Topp beste bærbare datamaskiner for programmering i 2020

Programmerere ønsker alltid plettfri ytelse, god batterilevetid og bærbarhet i maskinene sine. Bærbare datamaskiner er så mye mer enn bare et middel til å se på videoer, spille spill og lytte til sanger for programmerere. Dette er grunnen til at vi har en liste over de beste bærbare datamaskiner for programmering. Unødvendig å si, vår liste prioriterer kraftig ytelse som sikrer at lagringskapasiteten, batteriets levetid og portabilitet på enheten kommer neste. Husk at vi har programmerere med forskjellige budsjetter, listen inneholder rimelige og dyre bærbare datamaskiner.

Alle bærbare datamaskiner er ikke egnet for spesifikke formål som programmering og koding. Det er spesifikke funksjoner som er nødvendige for at IT-fagfolk kan utføre programmering effektivt ved å samle koder effektivt. Du trenger bærbare datamaskiner med høye klokkehastigheter og minimum 8 GB RAM. De beste bærbare datamaskiner for koding og programmering må også ha god lagringsplass med gode SSD-er, da dette sparer tid mens koding.

De siste Intel-prosessorene er gode nok til å håndtere de fleste programmeringsoppgaver. En god programmerbar bærbar PC bør også ha et komfortabelt tastatur og en god skjerm, med en IPS-teknologiskjerm som anbefales. Velg en med en lett design og en som har en god batterilevetid. Så la oss sjekke ut denne listen over de beste bærbare datamaskinene for programmering.

Se også: Topp beste spill-PC-er under 500 dollar å kjøpe i 2019

Beste bærbare datamaskiner for programmering

Rask prosessor med langvarig batteri

Toshiba Portege Z30- C1320 13, 3 tommer Ultrabook

Portege Z30-C1320 ultrabook kommer med en visningsstørrelse på 13, 3 tommer og en HD-oppløsning på 1366 x 768 piksler, som støtter 720piksler-innhold. Dimensjonene til den bærbare datamaskinen er 12, 4 x 0, 7 x 8, 9 tommer, og vekten er 2, 65 pund.

Den drives av Intel Core i7-6600U-prosessor klokke med en hastighet på 3, 4 GHz, kombinert med Intel HD Graphics 520 for å tilby en kraftig ytelse. Minnet er på 8 GB DDR3L, 1600 MHz, og det kommer med en SSD-harddiskkapasitet på 256 GB. Batteriets levetid varer i omtrent 15 timer.

Når det gjelder USB-portene, har den 3 USB 3.0-porter og støtter også USB-søvn samt lading. Det er en HDMI-port; en RGB-port og en dokkingkontakt, men ingen visningsport. Den kjører på Windows 7 OS.

Anbefalt for:

 • Dataprogrammerere og forretningsreisende som ønsker en sikker og holdbar enhet.
 • Passer for deg som skriver mye, siden skjermstørrelsen er stor og bokstavdetaljene er større.
 • Ideell for de som leter etter en god byggekvalitet, god finish, gode synsvinkler og utmerket ytelse.

Se det på Amazon

Slank, stilig, førsteklasses utseende, men rimelig

Asus VivoBook F510UA

Den bærbare datamaskinen drives av den 8. gen Intel Core i5-8250U-prosessoren som klokker med en hastighet på 1, 6 GHz, som kan rammes opp til 3, 4 GHz ved bruk av turbomodus. Dimensjonene til den bærbare datamaskinen er 14, 2 x 9, 6 x 0, 8 tommer, og den veier 3, 7 pund, med 80% skjermkroppsforhold. Skjermbildet er anti-glare, Full HD 15, 6 tommer med en skjermoppløsning på 1920 x 1080 piksler. RAM-en er 8 GB DDR4 med en rotasjonshastighet på 5400 RPM kombinert med 128 GB SSD og 1 TB HDD-lagring, noe som er rikelig og grafikkprosessoren er integrert.

Tastaturet er chiclet-type og har fingeravtrykssensorteknologi. Når det gjelder tilkobling, er det en USB 3.1 Type C-port; 2 USB 3.0; 2 USB 2.0; en HDMI-port.

Visualer er optimalisert med bruk av ASUS Splendid visuell optimalisering for alt innhold. Den gjennomsnittlige batterilevetiden på den bærbare datamaskinen er omtrent 5 timer.

