Beste pc-tilbehør til PC å kjøpe i 2020

Å være PC-spiller og kappes om å delta i det store PC Master Race er ikke så dyrt som noen antar. Selv om du kjøper en rask PlayStation 4 eller Xbox One-konsoll, sparer tid, penger og får deg til å spille raskt, er det mange fordeler på lang sikt ved å være PC-spiller.

Det er en flott hobby som du kan utvikle over tid og vil utfordre deg selv når du er i 30-årene, og tjener høyt fordi det beste PC-spilltilbehøret er tilgjengelig til varierende kostnader. Fra en billig, men god verdi, for en spillmus, til et dyrt mekanisk spilltastatur, har du rikelig med tilbehør for å gjøre din spillopplevelse bedre.

Vi har plukket ut noen av de beste PC-spilltilbehørene som kan gjøre spilløktene dine morsomme.

Se også: Beste bærbare datamaskiner for skole og spill

Beste PC-spilltilbehør

Beste PC-spilltilbehør - Gaming Keyboards

Rimelig spilltastatur

Redragon K552 Red LED Backlit Mechanical Gaming Keyboard

Det kan ikke bli billigere enn dette, fordi du får Redragon K552 Red LED spilltastatur for under 50 dollar. Produktet bruker mekaniske brytere som gir en utrolig god taktil tilbakemelding hver gang du trykker på knappen. Tastaturet er tilgjengelig i en rekke farger inkludert hvitt, svart med RGB-farger, men den eneste røde utgaven vil koste deg minst.

Et kompakt tastatur som bruker en ekvivalent av Cherry MX Blue-svitsjer som er høye, har sterk taktil og bruker støpt tastatur. Det hjelper med å få frem lysene på en fremtredende måte. Redragon K552 bruker ABS-konstruksjon med metallkomponenter som gjør den veldig solid og bruker også gullbelagte USB-kontakter for langvarig ytelse.

Med 87 standardnøkler, 12 multimedietaster og sprutsikker design tilbyr produktet god valuta for pengene og er noe av det beste. Sørg for å vite at det ikke bruker dedikert nummertastatur og er designet for å være mer en gamer-vennlig kompakt løsning.

Hva gjør Redragon K552-tastaturet fantastisk?

 • Prisene er tydeligvis et stort salgsargument.
 • Den bruker også mekaniske brytere og har rødt bakgrunnsbelysning med hørbar klikkelyd og taktil tilbakemelding.

Anbefalt for:

 • Et av de rimeligste mekaniske spilltastaturene for nybegynnere som har et stramt budsjett, men ønsker å oppleve mekaniske nøkler på et tidlig tidspunkt

Se det på Amazon

Mest komfortabelt PC-tastatur

Razer Ornata Chroma Mech-Membrane Gaming Keyboard

Razer Ornata er et RGB-tastatur som er en hverdag blant alle de beste PC-spilltilbehør i disse dager. Folk kjøper bare ikke noe produkt, det være seg PC-etuier, tastaturer, mus eller til og med RAM, uten å ha innebygd RGB-lysstrimler. Hvis du er en sucker for slike produkter, bør denne falle rett på plass. Den eneste fangsten er at i stedet for faktiske mekaniske nøkkelbrytere, bruker den en blandet mech-membranbryter.

Tastaturet gir taktil tilbakemelding, men det er ikke høyt og har pute-lignende membran på bunnen for å gi det beste fra begge verdener. Belysningen er et stort poeng for dette produktet fordi det bruker teknologi som brukes i profesjonelle lysprodusenter som Philips. Razer har bundet seg opp med over 30 partnere for å la belysningen enkelt synkronisere med flere produkter og mange AAA-spilltitler.

Razer Hypershift lar deg tilpasse nøkkelbryterne og den magnetiske, polstrede håndleddsstøtten sikrer høyeste komfortnivå. Det være seg programmering, spill eller designe i lange timer, du kan nyte den beste komforten uten belastning på håndleddet. Den støtter opptil 80 millioner klikk og bruker en metallplate på toppen for økt holdbarhet. Tastaturet fra Razer er like robust og behagelig, noe som gjør Ornata til et flott produkt.

Hva gjør Razer Ornata Chroma til et ideelt valg?

