Beste saker for Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus er utvilsomt et av premium-tilbudene fra produsenten til dags dato. Når du eier dette håndsettet, er det utvilsomt noe du aldri bør gå på akkord med å holde det trygt. Dette er når en sak for smarttelefonen kan vise seg å være ganske gunstig. Med rundt 13 modeller av saker som er tilgjengelige i markedet, er du sikker på å finne en som oppfyller dine preferanser og holder deg trygg på at gadgeten din er virkelig beskyttet. Her tar vi sikte på å gi deg noen interessante valg for å lette kjøpsbeslutningen din og hjelpe deg med å ta det riktige valget. La oss se noen av de beste sakene for Samsung Galaxy S10 Plus.

Se også: Beste Samsung Galaxy Note 9-tilfeller

Beste saker for Samsung Galaxy S10 Plus

Beste sak med livstidsgaranti

Crave Heavy-Duty Protection Case

Crave Strong Guard-saken er laget av førsteklasses TPU av høy kvalitet og har en slank, lett profil. Den harde ryggen holder S10 Plus både mot riper og støt. Det sikrer også at smarttelefonen er fri for støv og skitt hele tiden.

Dekselet inneholder nøyaktig designede utklipp for å hjelpe til med uavbrutt tilgang til både kameraene og alle portene og knappene uten å måtte fjerne tilbehøret. Enheten støtter også trådløs lading. Det er tilgjengelig i fire forskjellige farger på marine, skifer, svart og rødt. Saken kommer sammen med livstidsgaranti.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den slanke og lette profilen gjør Crave-saken passende for folk som ønsker å skli smarttelefonen lett i lommen eller vesken.
 • Saken er et godt alternativ for de som er bekymret for ansamlingen av skitt og støv på enheten med daglig bruk.
 • Den tunge egenskapen gjør at tilbehøret definitivt er et godt alternativ for de som ønsker en sak som ikke lett er utsatt for slitasje.

Se det på Amazon

Beste tilfeller for Samsung Galaxy S10 Plus med dobbeltlagsbeskyttelse

i-Blason Fashionable Slim Case

I-Blason Cosmo Series-saken er en todelt veske som gir dobbeltlags beskyttelse. Vesken har en ripebestandig polykarbonatryggplate og en støtdempende TPU-støtfanger sammen med polstrede hjørner. Den fasjonable og slanke saken inneholder en glitter-design med en blank og jevn finish. Den strukturerte gummien sikrer at tilbehøret gir et enkelt grep om hånden uten at S10 sklir gjennom den.

De presise utklippene påvirker ikke tilgjengeligheten til forskjellige funksjoner på smarttelefonen, så vel som knapper, porter, fingeravtrykssensor og kameraer. Saken avbryter heller ikke den trådløse ladingen av smarttelefonen. Enheten er tilgjengelig i tre farge- og mønstervarianter av rosa, marmor og lilla.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Dråpsikringsfunksjonen sikrer at i-Blason saken er et godt valg for folk som er i stand til å beskytte S10 Plus mot daglig slitasje.
 • Tilbehøret er ideelt for de som ønsker en fasjonabel veske som også er slank samtidig.

Se det på Amazon

Beste etui med innebygd stativ

Spigen Ergonomisk formtilpasset sak

Spigen Tough Armour veske er laget av to lag med en kombinasjon av polykarbonat og TPU og er innelukket i en slank ramme. Den sertifiserte saken av militær karakter har Air Cushion Technology på alle fire hjørner for ekstrem beskyttelse. Det formmonterte tilbehøret har en ergonomisk design som gjør det lommevennlig og gir et fast grep over S10 Plus. Det gir fullstendig beskyttelse mot utilsiktede dråper.

Saken kommer med en innebygd kickstand som lar deg plassere smarttelefonen både horisontalt og vertikalt. Tilbehøret støtter den trådløse lademuligheten til håndsettet. Den er tilgjengelig i fem fargevarianter av pistolmetall, rosegull, svart, prismeblått og grafittgrått.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Spigen Tough Armour-saken er et utmerket alternativ for folk som vil ta håndsettet sitt når de drar på utendørsaktiviteter som fjellklatring.
 • Kickstanden gjør saken verdt å vurdere av de som vil glede seg over håndfri visning når man ser på en film eller spiller et spill.

Se det på Amazon

Beste etui med taktile knapper

Coolwee Clear Glitter-veske

Coolwee Mandala Henna klar sak har en plastisk hard rygg med forbedret 2H ripebestandig belegg og tysk importert anti-gul myk TPU støtfangerramme med støtdempende egenskap. Den slanke og tynne designvesken har en glitrende Bling-finish som gjengir forskjellige fargelegninger fra forskjellige vinkler. Det gir grunnleggende beskyttelse for alle de fire hjørnene på S10 Plus.

Vesken har taktile knapper som passer komfortabelt over søvn / vekke-knappen og volumkontrollknappen. Det enkle å fjerne og ta på tilbehør omfatter også hevede bezel-lepper for å beskytte kameralinsene og skjermen når smarttelefonen holdes på en flat overflate. Den omfatter nøyaktige utskjæringer for portene, kameraene og høyttaleren, slik at saken ikke trenger å bli fjernet for å bruke dem. Dekselet kommer med et hvitt og sølv blomstermønster med blonder. Den er kompatibel med både Power-share og trådløs lading.

