsung Galaxy S5

bakgrunnsbilde på Samsung S5

Her er de få stedene hvor du kan få den beste kvaliteten på bakgrunnsbilder på Samsung S5. Du kan logge deg direkte på nettstedet hdgalaxys5wallpaper og laste ned bakgrunnsbilde av beste kvalitet til det installerte SD-kortet. Senere er det bare å klikke på det lagrede bildet og sette det på skjermen. Du vil finne få alternativer som bakgrunnsbilde eller bakgrunnsbilde på låseskjerm osv. Det er helt ditt valg.

Jeg bruker en tilpasset app til dette formålet som Galaxy S5 Wallpaper. Dette er en gratis app som er tilgjengelig i Google Store, hvor du finner alle offisielle og uoffisielle bakgrunnsbilder til din Samsung S5-telefon. Du kan installere det samme for å administrere og bruke bakgrunnsbilder på din S5.

Et annet flott alternativ for å få telefonen til å se bedre ut er ved å bruke levende bakgrunnsbilder. For levende bakgrunnsbilder kan du installere appen som heter Galaxy S5 Live bakgrunnsbilde og kan bruke alternativene for å få best mulig utseende på din mobile enhet. For å bruke denne appen må du gå til følgende sti som er ganske enkel:

Hjem> Meny> Bakgrunn> Live bakgrunn.

Det levende tapetet gir et pent utseende på bruk.

Se også: 10 nye fantastiske funksjoner i Samsung Galaxy

Dette er noen av de beste stedene å laste ned bakgrunnsbilder til Samsung Galaxy S5.