 • Razer er et populært merke som spesialiserer seg på PC-tilbehør.
 • RGB-lyskvalitet er fantastisk.
 • Den bruker en ny teknologi som gir både taktil tilbakemelding og komfort.

Anbefalt for:

 • Spillere som er en stor fan av RGB-belysning og gjerne vil unngå de støyende mekaniske blå bryterne, vil elske denne nye teknologien

Se det på Amazon

Et dyrt spilltastatur for premiumopplevelse

Corsair K70 RGB RapidFire mekanisk spilltastatur med Cherry MX hastighetsbrytere

Når du har bestemt deg for å gå ut og bruke den maksimale summen på et tastatur, har Corsair fått deg dekket. Selv om merket har noen fantastiske valg i budsjettområdet og andre spilltastaturer som kan tilpasses, er Corsair K70 RGB RapidFire mekaniske tastatur toppen av linjen. Produktet har alt, inkludert USB-gjennomgang, full støtte for ICeU-programvaren og bruker en solid byggekvalitet som fremkaller en følelse av tilfredshet.

Tastaturet er ganske stort i størrelse, da det har et dedikert Num-tastatur og dedikerte mediekontrolltaster. Spillere som elsker analoge taster, vil elske knappene på toppen som lar deg låse Windows-tasten under spilløkter. Den strukturerte volumknappen er morsom å bruke, og det ville ikke være overraskende når du virkelig blir festet til den. Det er raskt og responsivt. Tastaturet er utstyrt med Cherry MX-hastighetsbrytere som produserer mindre lyd og har raskere betjeningspunkt for tasten.

Den bruker børstet aluminiumsramme i luftfartøy og bruker 100% anti-ghosting full-key rollover design. Cherry MX-tastene som brukes i et Corsair-produkt, er originale, og det koster derfor mye. Den har også USB 2.0-gjennomstrømning for raskt å koble til smarttelefonen eller andre eksterne enheter i PC-spilloppsettet. Håndleddsstøtten er gummiert, strukturert, og det er dedikerte nøkler som du kan bruke til MOBA- eller FPS-spill. Nøkkeltrekkeren er inkludert i settet, og dette er et av de ideelle valgene for en førsteklasses spillopplevelse.

Hva gjør Corsair K70 RapidFire RGB Gaming Keyboard utmerket?

 • Tastaturet bruker originale Cherry-brytere for en autentisk opplevelse, og de varer mye lenger.
 • Den har en solid ramme med et sprutsikker design.
 • RGB-lysene er autentiske, kan tilpasses, og de ekstra tastaturene hjelper MOBA / FPS-spillere.
 • Den strukturerte finishen på mellomromstasten og håndleddsstøtten gjør den mer komfortabel, holdbar.

Anbefalt for:

 • PC-spillere som liker å gå ut, vil glede seg over dette tastaturet, da det har flotte taster, Cherry-svitsjer og rettferdiggjør prisen du bruker på det med dedikerte mediataster

Se det på Amazon

Beste PC-spilltilbehør - Gaming Mouse

Beste budsjettmusemus

Steelseries Rival 310 PUBG Edition

Selv om du kan finne spillmus til under $ 30, er Steelseries Rival 310 PUBG Edition priset rundt $ 50 et godt valg. Det er ingen tvil om at en billig spillmus kan få jobben gjort. Men PC-spillere som elsker tilpasning, er avhengige av titler som CS Go, Dota eller PUBG, og disse tilpassede utgavene gir deg en følelse av tilfredshet. Det samme kan kjøpes for $ 10 hvis du velger den grunnleggende, svarte utgaven Rival 310.

Musen er designet for høyrehendte spillere, og bruker TrueMove3 12.000 CPI-optisk sensor. Den lette designen lar deg bevege deg fritt og sørge for at du ikke går glipp av enda et skarpskyteskudd i et spill Counter Strike eller Call of Duty. Musen er vanlig med bare to knapper på siden for DPI-justering, og du kan tilpasse som du vil bruke Steelseries tilpassede programvare.

Den ergonomiske designen føles flott i hånden og esportspillere har konsekvent vurdert denne modellen som en av de beste rundt. Gummigrepene på siden føles bra for tommelen og sørger for at det ikke blir belastning når du bruker det i lange timer med spill. Det er en RGB-mus med to-sone belysning og knappene er taktile, har en veldig klikkende respons og ser til og med kult ut.