Anbefalt for:

 • Ideell for de som leter etter en elegant, bra ytelse, bærbar laptop med utmerket kvalitet til en fornuftig pris.
 • Passer for de som ønsker en slank ramme med et bredt skjerm til denne prisen.
 • Passer for de som ønsker å se på videoer og filmer, da de intelligente sensorene optimaliserer visuelle parametere.

Se det på Amazon

Fast, robust, mager og lett

Lenovo ThinkPad Edge E470 14 tommer

RAM-en er 8 GB DDR4 med en rotasjonshastighet på 2400 o / min og en 240 GB SSD. Den drives av Intel Core i5-6200U-klokka med en hastighet på 2, 3 GHz, som kan økes til 2, 8 GHz. Dette er kombinert med et Intel HD 520 grafikkort. Skjermen er en full HD 14 tommer med en oppløsning på 1366 x 768 piksler. Den kjører på Windows 10 Pro OS.

Når det gjelder tilkobling, til venstre, er det DC-ladeporten; RJ 45; en USB 3.0-port. Til høyre er det en lyduttak på 3, 5 mm; SD-kortleser; en USB 3.0 og en USB 2.0-port. Batteriet får strøm på 45Wh. Den bærbare datamaskinen veier 1, 87 kg eller 4, 12 pund. Den er 0, 93 cm tykk.

Anbefalt for:

 • De som leter etter en lett, liten, bærbar datamaskin med stort batteri.
 • Passer for programmerere og strømbrukere og til daglige oppgaver som Office; web; nettverksadministrasjon og så videre.
 • Veldig velegnet for studenter så vel som kontorbrukere

Se det på Amazon

Hode og skuldre over konkurransen

Dell XPS 15 9560

Dette er en 15, 6 tommer bærbar datamaskin med dimensjoner som måler 21 x 12, 2 tommer og veier 6 pund.

Tilkoblingsalternativene er tilstrekkelige, med to USB-porter sett på hver side av den bærbare datamaskinen. I tillegg er det en USB C-port; ett SD-kortspor; en hodetelefonkontakt på 3, 5 mm; en HDMI-port, nok til flere tilbehør. Den mangler imidlertid en Ethernet-port.

Berøringsskjermen på 15, 6 tommer er en 4K-skjerm med en oppløsning på 3840 x 2160 piksler. Det har Infinity Edge-skjerm som gir enestående fargerøyaktighet. Det er plass til to hele vinduer. Den drives av Intel Core i7-7700HQ-prosessoren som klokker med en hastighet på 3, 8 GHz. Den er også utstyrt med en harddisk på 1 TB SSD. RAM-en er 32 GB DDR4 2400 MHz. Prosessoren er kombinert med det NVIDIA dedikerte grafikkortet, GeForce GTX 1050. Det støttes av Windows 10 Home, 64 bit OS. Batterilevetiden er god og klarer omtrent 6 timer.

Anbefalt for:

 • Programmerere som leter etter en godt bygget, godt designet og godt konstruert, robust bærbar PC.
 • Passer for deg som skriver mye, med god sideplass og hvit LED-bakgrunnsbelysning.
 • Passer for YouTube-videoer, men passer ikke for musikkinteresserte, da høyttalerne ikke er for gode.
 • Passer også for de som leter etter en bærbar PC.

Se det på Amazon

En rimelig notatbok for programmerere

HP 255 G6

Dette er en 15, 6 tommer HD berøringsskjerm med en oppløsning på 1366 x 768 piksler og WLED-bakgrunnsbelyst bredskjerm. Den bærbare datamaskinen drives av AMD A69220 dual-core prosessor klokke med en hastighet på 2, 5 GHz, som kan økes til 2, 9 GHz med turbo boost. RAM-en er 8 GB med en minnehastighet på 1866 MHz. Harddisken er 256 GB SSD. Dette er kombinert med AMD Radeon R4 grafikkort. Det støttes av Windows 7 Professional.

Når det gjelder tilkoblingsalternativene, er det en Bluetooth 4.2-versjon. Det er 2 USB 3.1 gen 1-porter; 1 USB 2.0; 1 VGA; en HDMI og en kombinasjonsuttak for hodetelefoner / mikrofoner.

