Hvordan fikse Samsung Galaxy S8 batterilevetid

Mange Samsung smarttelefonelskere har ventet på det siste selskapets flaggskip, Galaxy S8. Når det gjelder hvilken som helst smarttelefon, er batteriets levetid en av de viktigste tingene. Galaxy S8 kom med 3000 mAh-batteri, og mange lurer på at det er nok for en så kraftig enhet. Kan batteriet vare i et døgn? Det kommer an på hvordan du bruker telefonen. Foreløpig er det ingen klager på Samsung Galaxy S8 batterilevetid. Bare ved å endre noen innstillinger, eller aktivere flymodus når du er i områdene med dårlig mottak, kan batteriet imidlertid vare lenger.

Se også: Slik løser du Samsung Galaxy S8 Wi-Fi-problemer

Ting som påvirker Samsung Galaxy S8 batterilevetid

Hvor lenge batteriet vil vare, avhenger av hvordan du bruker telefonen, som jeg allerede har nevnt. Hvis du bruker timer på å spille spill eller se på videoer, kan du ganske enkelt ikke forvente at batteriet vil vare hele dagen. Det vil renne raskt. Det er mange andre ting som påvirker smarttelefonens batterilevetid, for eksempel skjerminnstillinger, ytelsesinnstillinger, apper, bare for å nevne noen. Så hvis du trenger å lade telefonen din noen få timer, betyr det ikke at telefonen eller batteriet er feil. Endre noen få innstillinger, så vil batteriet vare lenger.

Hvordan fikse Samsung Galaxy S8 batterilevetid

Når du har prøvd tipsene vi skal dele nedenfor, vil du merke forskjellen. Hvis ikke, bør du kontakte butikken du kjøpte telefonen i og be om erstatning.

Deaktiver automatisk lysstyrke

Displayet er kjent som en av de største batterisperrene. Hvis auto-lysstyrken er på, vil Samsung Galaxy S8-batteriet renne raskere. Så, hva du trenger å gjøre er å sette alternativet på. Slik gjør du det:

  • Gå til Innstillinger
  • Deretter trykker du på Display
  • Vipp bryteren ved siden av automatisk lysstyrke for å slå av alternativet

ItBankNews

Slå av alltid-på-skjermen

Vi kan alle være enige om at alltid-på-skjerm er en praktisk funksjon. Den lar deg se tid, varslinger og andre ting på et øyeblikk, uten at du trenger å slå på skjermen. Når dette alternativet er aktivert, vil det imidlertid påvirke Samsung Galaxy S8-batteriets levetid. Du kan slå den av, og slik er det:

  • Åpne Innstillinger-appen
  • Trykk på Lås skjerm og sikkerhet
  • Finn alltid på skjermen og deaktiver det

Slå av Smart Stay-funksjonen

Smart Stay bruker det frontvendte kameraet for å oppdage øynene og ansiktet ditt, og det holder skjermen på når du ser på det. Det er en ganske kul funksjon, men når det frontvendte kameraet er på, tømmes batteriet raskere. Du kan deaktivere Smart Stay-funksjonen på Samsung Galaxy S8, bare følg disse trinnene:

  • Naviger til Innstillinger
  • Trykk på Avanserte funksjoner
  • Trykk på Smart Stay
  • Vipp bryteren ved siden av Smart Stay for å deaktivere den

Det er andre avanserte funksjoner du kan slå av, for eksempel Smart Capture, Swipe Capture, etc.

Velg timeout for lav skjerm

På Samsung Galaxy S8 er tidsavbrudd på skjermen satt til 15 sekunder. Når vi kjøper en ny smarttelefon, endrer vi ofte denne innstillingen, og vi velger 1 minutt eller enda mer. Men ettersom det har en enorm innvirkning på batteriet, bør du la det være som det er eller gå med 30 sekunder på skjermen.

Start telefonen på nytt

Når du merker at batteriet tappes raskt, kan det være en tid for omstart. Ved å starte telefonen på nytt lukkes alle appene og prosessene som kjører i bakgrunnen. Omstart er alltid en av løsningene når du har problemer med telefonen. Prøv det.

Slå av Wi-Fi, 4G, Bluetooth og GPS når den ikke er i bruk

Vi peker alltid på at du bør deaktivere Wi-Fi, mobilt internett, Bluetooth og GPS når du ikke bruker dem. Det er ikke nødvendig å holde alle disse alternativene på, da når de er slått på, spesielt alle sammen, vil de spise Samsung Galaxy S8 batterilevetid. Du kan deaktivere alternativene du ikke trenger for øyeblikket ved å åpne hurtiginnstillingene og trykke på alternativet du vil slå av.

ElipTech

Bruk flymodus

Når du befinner deg i områdene med dårlig mottak, eller når du ikke bruker telefonen, må du aktivere flymodus. Det vil deaktivere radio, data osv., Og det vil helt sikkert få batteriet til å vare lenger.

Hold appene oppdatert

Apper har veldig stor innvirkning på batteriet, så du må holde dem oppdatert. Utviklere oppdaterer appene for å få nye funksjoner, men også for å fikse noen problemer applikasjonene kan ha. Bare åpne Google Play og oppdater alle appene på telefonen din, eller i det minste de du bruker på daglig basis.

Bruk Sleep-alternativet for appene

På Samsung Galaxy S8 kan du legge appene i dvale. Dette betyr at når du gjør det, vil ikke appen kjøre i bakgrunnen, og dermed vil den ikke tømme batteriet, og det vil ikke skyve varsler. Når du åpner appen, vil du se oppdateringene. For å sette en app i dvale, bare trykk og hold på ikonet til appen, og når menyen vises, trykk på Sleep.

Ytelsesmodus

Samsung Galaxy S8 kommer med ytelsesmodus, noe som betyr at du kan velge den som passer deg best. Det er optimalisert, det som anbefales, og det er også spill-, underholdnings- og høyytelsesmodus. Når du vil at batteriet skal vare lenger, bruker du ikke logisk modus med høy ytelse eller spill. Hvis du liker å spille spill, kan du aktivere spillmodus, men ikke glem å gå tilbake til Optimalisert når du er ferdig med å spille.

Aktiver strømsparing når du trenger litt ekstra juice

Hvis du er ute og trenger batteriet for å vare litt lenger, kan du aktivere strømsparing. Du kan finne det ved å gå til Innstillinger> Batteri. Der kan du finne strømsparingsmodus Mid og Max slik at du kan konfigurere alt basert på dine behov.

Android overskrifter

Flere tips

I tillegg til alle løsningene vi har delt, er det noen få andre ting du kan prøve. Husk at widgets bruker batteriet, da det samme gjelder vibrasjoner. Selv de små tingene kan gjøre en forskjell. Du kan også bruke apper som Greenify som setter feil apper i dvalemodus når de ikke er i bruk, og DU Battery Saver som kommer med mange nyttige funksjoner.

Pakk den opp

Vi har delt flere nyttige tips som kan forbedre Samsung Galaxy S8 batterilevetid. Sørg for å prøve dem ut. Husk at alt hovedsakelig avhenger av hvordan du bruker telefonen.