Slik deaktiverer du Samsung Galaxy S8 alltid på skjermen

Hvis du av en eller annen grunn ikke liker Samsung Galaxy S8 Alltid på skjermen og vil slå den av, fortsett å lese fordi det er akkurat det vi skal snakke om her.

Galaxy S8 kommer med mange interessante og nyttige funksjoner, inkludert alltid på skjermen. Når du slår av skjermen, forblir det på takket være denne funksjonen. Når det er aktivert, forblir skjermen hele tiden for å vise info, for eksempel batterinivå, klokkeslett og dato og noen varsler. Dette er ganske nyttig, ettersom du kan se alle disse tingene på et øyeblikk, uten at du trenger å låse opp telefonen.

Denne funksjonen bruker imidlertid en viss batterilevetid. Det er hovedgrunnen til at noen brukere ønsker å deaktivere det. Vi snakket om Galaxy S8-batterilevetid og måtene å forbedre den, og en av tingene vi har nevnt er alltid på skjermen. Ved å slå det av vil batteriet vare lenger.

Se også: Slik aktiverer du Smart Stay On Samsung Galaxy S8 And S8 Plus

Slik slår du av Samsung Galaxy S8 Alltid på skjermen

Du kan tilpasse Samsung Galaxy S8 Alltid på skjermen, eller du kan slå den av helt. Det er opp til deg. Når vi snakker om tilpasning, la oss ikke glemme å nevne at du kan angi en tidsplan og velge når du vil holde den på. Hvis du ikke liker den ideen, kan du deaktivere den. Det krever et par sekunder og noen få trykk. Bare følg trinnene nedenfor.

  • Åpne Innstillinger-appen
  • Deretter trykker du på Lås skjerm og sikkerhet
  • Finn alltid på skjermen og slå bryteren ved siden av for å slå den av

Som jeg har sagt, bare noen få trykk, og du er ferdig. Hvis du noen gang ombestemmer deg og vil aktivere Samsung Galaxy S8 Alltid på skjerm, følg disse trinnene og igjen, slå på bryteren for å aktivere den.

Ikke glem at du kan tilpasse denne funksjonen i henhold til dine behov. Det trenger ikke en gang å være på hele tiden, da du kan angi tidsplanen. Hvis du vil utforske alltid på skjermen litt mer, går du til Innstillinger> Lås skjerm og sikkerhet og trykker på Alltid på skjerm. Der kan du velge klokkestil, slå av alternativet "Vis alltid" og mange andre ting.

Du kan også lese: Hvordan aktivere app-skuffknapp på Samsung Galaxy S8

 

Legg Igjen Din Kommentar