5 måter å fikse Facebook-appen på, holder krasj på IPad

Vi kan satse på at Facebook-appen er favorittappen for mange iPad-brukere. Vanligvis fungerer det mer enn bra, men noen brukere har rapportert problemet når appen hele tiden krasjer. Hvis dette også skjer med deg, kan du sjekke ut disse fem måtene å fikse Facebook-appen på å fortsette å krasje på iPad. Vi er sikre på at du vil løse problemet fordi ett av disse forslagene vil fungere. La oss komme i gang.

Se også: 5 måter å fikse IPad vil ikke belaste

5 måter å fikse Facebook-appen krasjer stadig på iPad

5 måter å fikse Facebook-appen krasjer stadig på iPad

Løsning nr. 1: Lukk Facebook-appen, og åpne den igjen

For å gjøre dette, trykk Hjem-knappen to ganger, og gjør det raskt. Du vil se en forhåndsvisning av appene du har brukt i det siste. Finn Facebook-appen, og sveip opp for å lukke. Gå på startskjermen, finn Facebook-ikonet, trykk på det og start appen. Forhåpentligvis vil dette fungere.

Løsning nr. 2: Oppdater appen

Hvis appen ikke er oppdatert, kan det være grunnen til at den fortsetter å krasje. Gå til App Store, og se om oppdateringen er tilgjengelig.

Løsning nr. 3: Slett Facebook-appen og installer den igjen

For å gjøre dette, finn appen på startskjermen, trykk og hold inne til X vises. Klikk på den, så vil appen bli slettet. Gå til App Store, finn Facebook-appen, last ned og installer den på iPad-en din.

Løsning nr. 4: Start iPad på nytt

Alle de fem måtene å fikse Facebook-appen fortsetter å krasje på iPad er enkle, og denne er intet unntak. Bare trykk og hold nede sleep / wake-knappen og vri iPad-en. Når iPad er slått av, trykker du på og holder nede sleep / wake-knappen og slår den på igjen.

www.iskysoft.com

Løsning nr. 5: Oppdater iOS-programvare

Det er veldig viktig å få den nyeste iOS-programvaren, fordi den vil fikse mange feil, og den enkleste måten å gjøre det på er trådløst. Koble iPad-en til en strømkilde og et Wi-Fi-nettverk. Naviger til Innstillinger, Generelt, og velg Programvareoppdatering.

www.geeky-gadgets.com

Hvis ingenting ser ut til å fungere, kan det være et problem med Facebook-appen som vil fikses med en ny oppdatering. Du kan rapportere problemet til utviklerne. Åpne App Store på iPad, finn Facebook, trykk på den og trykk deretter på Review. Trykk på Støtte og rapporter problemet. Vi håper at løsningene oppført ovenfor løste problemet og at Facebook-appen fungerer feilfritt nå!

 

Legg Igjen Din Kommentar