Hva gjør Steelseries Rival 310 Mouse best?

 • Den er tilgjengelig i PUBG, CS GO Howl-utgave og en billigere Rival 310 som gir flere designvalg.
 • Gummigrepet føles fantastisk, og den høyrehendte musen bare fyller håndflaten din komfortabelt.
 • Det er lett og et perfekt valg for FPS-spill.

Anbefalt for:

 • FPS-spillere og MOBA-spillere som ikke trenger for mange knapper, vil elske denne høyrehendte Steelseries Rival 310 spillmus som konsekvent har blitt vurdert til en av de beste de siste årene.

Se det på Amazon

Alltidens mest populære spillmus fra tiåret

Razer DeathAdder Elite Gaming Mouse med Chrome RGB-belysning

The Razer DeathAdder har vært den beste musen i mange år nå. Produsenten har klart å fange det beste av alt de fleste PC-spillere trenger. De forandret seg lite siden første utgave, men DeathAdder Elite er en fantastisk mus med sideputer av gummi, en ergonomisk design som er lett å gripe og bruker også RGB-lys på toppen for å takle skiftende trender.

Musen drives av en optisk sensor som kan håndtere opptil 16 000 DPI, mer enn du noen gang kunne, ettersom de fleste spillere stopper DPI-ene ved 2000 eller 3000 innstillinger. De to knappene på siden er praktiske å bytte DPI på farten når du håndterer snikskytterpistoler. Den bruker 16, 8 millioner farger for å produsere noen fantastiske kombinasjoner, og de forhåndsinnstilte profilene kan brukes til å få unike fargeeffekter.

Razer gir to års garanti for musen, og de mekaniske venstre / høyre-klikk-knappene skal vare opptil 50 millioner klikk. Over 7 programmerbare knapper gjør det mulig for Razer DeathAdder Elite som er ideell for FPS, MOBA eller hvilken som helst type spill du ønsker med et morsomt design. Synapse-programvaren brukes til tilpasning, og den har til og med et veldig bredt rullehjul som gir den tilfredsstillende rullen når du trenger det.

Hva gjør Razer DeathAdder Elite til den mest populære spillmus?

 • Hvis du vil ha det beste tilbehør til PC-spill, kan du investere i denne musen som en startpakke, da den vil forbedre opplevelsen din betydelig.
 • Gummigrepene føles flotte i hendene kombinert med den ergonomiske designen.
 • Flott RGB-belysning, 16 000 DPI-sensorer og minimale knapper.

Anbefalt for:

 • Både nykommere og profesjonelle PC-spillere kan velge DeathAdder Elite for den passer til alle typer spillbehov og har en imponerende design til en overkommelig pris.

Se det på Amazon

High-End Wireless Gaming Mouse for Hardcore PC Gamers

Logitech G903 Lightspeed Gaming Mouse

Logitech G903 Lightspeed spillmus anses for å være den mest premium blant PC-tilbehør som du kan eie. Det er en trådløs spillmus som lar deg full frihet når du spiller spill som Counter Strike. Hvert trekk teller når det kommer til FPS-spill der fartsfylt bevegelse er viktig for å vinne.

Noen spillere føler at ledninger kan redusere bevegelsen, mens noen føler at etterslepet i trådløs teknologi er der. Imidlertid har ting endret seg de siste årene, og sensorene, trådløs tilkobling som brukes i nyere musemodeller er usedvanlig gode. De har knapt noen etterslepsproblemer. Denne Logitech-modellen bruker trådløs Lightspeed-teknologi som gir en svarrate på 1 ms.

Den er utstyrt med en sensor som kan gå opp til 12 000 DPI og bruker mekaniske knapper for holdbare knappeklikk. Den høyre og venstre museknappen skal vare en million klikk. Batterilevetiden med RGB-belysning er 24 timer, men når du slår den av, kan du få opptil 32 timer som skal vare en hel uke på moderat spill hver dag. Den ambidextrous musen er ideell for både høyre og venstrehendte spillere mens knappene kan tilpasses ved hjelp av Logitech-programvaren.

Hva gjør Logitech G903 lyshastemus til et premiumvalg?

 • Den trådløse teknologien er betydelig forbedret med ettersfritt 1ms responstid
 • Den har en veldig sofistikert design med førsteklasses materialer.
 • Museknappene kan tilpasses helt.