Dimensjonene til den bærbare datamaskinen er 15 x 10 x 0, 9 tommer (WDH) og vekten er 4, 1 kilo. Tastaturet er øystil og er i struktur i full størrelse. Batteriets levetid er i gjennomsnitt 7 timer.

Anbefalt for:

 • Dataprogrammerere og forretningsformål. Det er en enkel, solid bærbar PC ideell for kontoraktiviteter og grunnleggende spill.
 • Egnet for å skrive i lang tid, da alle taster lett kan nås.
 • Rettet mot programmerere som ønsker en lett, bærbar bærbar datamaskin som tilbyr anstendig ytelse for grunnleggende kontoroppgaver og programmering.
 • Anbefales ikke for de som ønsker å spille krevende eller grafikkintensive spill, selv om det fremdeles kan spille gamle titler ordentlig på middels innstillinger.

Se det på Amazon

Utdatert, men rikelig med lagringsplass for programmer og lang batterilevetid

Apple MacBook Air 13 (2017)

MacBook Air 13, 3 tommer leveres med LED-bakgrunnsbelyst bredskjerm. Den støtter en oppløsning på 1440 x 900 piksler. Den drives av dual-core Intel Core i5, klokker med en hastighet på 1, 8 GHz, med en turbo boost opp til maksimalt 2, 9 GHz. RAM-en er på 8 GB 1600 MHz og flashlagring er 128 GB PC-basert. Dette er kombinert med det integrerte Intel HD grafikkortet 6000.

Batteriets levetid er omtrent 12 timer. For tilkobling er det 2 USB-porter; en Thunderbolt-port; ett SD-kortspor og Bluetooth. Dimensjonene er 0, 11 til 0, 68 inches høyde x 12, 8 inches bredde x 8, 94 dybde, med en vekt på 2, 96 pounds. Det kjøres på operativsystemet MAC OS og bringer den nyeste teknologien og funksjonene til den bærbare datamaskinen.

Anbefalt for:

 • Passer for programmerere som søker avansert ytelse relatert til grafikkintensive oppgaver så vel som spill.
 • Passer for forbrukere som ønsker å få MAC OS uten å måtte bryte banken.

Se det på Amazon

Kontroller alle boksene for programmerere og spillere

Asus vivobook M580VD EB54 15, 6 tommer

Det er en gaming- / forretnings bærbar PC som har et førsteklasses preg og som også tilbyr rå kraft. Den drives av den 7. generasjon Intel Core i5-brikkesettet i5-7300HQ-klokkeringen med en hastighet på 2, 5 GHz, som kan økes til 3, 5 GHz med Turbo. Dette er kombinert med NVIDIA GeForce GTX 1050, 2 GB GPU som tilbyr et bærbart spillalternativ. RAM-en er 8 GB DDR4 og for lagring har den 256 GB solid-state-lagring.

Designet er deluxe og solid. Dimensjonene er 0, 8 x 15 x 10 tommer (HWD) og vekten er 5, 1 pund. Når det gjelder tilkobling, er det en USB 3.1 Type C-port; en USB 3.1 Type A-port; USB 2.0-port og en HDMI-port.

Skjermen er 15, 6 tommer med Full HD og en skjermoppløsning på 1920 x 1080 piksler. Den har chiclet stil på tastene på tastaturet og har automatisk justering av bakgrunnsbelysning. Det støttes av Windows 10 OS.

Anbefalt for:

 • Passer for de som leter etter en bærbar PC for både produktivitet og spill.
 • Passer for programmerere som skriver mye, siden tastaturet er behagelig.
 • Ideell for de som ønsker rask oppstart og mye lagringsplass for dokumenter så vel som mediefiler.
 • Ideell for strømbrukere som leter etter en stasjonær bærbar datamaskin.

Se det på Amazon

En programmerbar bærbar PC-alternativ til Mac

Google Pixelbook

Den har et 360-graders hengsel, noe som gjør det mulig å bruke det som en bærbar datamaskin eller som nettbrett. Den kommer med en berøringsskjerm på 12, 3 tommer med en skjermoppløsning på 2400 x 1600 piksler. Den drives av den 7. generasjon Intel Core i5-prosessor som klokker med en hastighet på 3, 3 GHz og har 8 GB RAM med 128 GB lagring. Dette er kombinert med en integrert HD 615 grafikk-koprocessor. Batteriet varer i omtrent 10 timer. Den har også en hurtigladefunksjon, slik at du kan lade den i omtrent 15 minutter for å få 2 timers batterilevetid.

