Topp fem vanlige problemer med OnePlus One

Mange mennesker ønsker å leve et luksuriøst liv. De fleste av dem mener at det å ha fantastiske teknologimoduler er den eneste måten noen kan sies å føre et luksuriøst liv. Imidlertid ender de fleste med å kjøpe noen av de nyeste dingsene på markedet uten å vite konsekvensene. Her er det vanlige problemet med OnePlus One.

Vanlig problem med OnePlus One

I våre andre innlegg vil du finne problemer og løsningene deres på Galaxy S5, S4, S3, S2 og andre smarte telefoner.

Se også - Hvordan aktivere Quickboot-modus på OnePlus One

Batteriet varer ikke så lenge som forventet

Mange OnePlus One-brukere er ikke fornøyd med hvordan denne telefonen har en veldig dårlig batterilevetid. Den tappes så fort, slik at man ikke kan bli med telefonen sin mens den er slått på i en lengre periode.

Tilfeldig starter på nytt

Uten ønske om å slå av telefonen, bestemmer denne telefonen seg for å holde kjeft uten kommandoen din. Det kan til og med forlate noen pågående applikasjoner og gå av.

Lader overopphetes

Når batteriet til denne telefonen går tom, er det åpenbart at du trenger å lade det opp. Når du gjør det, blir laderen imidlertid varm og til og med varmer opp telefonen også. Dette er så farlig både for deg og telefonen din.

Gul fargetone på telefonens display

Det har også blitt funnet ut at det er en gradient som er funnet i den nedre delen av skjermen. Dette er et problem som telefonbrukere tidligere møtte i de tidligere stadiene av mobiltelefoner, og det har blitt korrigert på mange enheter, men det er fremdeles et vanlig problem med OnePlus One.

Dårlig eller treg lading

Bortsett fra problemet med overoppheting, er et annet vanlig problem med OnePlus One at det har et veldig dårlig ladesystem. Den bruker mye tid på å lade, men den blir ikke full i løpet av kort tid som de andre telefonene. Noen ganger nekter den å lade selv om du har den originale laderen.