Anbefalt for:

 • Spillere som er villige til å bruke og vil ha den aller beste trådløse spillopplevelsen, vil elske Logitech-produktet for sin premiumopplevelse.

Se det på Amazon

Beste PC-spilltilbehør - Gaming Headsets

Gå raskt inn i flerspillerspill med rimelig headset

Runmus Gaming Headset for PC, Xbox og PS4

Runmus-spillhodesettet drives av pålitelige 50 mm drivere som er i stand til å gi en surroundlydopplevelse. Det hjelper mye i flerspillerspill der PC-spillere trenger å høre fiendens fotspor og planlegge handlingen. Hodetelefonen er et must-have tilbehør for enhver spilløkt der du må snakke med venner ved hjelp av mikrofonen og også høre på spillmusikk så vel som lydene i spillet.

Hodetelefonen er laget av førsteklasses materialer inkludert skinnlignende deksel til øreproppene og polstret interiør. Du kan lett bruke den i flere timer uten belastning, og den bruker også pustende materiale slik at ørene ikke svetter. Det beste er at dette rimelige Runmus-produktet fungerer med PC, Xbox og PS4, noe som gjør det til en allsidig løsning for ditt flerspillers spillbehov på alle plattformer.

Mikrofonen som brukes i produktet bruker støydempende teknologi som hjelper med å la lagkameratene dine lytte til kommandoene dine tydelig. Det kommer også med 12 måneders garanti, slik at du kan få byttet headsettet i tilfelle det viser tegn på feil. Den kommer i lys rød farge og kan brukes som et pålitelig tilbehør til alle dine spillbehov.

Hva gjør Runmus Gaming Headset til et enkelt kjøp?

 • Prisene er en av de beste sidene ved dette produktet.
 • Det fungerer på PC, PS4 og Xbox One.
 • Et behagelig headset for lange online spilløkter.

Anbefalt for:

 • Det er et rimelig spillhodesett for alle slags spillere, og surroundlyden fungerer bra for flerspillertitler.

Se det på Amazon

Beste PC Gaming Headset med rikelig demping

HyperX Cloud Stinger Gaming Headset

HyperX Cloud Stinger spillhodesett har en veldig frodig følelse, ettersom de store øreproppene med polstrede puter gjør det veldig behagelig. Det føles selvsagt like behagelig som det ser ut, og du kan justere pannebåndet i henhold til hodestørrelsen for en god passform og ergonomisk komfort mens du roper ordrer under flerspillerkamper. Fordelen med å velge et headset og ikke et hodetelefon er at mikrofonen vil komme godt med i fremtiden, selv om du ikke er mye i flerspillerspill akkurat nå.

Det er et lett produkt som gjør det mulig for spillere i alle aldersgrupper å bruke det uten trykk på hodet. Ørekoppene kan roteres komfortabelt opp til 90 grader, slik at de kan legge seg flatt på nakken når den ikke er i bruk. Lyden leveres av store 50 mm retningsdrivere som gir situasjonsbevissthet i spill. Hver gang du hører fiendens fotspor, vil du kunne trekke fra retningen.

Når vi kommer til komfortsonen, vinner HyperX Cloud Stinger hendene ned med ørepluggene fylt med minneskum. De er de beste putene du kan bruke i high-end audiophile-hodetelefoner. De passer godt over ørene dine uten belastning eller støylekkasje. Mikrofonen er justerbar slik at du kan skyve den tilbake når den ikke er i bruk. Det fungerer på PC, Xbox One, PS4 og til og med Nintendo Switch, noe som gjør det til et multiplattformhodesett med pålitelig byggekvalitet.

Hva gjør HyperX Cloud Stinger Gaming Headset det mest komfortable?

 • Hodetelefonen har noen fantastiske øreputeunderlag med minneskum-materiale.
 • Den er laget med slitesterk plast og mikrofonen er enkel å justere.
 • Driverne på 50 mm sikrer bedre lydklarhet for både spill og underholdning.

Anbefalt for:

 • Spillere som bruker timer på å se på film og spiller flerspillertitler, vil absolutt sette pris på den fantastiske komforten dette produktet gir, og dets lette design gjør det enda bedre.