Den er supertynn i tykkelse 10, 3 mm og veier bare 2, 45 pund. Dimensjonene er 11, 4 x 8, 7 x 0, 4 tommer.

Google Assistant er nyttig for å åpne apper og svare på spørsmål.

Anbefalt for:

 • Programmerere som vil ha det kjente Chrome OS i en bærbar datamaskin av høy kvalitet
 • De som vil bruke en bærbar datamaskin i forskjellige modus, en cabriolet bærbar PC.
 • Passer for de som skriver mye, med tastene store og fine bakgrunnsbelysning.
 • Passer for de som ønsker god lagring for Android-apper, programmer og filer.
 • Passer også for de som ønsker å spille grafikkintensive spill.

Se det på Amazon

Billig, komfortabelt og praktisk alternativ for programmerere

Acer Swift 3

Det er en budsjettnotatbok med 14 tommer Full HD, med en skjermoppløsning på 1920 x 1080 piksler. Den drives av 8. generasjons Intel Core i5-8250U-prosessor som klokker med en hastighet på 1, 6 GHz, som kan rampes opp til maksimalt 3, 4 GHz. Denne prosessoren er kombinert med NVIDIA GeForce MX150 grafikkort med 2 GB dedikert GDDR5, VRAM. RAM-en er 8 GB LPDDR3 og harddiskkapasiteten er 256 GB SSD.

Det tilbyr en batterilevetid på opptil 10 timer. Dimensjonene til Acer Swift 3 er 13, 3 x 9, 2 x 0, 7 tommer (LWH) og vekten er 3, 75 pund. Den kjører på Windows 10 Home OS. Den har en USB 2.0-port og 3 USB 3.0-porter.

Anbefalt for:

 • Programmerere som leter etter den beste utøveren til lavest mulig pris.
 • Passer for deg som vil spare penger ved å kjøpe en generisk bærbar PC.
 • Passer for de som skriver mye, med et mordertastatur og utmerket styreflate

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste bærbare bærbare datamaskiner for programmering

Microsoft Surface Pro 4

Surface Pro 4 skapte en nisje for seg selv i den bærbare datamaskinens verden med sin imponerende design, sprightly ytelse og eksepsjonell batterilevetid. Det er lett i vekt, noe som betyr at bærbarhet ikke er et problem i det hele tatt. Den laveste konfigurasjonen er Intel Core M med 4 GB RAM og 128 GB lagring, og den går opp til Intel Core i7 med 16 GB RAM og 512 GB lagring. Den har SSD-lagring som sikrer at programmerere kan glede seg over å bruke en bærbar PC som fungerer raskt og gjør programmering morsommere. Ytelsen gjør den til en av de beste bærbare datamaskiner for programmering. Husk estetikk, er denne bærbare datamaskinen ikke bare designet for strøm, men også for å være visuelt behagelig. Den er lett og gjør den bærbar også. Noen programmerere kan ta litt tid å venne seg til berøringsskjermen, men når du begynner å bruke den bærbare datamaskinen, er sjansen stor for at du kanskje ikke vil bytte den snart.

Se det på Amazon

En av de beste bærbare datamaskinene for programmering med høyere konfigurasjon

Apple MacBook Pro MLUQ2LL / A

Denne 13-tommers bærbare datamaskinen drives av en Intel Core i5-brikke og har 256 GB SSD-lagringskapasitet som sikrer at enheten fungerer raskt og ikke viser noe forsinkelse. Høyere konfigurasjoner er også tilgjengelig for de som ønsker mer strøm fra sine bærbare datamaskiner. Maskinen er typisk for Apple, og er konstruert for å være lett og tynn, noe som gjør portabiliteten enkel for eierne. MacBook Pro har en vakker skjerm som betyr at å jobbe i lange timer foran denne bærbare datamaskinen ikke vil anstrenge øynene. Tastaturet er også flott med tilstrekkelig avstand på bokstavene. Programmerere ser vanligvis etter noe som har nok kraft og gjør arbeidet behagelig nok for dem. Med MacBook Pro gjør komforten de kan jobbe den bærbare datamaskinen til en god bærbar utvikler.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for programmering med god batterilevetid

