De beste FaceTime-alternativene for Android

Hvis du har brukt en iPhone og bestemt deg for å bytte til Android, eller hvis noen av menneskene i nærheten av deg bruker en iPhone, eller en annen iOS-enhet (som nesten helt sikkert er tilfelle), vet du hva som er FaceTime. I tilfelle du ikke er kjent med det, la oss forklare hva det er først - Facetime er en videochatt-applikasjon som ble lansert av Apple for et par år siden, som lar brukerne koble til og kommunisere med letthet.

Det er en fantastisk, mye brukt app, men den fungerer bare på iOS-enheter, så hvis du leter etter FaceTime for Android, vil du ikke kunne få den samme appen. Hvis du bruker en av IOS-enhetene, og vennen din bruker Android, betyr det at du ikke vil kunne bruke FaceTime til å kommunisere med hverandre. Imidlertid er det så mange gode alternativer som du kan laste ned og bruke på Android-enheten din. Valget er stort, og her kommer vi til å dele noen av de beste FaceTime-alternativene som kan brukes på hver plattform, slik at du kan laste ned et av videochat-applikasjonene som er oppført nedenfor og foreta gratis videosamtaler. En annen veldig viktig ting - uansett hvilken app du bestemmer deg for å laste ned, kan du stole på tale- og videosamtaler av høy kvalitet.

Se også: Fire beste låseskjermer for din Android-telefon

De beste FaceTime-alternativene

La oss se noen av de beste videochat-applikasjonene.

Google Hangouts

www.androidpolice.com

Et av de beste Facetime-appalternativene er Google Hangouts som du sannsynligvis allerede har på Android-enheten din fordi det vanligvis er en av de forhåndsinstallerte applikasjonene. Den er også tilgjengelig for iOS-brukere. La oss se hva Hangouts kan brukes til: du kan bruke det for SMS og MMS, men du kan også ringe lyd- og videosamtaler. Når det gjelder videosamtaler, er det en fantastisk funksjon: du kan ha en videosamtale én til én, men du kan også kommunisere med gruppen. Ganske kult, er det ikke? Hva trenger du for å bruke dette FaceTime-alternativet? Selvfølgelig trenger du en app, og du og personen du vil snakke med, trenger en Google-konto, og det er ganske mye det. I tilfelle du ikke har Hangouts installert på enheten din, kan du gå til Play Store, laste den ned og nyte videochatting.

Last ned Google Hangouts

Facebook Messenger

www.youtube.com

Det er vanskelig å finne en person som ikke har en Facebook-profil. Facebook-app og Facebook Messenger-app er begge mye brukt. Hvis du har sett etter FaceTime-alternativ, hvis du har Facebook Messenger installert, kan du bruke det til å ringe videosamtaler med letthet. Facebook lanserte gratis videooppringing for noen måneder siden, så hvis du vil chatte med dine venner eller familie og ha en ansikt til ansikt samtale, installer dette programmet. Den er tilgjengelig for Android, og også for iOS. Dette er et utmerket alternativ for alle som vil ha en erstatning for FaceTime-appen.

Last ned Facebook Messenger

Skype

play.google.com

En annen super populær app brukt til videosamtaler er Skype, og den er også et flott Facetime-alternativ. Til å begynne med var Skype tilgjengelig kun for desktop, og det er et program som mange av oss bruker i mer enn et tiår. Men når smarttelefonrevolusjonen startet, ble appen også opprettet, og den er tilgjengelig for plattformene inkludert Windows Phone, Android og iOS. Du kan utveksle meldinger med vennene dine, men du kan også ringe lyd- og videosamtaler. Bare for å nevne, er gruppevideoanrop en av funksjonene. I tilfelle du ikke brukte Skype før, og ikke har en konto, kan du opprette en på få minutter. Skype tilbyr det samme som FaceTime gjør, så du vil ikke angre på at du installerte dette programmet.

Last ned Skype

Tango

www.geek.com

En annen flott app som vil lagre minuttene som er inkludert i transportørens stemmeplan er Tango, og den er veldig lik FaceTime, og det er grunnen til at vi bestemte oss for å nevne det her. Du kan ringe gratis lyd- og videosamtaler og chatte med venner og familie når du vil. Du kan også sende tekstmeldinger og dele bilder og videoer med dine kjære. Dessuten tillater Tango brukerne å personalisere meldingene sine fordi de kan legge til emoji og klistremerker. Det er ikke alt. Hvis du vil møte nye venner, kan du oppdage mange nye ansikter ved å sveipe gjennom profilkortene. Hvis du ser at du og den andre personen du fant har noe til felles, kan du enkelt starte samtalen. Fantastisk! Du kan også spille spill med vennene dine. Når alt kommer til alt, antar vi at du ikke blir overrasket over hvorfor vi synes Tango er en virkelig god app, like god som FaceTime.

Last ned Tango

ooVoo

play.google.com

Som vi nevnte er det ingen FaceTime for Android, men det er så mange andre alternativer, og ooVoo er et av dem. Dette er en annen gratis app du kan laste ned i Play Store. Den har et bredt spekter av funksjoner som lar deg ringe lyd- og videosamtaler av topp kvalitet, og selvfølgelig gratis fordi det fungerer på en dataplan, men det fungerer også på Wi-Fi-nettverk. Du kan sende tekstmeldinger til venner og familie, dele en video og kommunisere gjennom tale- eller videosamtaler, og gruppechatter og gruppesamtaler er også et alternativ. Lydkvaliteten under samtaler er eksepsjonell. Denne flotte appen er tilgjengelig på mer enn 300 Android-enheter, telefoner og nettbrett. Ja, vi vet, ooVoo er ikke FaceTime-appen, men vi kan forsikre deg om at den er ganske fantastisk. Gå til Google Play Store, last ned og installer denne appen, så ser du hvor flott den faktisk er. Vi er ganske sikre på at du virkelig vil like denne!

Last ned ooVoo

Vi har delt noen av de beste FaceTime-alternativene med deg. Du kan laste ned og prøve dem alle hvis du vil, og velge den du liker mest, bare gå til Play Store. De er enkle og enkle å bruke, og design av hver app er også fantastisk. Det viktigste er at uansett hvilken app du velger, vil du få nøyaktig de samme alternativene som FaceTime tilbyr til sine brukere.

For øyeblikket er FaceTime for Android ikke tilgjengelig, men appene som Google Hangouts, Facebook Messenger, Skype, Tango og ooVoo er blant de beste appene som brukes til tale- og videosamtaler, med mange tilleggsfunksjoner. De har alle en ting til felles - disse applikasjonene er like gode som FaceTime, om ikke bedre. Moro og tilfredshet er garantert!

Se også: Topp 5 tekstapper for Android