Hvordan ta et skjermbilde på Galaxy S4

Du bruker vanligvis skjermdumpfunksjonen for å dele informasjonen fra en enhet med vennene dine, eller du vil beholde den for fremtidig referanse, og det er en av standardfunksjonene. Skjermdumpresultatet vil bli lagret på enheten din, og den kan også endres ved å bruke din favorittfotoredigerer. Hvis du nettopp fikk Samsung Galaxy S4, kan du gjøre det enkelt ved å bruke kombinasjonen av en knapphardware og en håndbevegelsesfunksjon, som bare finnes i Galaxy-serien. Du kan ta et skjermbilde på Galaxy S4 selv om startskjermen er låst, eller når du spiller et spill. Hvis du fremdeles er forvirret, kan du følge disse enkle trinnene for hvordan du tar et skjermbilde på Galaxy S4 .

Hvordan ta et skjermbilde på Galaxy S4

Metode 1: Ved å bruke knappkombinasjonen:

  1. Trykk på hjemme- og på / av-knappene samtidig.
  2. Hold i sekunder til det høres lyd eller blitz.
  3. Hvis det er for vanskelig for deg, kan du først trykke på Hjem-knappen, så så raskt som mulig, trykke på av / på-knappen. Hvis det fungerer, vil du se blitslyskanten på skjermen.

Kilde: samsung.com (redigert)

Du kan finne skjermdumpresultatet ditt i Galleriet eller i Notification Center, som du får tilgang til ved å sveipe nedover på toppen av skjermen og trykke på bildet i varslingsbrettet.

Metode 2: Ved å bruke håndbevegelse / håndflatefunksjon

Samsung er utstyrt med en bevegelses- og gestfunksjon, slik at du kan gjøre flere ting som å bla, godta samtalen og til og med å ta et skjermbilde. Ved å aktivere Palm Motion-gesten, kan du ta et skjermbilde på Galaxy S4 ved å bruke håndbevegelse.

  1. Forsikre deg om at Palm Motion- gesten er aktivert. Gå til Innstillinger >> Min enhet >> Bevegelse og gest, og sørg for at den er PÅ.
  2. Trykk på Palm Motion, så finner du to funksjoner: Skjermfangst og dempepause . Forsikre deg om at skjermbildet er PÅ.
  3. Gå til skjermen du skal fange.
  4. Sveip den fra høyre til venstre eller omvendt med siden av hånden. Det er det.

Kilde: samsunggalaxys4manual.com

Du kan sjekke resultatet i galleriet eller varslingssenteret . Nå kan du dele spillpoengsummen din eller det nye startskjermutseendet med vennene dine. Hvis du vil, kan du redigere det først.

Les også: Slik flasher du lager-ROM i Samsung Galaxy S4 via ODIN