Se det på Amazon

Gå trådløs og nyt flerspillerspill med stor grad av frihet

SteelSeries Arctis 7 2019 utgave Lossless Wireless Gaming Headset

SteelSeries er en av de fremtredende produsentene av PC Gaming-tilbehør, og de lager noen av de beste spillmusene, tastaturene og musepadene. De lager også fantastiske headset, og Arctis 7 2019-utgaven er toppen av linjeproduktet. Det er et trådløst spillhodesett som blir kvitt alle de irriterende ledningene som kan være til hinder når du prøver å få tilgang til mus og tastatur. Du vil synes det er behagelig å bevege seg rundt med letthet foruten å få lyd av høyeste kvalitet i et trådløst oppsett.

Arctis 7 er utstyrt med en 2, 4 G-tilkobling som gir lagfri opplevelse, både for hodetelefoner og mikrofon. Hodesettet er blitt godkjent av diskord, noe som betyr at det gir klar taleoverføring og bruker Clearcast-teknologi for å sikre at kommandoene dine blir levert med bedre støyreduseringsteknologi. S1-høyttalerdriverne produserer autentisk lyd, og den har også blitt sertifisert som DTS X-hodetelefoner for en oppslukende, surroundlydopplevelse. 7.1-opplevelsen kan benyttes på en spill-PC, men den fungerer også med andre spillkonsoller.

SteelSeries-produktet leverer svært komfortable puter som du lett kan ha på deg i lange spilløkter, og mikrofonen er helt uttrekkbar når den ikke er i bruk. Batteriets levetid har blitt vurdert til å vare minst 24 timer på full lading, noe som vanligvis er mer enn nok for en hel uke med spill.

Hva gjør SteelSeries Arctis 7 Wireless Gaming Headset til et fantastisk produkt?

 • Den trådløse teknologien lar deg kvitte deg med ledninger, men likevel nyte en god lydopplevelse med DTS X.
 • Batteriet varer opptil 24 timer, noe som er levedyktig for de fleste spilløkter.
 • Puten er ekstremt behagelig og føles fantastisk å ha på.

Anbefalt for:

 • Spillere som liker å investere i det beste PC-spilltilbehøret eller sannsynligvis går for et fullt trådløst oppsett uten å gå på akkord med kvaliteten, vil elske dette SteelSeries-produktet.

Se det på Amazon

Se også: Beste spillmus

Beste PC-spilltilbehør - Musematter

De beste spillmousepadene til din spillmus

SteelSeries QcK Classic Gaming Mouse Pad

Når du er ferdig med å investere i noe av det store tilbehøret for å forbedre spillopplevelsen, er det på tide å bruke et par dollar på en god spillmusematte. SteelSeries QcK Classic er det beste av partiet fordi det lar deg gjøre ting på under 10 dollar. Størrelsen er bare perfekt, enkel å bruke, og du trenger ikke et stort bord for å plassere dette produktet.

Selv om det finnes alternativer som små, mellomstore og store størrelser, er den klassiske musematte uten krusiduller og en fin svart finish ideell for både spillere og kontorbrukere. Hvis du trenger å ta denne musematten til et annet sted, blir du ikke rynket av rynkene. Museputen måler 320 mm x 270 mm x 2 mm med en middels tykk overflate. Den bruker sterke og solide materialer som føles godt i hendene i tillegg til å gi en fin overflate for musen din å gli på.

Den mellomstore QcK Classic fra SteelSeries er ideell for spillere som ikke har et stort bord og ønsker å spille på et begrenset sted. Den er stor nok til at hånden din kan bevege seg fritt. Det er andre PUBG-utgaver og en med strukturert finish, men den svarte utgaven er et perfekt valg for alle de forskjellige scenariene dine.

Hva er det som gjør SteelSeries QcK Classic til den beste musematte for spill?

 • Prisene er bare perfekte!
 • Den er stor nok, men kompakt for de fleste bordstørrelser.
 • Materialene er av høy kvalitet og holdbare.

Anbefalt for:

 • Den gjennomsnittlige spilleren som ikke vil gå for lystig, men som en god overflate for spillmusen, burde ideelt sett passe til behovet.

