Slik justerer du iPhone 7 og iPhone 7 Plus Hjem-knapp Klikk intensitet og hastighet

En av iPhone 7-funksjonene som har hogget ganske mye rampelys er den trykkfølsomme Hjem-knappen. Drevet av den forbedrede Taptic Engine er den nye Hjem-knappen utstyrt for å oppdage og simulere klikk.

Det er et alternativ å la deg justere hjemmeknappklikkene på din nye iPhone. Du kan velge tre grader av haptisk tilbakemelding - lav, middels og tung. Jeg har prøvd det på iPhone 7 Plus og synes det er ganske nyttig. Vil du prøve det også? La oss dykke rett!

Slik justerer du iPhone 7 og iPhone 7 Plus Hjem-knapp Klikk intensitet

Trinn 1. Start Innstillinger- appen på iPhone 7/7 Plus → Trykk på Generelt .

Steg 2. Deretter må du trykke på Hjem-knappen .

Trinn 3. Neste opp har du tre alternativer - lett (1), middels (2) og tung (3); Trykk på et av de tre alternativene for å velge det.

Nå trykker du på Hjem-knappen for å prøve.

Trinn 4. Når du har valgt din foretrukne klikkintensitet for Hjem-knappen, må du trykke på Fullført øverst til høyre for å bekrefte.

Det er det! Det er et nytt alternativ i delen Generelt, spesielt klargjort for å justere intensiteten på klikk.

Slik endrer du hjemmeknappen Klikkhastighet på iPhone 7 / iPhone 7 Plus

Det er et annet alternativ for Hjem-knapp som er tilgjengelig som en del av tilgjengelighetsdrakten, slik at du ikke bare kan endre klikkhastighet for Hjem-knappen, men også deaktivere trykk-Hjem-for å låse opp, som har erstattet Slide to Unlock i iOS 10.

Trinn 1. Åpne Innstillinger-appen → Generelt.

Steg 2. Trykk på Tilgjengelighet → Hjem-knapp.

Trinn 3. Under klikkhastighet har du tre alternativer - Standard, Sakte, Sakte. Velg ønsket alternativ.

Det er gjort!

Med innføringen av trykkfølsom Hjem-knapp har prosessen med å ta et skjermbilde, starte på nytt, gå inn i DFU-modus litt blitt justert.

Hvis du ikke liker den haptiske tilbakemeldingen på din nye iPhone, er det en måte å deaktivere haptikkene for systemkontroller og andre interaksjoner også.

Hva tar du for iPhone 7 og 7 Plus? Gi oss beskjed om tilbakemeldingen din i kommentarfeltet nedenfor, på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen vår på iDevices.

 

Legg Igjen Din Kommentar