Slik løser du iPhone SE Bluetooth-problemer

Ganske mange eiere av iPhone SE har rapportert om Bluetooth-problemer. For noen er problemet at iPhone SE ikke pares med andre Bluetooth-enheter. Andre opplever problemer med lydkvaliteten for telefonsamtaler for samtalene som er gjort via Bluetooth-enheter. Når det gjelder problemer med lydkvalitet, hvis enheten din kjører iOS 9.3 eller 9.3.1, vil problemet løses med iOS 9.3.2 (trinn for hvordan du oppdaterer programvaren blir forklart nedenfor) som adresserer denne feilen: “Løs en problemet der noen Bluetooth-tilbehør kan oppleve problemer med lydkvalitet når de kobles til iPhone SE ”. La oss se løsningene for iPhone SE Bluetooth-problemer.

Se også: Slik løser du iPhone SE Kan ikke sende meldinger til Android

Løsninger for iPhone SE Bluetooth-problemer

www.apple-nic.com

Løsning nr. 1: Slå Bluetooth av / på

Begynn med dette. Naviger til Innstillinger og slå av Bluetooth. Slå den på igjen. Du kan gjenta dette et par ganger. Prøv å koble sammen igjen.

www.howtoisolve.com

Løsning nr. 2: Veksle mellom mobildata og flymodus

Du kan løse problemet ved å slå på mobildata og flymodus.

 • Gå til Innstillinger> Cellular, slå av Cellular data og deretter på igjen
 • Gå til Innstillinger, slå på flymodus, vent i 5-10 sekunder og slå den av igjen.

Løsning nr. 3: Start iPhone SE og Bluetooth-enheten på nytt

Hvis du vil starte iPhone SE på nytt, trykker du på og holder nede sleep / wake-knappen og drar glidebryteren når den vises på skjermen. Når enheten er slått av, trykker du og holder nede sleep / wake-knappen og slår på telefonen igjen. Start Bluetooth-enheten din også på nytt.

www.iphonehacks.com

Løsning nr. 4: Glem en Bluetooth-enhet og par sammen igjen

Det som kan hjelpe deg med å løse problemet er å glemme Bluetooth-enheten og prøve å koble sammen igjen.

 • Gå til Innstillinger
 • Deretter trykker du på Bluetooth
 • Trykk på infoknappen (i) ved siden av enheten din
 • Trykk på Glem denne enheten
 • Trykk på Glem enhet
 • Start iPhone på nytt
 • Prøv å koble sammen igjen

www.idownloadblog.com

Løsning nr. 5: Programvareoppdatering

Som vi nevnte i begynnelsen av denne artikkelen, løser iOS 9.3.2 lydkvalitetsproblemet i telefonsamtalen. Hvis det som har plaget deg, løses det når du har oppdatert programvaren. Slik gjør du det:

 • Koble iPhone til en strømkilde og et Wi-Fi-nettverk
 • Gå til Innstillinger
 • Trykk på Generelt
 • Deretter trykker du på Programvareoppdatering
 • Trykk på Last ned og installer

www.basictechtricks.com

Løsning nr. 6: Tilbakestill nettverksinnstillinger

Hver gang du har tilkoblingsproblemer, er en av løsningene å tilbakestille nettverksinnstillinger. Bare noen få kraner er påkrevd. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Tilbakestill nettverksinnstillinger. Trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger for å bekrefte.

www.transphone.net

Løsning nr. 7: Tilbakestill alle innstillinger

En annen ting du kan gjøre for å bli kvitt iPhone SE Bluetooth-problemer er å tilbakestille alle innstillinger. Ved å gjøre dette vil du gjenopprette telefonens innstillinger til fabrikkinnstillinger, og forhåpentligvis vil problemet være borte. Dataene du har på iPhone, for eksempel musikk, bilder og videoer, blir ikke slettet. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Tilbakestill alle innstillinger. Trykk på Tilbakestill alle innstillinger.

www.everythingicafe.com

Løsning nr. 8: Slett alt innhold og innstillinger

En frisk start! Når du har slettet alt innhold og innstillinger, må du konfigurere iPhone som en ny enhet. Imidlertid, ved å gjøre dette, vil alle dataene dine bli slettet, så ikke glem å ta sikkerhetskopi av filene. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og innstillinger. Trykk på Slett iPhone. Enheten starter på nytt. Følg instruksjonene for å konfigurere enheten din som ny.

www.everythingicafe.com