5 måter å fikse Facebook uten svar på iPhone

I disse dager kan man ikke forestille seg livet uten de mest populære sosiale nettverkene, for eksempel Facebook, som alltid prøver å forbedre tjenesten. Noe av det de la til, er den populære Facebook messenger-appen når folk kan utveksle meldinger med Facebook-vennene sine. For iPhone-brukere fungerer denne appen perfekt nesten alltid, men som alle andre apper kan den ikke svare. Hvis det skjedde med deg, ikke fortvil, med flere enkle alternativer, vil det fungere helt fint igjen. I teksten nedenfor kan du finne 5 måter å fikse Facebook-messenger uten respons på iPhone, og en av favorittappene dine vil fungere feilfritt igjen.

Se også: 5 måter å fikse Facebook konstant krasj på iPhone

5 måter å fikse Facebook som ikke svarer på iPhone

Kilde: gadgets.ndtv.com

Løsning nr.1: Start Facebook messenger på nytt

Dette enkle trinnet kan være nok. Hvis appen virker frossent, er alt du trenger å gjøre å trykke på startknappen to ganger, og når du ser listen over apper, finn denne og sveip opp for å lukke den og åpne den igjen. Forhåpentligvis vil det fungere helt fint.

Løsning nr. 2: Er appen din oppdatert?

Dette er et av de viktigste spørsmålene, når noen av favorittappene dine ikke fungerer som de skal. Gå til App Store, og se om det er en oppdatering for Facebook-messenger.

Løsning nr. 3: Installer appen på nytt

Finn Facebook-meldingsikonet på startskjermen. Trykk og hold inne til et X dukker opp. Klikk på den, så vil appen bli slettet. Gå til App Store, og last ned og installer den igjen.

Løsning nr. 4: Start iPhone på nytt

Uansett hvilken iPhone-modell du eier, er en omstart alltid en god ide når noe slikt skjer. Ved å trykke og holde nede sleep / wake-knappen, ser du den røde glidebryteren. Bare dra den og slå av enheten. Bruk de samme knappene, og slå på telefonen igjen.

Løsning nr. 5: Oppdater iOS

Fra tid til annen bør du sjekke om den nye iOS-versjonen er ute. Hvis det er det, kan du laste det ned og installere det. For å gjøre det, gå til Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering.

Flere tips:

Det er også viktig å legge merke til at det kan være noen problemer på serveren. Så appen kan begynne å fungere helt fint etter en viss periode. Du har også muligheten til å rapportere problemet.

Hvis problemet dukket opp etter at du installerte en ny app, kan det hende at den nye appen forårsaker problemet. Det er fordi noen apper er dårlig kodet. Før du laster ned en ny app, kan du lese anmeldelser og erfaringer fra andre mennesker. Hvis de har rapportert om noen problemer, kan du unngå å installere appen. Hvis du allerede har installert det, kan du slette det og se om det vil løse problemet.

Det siste du kan prøve er å slette alt innhold og innstillinger. Ta sikkerhetskopi av alle dataene før du gjør det. Etter at du har opprettet en sikkerhetskopi, går du til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og innstillinger. Når slettingen er fullført, kan du konfigurere iPhone fra grunnen av.

Vi er helt sikre på at disse 5 måtene å fikse Facebook uten Facebook-meldinger på vil gjøre susen, og appen millioner av mennesker bruker daglig har ingen feil.