Dell Inspiron 15, 6 ”spill bærbar PC

Mens spillere synes denne bærbare datamaskinen er utrolig, gjør Intel i7-6700 Quad Core-prosessoren den også bra for programmerere. Den har 1 TB HDD sammen med 8 GB SSD som sikrer at du vil ha tilstrekkelig lagringsplass for programmene dine. Den bærbare datamaskinen har et anti-glare LED-bakgrunnsbelyst display som gjør det enkelt for programmerere å jobbe på den bærbare datamaskinen i lang tid uten å anstrenge øynene. Batteribackupen varer i 10 timer, og den bærbare datamaskinen har tilstrekkelige tilkoblingsmuligheter. Totalt sett er det et flott apparat for programmerere som ønsker en robust maskin som kan stå i lange timer med programmeringsarbeid uten å gi bort for lett.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for programmering med stilig design

ASUS K501UX-AH71

Denne 15, 6 tommers Asus-bærbare datamaskinen leverer god ytelse til en budsjettert pris. Den metalliske designen gir den bærbare datamaskinen en visuell appell mens Intel Core i7-prosessoren gjør den til en av de beste bærbare datamaskiner for utviklere. Det har et NVIDIA GeForce GTX 950 grafikkort som gir fantastisk grafikk. Det stilige designet, den kraftige prosessoren og det faktum at den bærbare datamaskinen sikrer at den holder seg kjølig selv etter lange timer med bruk, gjør den til en god bærbar PC for programmering.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for programmering med komfortabelt tastatur

LG Gram 15Z970

LG Gram er en lett bærbar datamaskin som enkelt kan bæres rundt. Basiskonfigurasjonen har en Intel Core i5-prosessor, mens den høyere modellen har en i7-prosessor. Den har 8 GB RAM og 256 GB SSD. 15, 6-tommers skjerm gir nok skjermeiendommer til at forskjellige programmer kan fungere uten hindring. Tastaturet er behagelig å bruke, og det har også et numerisk tastatur som er en ekstra fordel. Skjermen er skarp og tydelig, og den bærbare datamaskinen er også vakkert designet.

Se det på Amazon

Konklusjon

Hvis du er en profesjonell programmerer, eller hvis du er en student som programmerer eller koder, trenger du denne typen bærbare datamaskiner for å utføre oppgavene dine enkelt. Programmering er en bred kategori, og det er flere språk som brukes for koding. Derfor bør spesifikasjonene til den bærbare datamaskinen være slik at den kan kjøre flere språkkompilatorer og kodeditorer effektivt. Både MAC OS og Microsoft Windows har blitt populært brukt for programmering, men Microsoft Windows ser ut til å være spesielt i stand til å støtte flere programmeringsspråk og er derfor egnet for programmerere.

I tillegg er MacBooks dyrere, og ikke alle har råd til dem. For en nybegynner, selv en bærbar PC drevet av Intel i3-prosessoren vil være opp til oppgaven, men du kan velge i3-prosessoren for å fremtidssikre den bærbare datamaskinen. En RAM på 8 GB er ideell, men du kan velge 12 eller til og med 16 GB RAM i tilfelle du utvikler spill eller grafikkprogrammering. Når det gjelder harddisken, er HDD-aktiverte bærbare datamaskiner dyrere, mens SSD-utstyrte bærbare datamaskiner er billigere og bedre for programmerere, ettersom de også starter opp raskere. Når det gjelder grafikk, er integrert grafikk nok for koding, men i tilfelle av spillutvikling bør du velge dedikert grafikk.

Dette er de beste bærbare datamaskinene for programmerere. Noen av funksjonene som HD-skjerm og SSD-lagring var ikke veldig fremtredende på bærbare datamaskiner før i fjor, men i år har disse bærbare PC-ene fått større popularitet, og de finnes ofte i de fleste bærbare datamaskiner. Siden programmerere liker å følge med på den nyeste teknologien, har vi også vurdert disse funksjonene mens vi oppretter vår liste over de beste bærbare datamaskiner for programmering.

 

Legg Igjen Din Kommentar