3 måter å slå av YouTube-merknader på

Merknader og varsler i video på YouTube er laget for å informere deg om de nye videoklippene til personen som hadde lastet opp videoen du ser på. Disse merknadene kan være så irriterende at det nesten ikke er mulig å se den bestemte videoen. Det hender ofte at merknader dekker hele videoklippet, og det vil være der til du lukker det manuelt. Men det er en måte å slå av disse merknadene helt på, slik at du kan se videoklippene på YouTube uten disse irriterende tingene. I denne artikkelen skal vi vise deg 3 måter å slå av merknader på YouTube.

Du kan også lese: Hva du skal gjøre hvis YouTube-videoen lastes sakte

3 måter å slå av merknader på YouTube

For disse handlingene må du ha din egen Google-konto og være pålogget på YouTube. Etter det kan du bruke en av de tre måtene som vises under for å slå av alle merknader.

Den første måten er den vanskeligste måten. Du kan fjerne hver eneste merknad manuelt mens du spiller av videoen.

Åpne favorittvideoen din på YouTube. Deretter vises merknadene. For å slå dem av, peker du musepekeren på “x” ved siden av merknaden og klikker på den.

Den andre måten er å deaktivere alle merknader for bare en video.

Når du åpner favorittvideoen, klikker du på tannhjulikonet, og i den lille menyen vil du se “Merknader”. Skyv til venstre for å deaktivere den.

Den tredje og den mest praktiske måten er å deaktivere merknader og kort for alle videoene du ser på YouTube.

Øverst til høyre på skjermen, klikk på kontofoto og i det lille popup-vinduet, klikk på tannhjulikonet for å åpne "Kontoinnstillinger". På venstre side av skjermen vil du se alternativet “Avspilling”. Klikk på den, og fjern merket for "Vis merknader og varsler i video" i neste video.

Etter det, når du logget på YouTube, vil du aldri se disse merknadene igjen.

Bildekilde: www.youtube.com

Du kan også lese: Hvordan laste ned YouTube-videoer enkelt

 

Legg Igjen Din Kommentar