Hvordan fikse HTC One M8 vil ikke slå på

HTC One M8 er en elegant smarttelefon som gir en ekstremt hyggelig opplevelse for brukerne. Selvfølgelig kan noen problemer dukke opp etter å ha brukt smarttelefonen i en viss periode. Tross alt, selv de beste enhetene å ha noen feil. Et av de mest irriterende problemene med HTC One M8 er når telefonen ikke slås på. Før du drar til HTC for å få hjelp, er det noen få ting du kan prøve. I denne artikkelen finner du noen ideer om hvordan du fikser HTC One M8 ikke vil slå på, og de er ganske enkle. I mange tilfeller var løsningene oppført nedenfor nyttige for brukerne, og de har klart å bli kvitt problemet. Vi håper du vil gjøre det samme!

Se også: Slik utfører du en tilbakestilling av fabrikken på LG G4

Hvordan fikse HTC One M8 vil ikke slå på

www.droid-life.com

  • Begynn å løse dette problemet ved å holde på / av-knappen i minst 30 sekunder. Når du vanligvis slår telefonen på igjen, holder du på strømknappen bare i noen sekunder, men siden den ikke fungerer som den skal, holder du den i et halvt minutt og forhåpentligvis vil HTC One M8 slå seg på.
  • Det neste du kan prøve er å tilbakestille enheten din selv om den er slått av. Hold strøm- og volumknappene inne i et par sekunder.
  • Hvis du fremdeles opplever problemet, kobler du smarttelefonen til datamaskinen din med USB-kabelen og gjenta tidligere trinn.
  • Selv om du er sikker på at batteriet ikke var tomt, kobler du enheten til en vegglader og lar den ligge i omtrent en halv time. Prøv å slå den på.

Hvis disse ideene ikke hjalp, kan du kontakte HTC for ytterligere instruksjoner.

Bildekilde: www.pocketdroid.net

Du kan også lese: Slik løser du problemer med LG G4 Bluetooth