Beste tilbehør til IPhone X

iPhone X er nylig lansert av Apple, og den har nådd mange kunder så langt. Smarttelefonen er fullpakket med et utmerket sett med programvare og maskinvare som rettferdiggjør den tunge prislappen - 1000 dollar. Hvis du allerede har lagt inn en bestilling på denne unike telefonen eller ellers planlegger å eie en, er det det perfekte tidspunktet å lete etter tilbehør som passer sammen med den. Flere produsenter har kommet med mange tilbehør for å forskjønne denne nye telefonen. Vi har nevnt det mest nyttige og topp beste tilbehøret til iPhone X. Så les det.

Se også: Beste trådløse ladere for iPhone X

7 beste tilbehør til iPhone X

3-i-1 beste beskyttelsesetui for iPhone X

Silke iPhone X lommebokveske

Et tilfelle er en nødvendighet for å koble seg sammen med din nye iPhone X for å gi den den beste beskyttelsen. Og når vi snakker om saken, er Silk iPhone X lommebokveske sannsynligvis en av de beste å se etter, da den vil tjene alt ditt formål. Den vil fungere som en beskyttelsesetui, lommebok mens du også får en skjermbeskytter med den gratis. Lommeboken kan holde opptil tre kredittkort og kontanter. Så du trenger ikke å ta med deg andre lommebøker. Den strukturerte siden gir deg ekstra grep. Med alle disse gir Air-Pocket-hjørnene sammen med den gratis skjermbeskyttelsesfilmen den beste beskyttelsen.

Se det på Amazon

Beste trådløse ladepute for iPhone X

Mophie trådløs ladepute

En trådløs ladepute er et annet godt og ekstremt nødvendig tilbehør for hver smarttelefon som støtter Qi- teknologi. Så hvis du leter etter det samme, er Mophie Wireless ladepute definitivt en god en å lete etter. Dette er en liten sirkulær ladepute som enkelt kan plasseres på bordet eller nattbordet for å lade iPhone X. Denne ladeplaten kan lade telefonen ganske raskere da den støtter 7, 5 watt strøm. Det er et sklisikkert belegg som sikrer at telefonen ikke faller tilfeldig fra ladeputen.

Se det på Amazon

Beste hodetelefoner til iPhone X

Apple AirPods

En hodetelefon er et annet tilbehør som er mest nødvendig for alle smarttelefoner, og det er ikke et unntak for den nye iPhone X også. Dette er en trådløs hodetelefon som bare har øreplugger, og de er koblet til telefonen via Bluetooth. Ting går automatisk her. Så snart du setter øreproppene i øret, begynner det å spille og blir satt på pause etter å ha tatt dem ut av øret. Tilkoblingen er bare utmerket og faller aldri på noen måte. Batteriet er også veldig bra som lar deg lytte til musikk i 5 timer eller ellers 2 timers taletid på bare en lading. Imidlertid stor takk til ladesaken som kan hjelpe deg å høre på musikk i 24 timer.

Se det på Amazon

Beste bærbare Powerbank til iPhone X

Anker PowerCore 20100mAh bærbar lader

En strømbank er en ideell ledsager for din iPhone X som vil sikre at du aldri går tom for saften. Mens mange alternativer er tilgjengelige i markedet, er Anker definitivt et godt navn i kraftbankbransjen. Og deres bærbare PowerCore 20100mAh lader passer perfekt til din nye iPhone X. Den er fullpakket med en massiv kapasitet på 20100 mAH som kan lade telefonen for raskt med 4, 8 amp utgang. Vekten er heller ikke høy nok, slik at du enkelt kan bære den i den bærbare vesken eller sidevesken. En mikro-USB-kabel, en reiseveske og en guide er tilgjengelig med strømkjerne.

Se det på Amazon

Beste VR-headset for iPhone X

Merge VR / AR-briller - Virtual og augmented Reality Headset

Et virtuelt headset er et av de beste tilbehørene til iPhone X som lar deg få den virtuelle virkelighetsopplevelsen. Merge VR-headset er et godt sett å nevne her som støtter iPhone X. Det er tilgjengelig til en veldig rimelig pris på Amazon. Så få dette VR-headsettet og få det beste ut av iPhone X. Dette er et komplett fleksibelt VR-headset laget av silisium. Linsene kan justeres helt for å hjelpe deg med å glede deg over videoene. Dette er utstyrt med de kreative dual-inngangsknappene som er spesielt designet for VR-appene. Det krever heller ingen kontroller.

Se det på Amazon

Beste bilmonteringslader for iPhone X

iOttie Easy One Touch 4 Qi trådløs bilmonteringslader

En bilmonteringslader er virkelig nødvendig hvis du bruker å reise mye med ditt personlige kjøretøy. Denne laderen gjør det enklere å lade telefonen når du kjører. Den lader telefonen ganske raskere enn standard Qi-lader. Den sugebaserte koppmonteringen har en teleskoparm som holder telefonen perfekt for lading. Armen kan justeres etter behov. Du kan også se skjermen perfekt når telefonen lader.

Se det på Amazon

Dette er det mest nyttige og beste tilbehøret til iPhone X. Alt tilbehøret som er nevnt her er grunnleggende - alt designet for å forbedre bruken av den skinnende nye iPhone.

Se også: De beste iPhone X-sakene

 

Legg Igjen Din Kommentar