Se det på Amazon

Beste musematte for økt grep

Razer Goliathus Control Large Gaming Mousepad Fissure Edition

Hardcore-spillere kan lett se forskjellen mellom en gjennomsnittlig musepad og den som er designet for bedre hastighet eller kontroll. Kontrollutgaven er rettet mot spillere som spiller mye MOBA-spill. Du må klikke nøyaktig på et tidspunkt, i motsetning til FPS-spill der hastighet er alt. Razer Goliathus Control er designet for MOBA og andre spill som krever ytterste kontroll over musebevegelsen.

Musematten er laget av sterke gummimaterialer, og basen er designet på en slik måte at den ikke beveger seg selv når du trekker hardt i den. Det øverste laget er designet med den offisielle Razer-logoen, og dette er Fissure-utgaven av produktet. Den er optimalisert for alle slags sensorer, slik at de populære spillmusemodellene dine vil fungere sømløst.

Det er et klutbasert design som føles godt for hånden og kan vaskes når det blir skittent. Puten bruker en anti-fraying sydd base og har også en antiskli gummibase for å forbedre grepet på enhver overflate. Den store musepaden passer ideelt til de fleste bordstørrelser med en behagelig følelse. Razer er kjent for sine ytelsesutstyr av høy kvalitet, og dette faller rett på plass.

Hva er det som gjør Razer Goliathus Control Mousepad bra for MOBA?

 • Musemappen gir mer grep og er designet for bedre kontroll over DPI-musen din.
 • Den har en antiskli gummibase.
 • Designet er attraktivt og er ikke inspirert av bare en spilltittel.

Anbefalt for:

 • Musemappen er ideell for MOBA-spillere og andre titler som krever mye kontroll over musebevegelsen uten å være for rask.

Se det på Amazon

En full rund musematte for full bord for overlegen komfort

Corsair MM300 Extended Gaming Mousepad

Spillere har individuelle preferanser, men noen elsker å ha en musematte som vil strekke seg gjennom hele bordet. Hvis du har et lengre oppsett for PC-spilltastaturet og musen, vil Corsair MM300 utvidet finne sin rettmessige plass. Den strekker seg helt fra musområdet til tastaturet og helt opp til headsettet. Den myke gummimatten gir maksimal komfort for håndleddet når du bruker tastaturet i lange timer.

Til tross for den lange størrelsen gir den utvidede musematten det ytterste grepet på nesten hvilken som helst overflate. Det er vevd med tykke tråder, og det holdbare produktet reduserer også sporingsproblemer. Du skal kunne bruke den med alle slags musesensorer. Kantene er alle sydd nøyaktig, noe som sikrer at puten ikke viser tegn på slitasje, selv når den brukes kontinuerlig i over ett år.

Det øverste laget er laget med et materiale som fungerer enkelt med både optisk mus og lasermus. Den bruker null glidebelegg på bunnlaget for å sikre at Corsair musepad ikke beveger seg i noen retning. Du kan holde tastaturet og musa på toppen av det. Å kunne bruke disse to viktige periferiutstyrene på samme jevn overflate hjelper mye i spilløkter, spesielt når du spiller flerspillerspill.

Hva gjør Corsair MM300 Extended Gaming Mousepad til et godt tilbehør?

 • Blant de beste PC-spilltilbehørene er denne utvidede musepaden elite og fungerer bra for deg som trenger forbedret komfort.
 • Den er robust og holdbar i tillegg til at den er enkel å bruke til alle slags spillmus

Anbefalt for:

 • Hvis du har et langt skrivebord med nok plass til en utvidet musematte, vil dette passe rett på plass, og det har også et utmerket grep med takhøyde for alle dine perifere spill

Se det på Amazon

Bunnlinjen

Det første trinnet er å bygge en spill-PC på egen hånd, og når du er ferdig med å investere, kan du utforske det beste PC-spilltilbehøret som er tilgjengelig. Det beste er at de er tilgjengelige til rimelige priser mens trådløst spilltastatur eller mus vil være ganske dyrt, men vanligvis verdt prisen.

Bortsett fra et spilltastatur, mus, musepad og hodetelefoner, kan du også investere i en spillstol hvis du har budsjett til det. Tilbehøret forbedrer spillopplevelsen til et helt nytt nivå. De fleste PC-spillere bør også kjøpe en Xbox One-kontroller for å kunne glede seg over kamp- og racingspill blant andre titler som fungerer bra med kontrollere.

Se også: Beste grafikkort for spill