Hvem skal kjøpe dette?

 • De taktile knappene gjør Coolwee-saken verdt å bli vurdert av folk som ønsker å beskytte knappene på smarttelefonen.
 • Blondermønsteret sikrer at saken er et godt valg for kvinner og jenter som ønsker at smarttelefonen deres skal få et kult og trendy utseende.

Se det på Amazon

Beste sak med langvarig klarhet

TORRAS Punktmønsterveske

TORRAS krystallklare ryggveske er laget av myk TPU og har klare eller fargede kanter. Den elegante saken har en lett og ultratynn design med et prikkmønster på innsiden for å forhindre dannelse av bobler. De taktile knappene sammen med den litt bunn og hevede toppen sikrer full dekning og reduserer skaden på kameraer og skjerm.

TPU av høy kvalitet gir langvarig klarhet ved å bremse oksidasjonen på grunn av daglig bruk og forsinker gulning av saken. Tilbehøret kan tas av og tas på igjen veldig enkelt. Utklippene er perfekt designet slik at det ikke er noe problem å få tilgang til portene og høyttaleren til håndsettet. Den er kompatibel med trådløs Power-share. Enheten er tilgjengelig i tre fargevarianter av svart, klar og blå. Saken kommer med en 180-dagers løsningsorientert garanti.

Hvem skal kjøpe dette?

 • TORRAS-saken passer for folk som er bekymret for bobleformasjon på baksiden av saken på grunn av den tette og tette passformen som er utført.
 • Saken er verdt å tenke på de som ikke vil at den klare saken deres skal begynne å gulne over en periode.

Se det på Amazon

Beste etui med avtakbart magnetisk støtdempingsdeksel

XRPow flerfunksjonell glidelås lommebokveske

XRPow lommebokstil har et avtakbart magnetisk deksel med poly-karbonat skallet på innsiden med støtdempingsevne for å holde S10 Plus. Saken har også 11 kortspor, tre kontantspor og en glidelåsveske for å ta med kontanter og / eller ID-, debet- eller kredittkort sammen med smarttelefonen. Lommebokvesken hjelper til med å motstå skader på smarttelefonen mot utilsiktet fall. Magneten er perfekt festet slik at håndsettet ikke faller av saken.

Tilbehøret har nøyaktige utskjæringer for å få tilgang til smartkontakten, portene, øretelefonene og kameraene uten hindring. Saken har også taktile knapper som gir knappene ekstra beskyttelse. Det avtakbare magnetiske dekselet støtter alternativet for trådløs lading. Den er tilgjengelig i fire fargevarianter av svart, rød, blå og brun.

Hvem skal kjøpe dette?

 • XRPow-saken er et utmerket alternativ for folk som ikke vil bruke en egen lommebok til å ta med seg kontantene sine sammen med S10 Plus.
 • Tilbehøret er ideelt for de som ønsker å sikre full beskyttelse av håndsettet.

Se det på Amazon

Beste sak med portdeksler

SUPCASE Texturized Grip Case

SUPCASE Unicorn Beetle Pro-serien er flere lag med TPU-fôr og solid poly-karbonat-bakplate for beskyttelse mot dråper i en maksimal høyde på 20 fot. Saken har også støtdempingsegenskaper. Det robuste tilbehøret har hevede rammene og kantene på fronten, slik at skjermen ikke kommer i kontakt med overflaten som S10 Plus er holdt på. Det strukturerte grepet sikrer at smarttelefonen ikke glir av fra hånden.

Saken er utstyrt med portdeksler som forhindrer skade på portene. Den omfatter et dreibart hylsterklips som kan dreies smarttelefonen til en bag eller belte. Den innebygde kickstanden støtter håndfri visning i to vinkler i portrettmodus og i liggende modus. Tilbehøret er tilgjengelig i fem fargevarianter av sort, hvitt, blått, lilla og rosa. Den er kompatibel med trådløs lading.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Portdekslene gjør SUPCASE-saken til et flott alternativ for folk som ønsker å holde håndsettets porter fri for støv, fuktighet og smuss.
 • Tilbehøret er ideelt for de som ønsker etui som er kompatibelt med den forhåndsinstallerte skjermbeskytteren på smarttelefonen.

Se det på Amazon

Beste etui i flere fargevalg

ArmadilloTek Military Grade Robust sak

Den militære saken ArmadilloTek Vanguard-serien tilbyr tung beskyttelse mot kroppen. Den barnevennlige saken har en enhet i ett stykke design med slitesterk termoplast på innsiden og polykarbonat med høyt slag som det ytre laget. Det slanke og elegante tilbehøret beskytter også S10 Plus mot støt, riper og dråper med den indre HoneyComb-støtdempende teknologien. Den sklisikre designen gjør det enkelt å beholde grepet over smarttelefonen.

Den fremre harde rammen har hevede hjørner og lepper som sikrer sikkerheten på skjermen. De nøyaktige utklippene støtter tilgang til alle funksjonene til håndsettet uten å fjerne saken. Tilbehøret er kompatibelt med trådløs Qi-lading. Det er tilgjengelig i seks fargevariasjoner av rosa, gul / olivengrønn, lilla, levende oransje / grå, blå / grå og svart. Saken kommer sammen med et garantikort som tilbyr ett års begrenset garanti og instruksjoner om hvordan du bruker saken.

Hvem skal kjøpe dette?

 • De hevede leppene og hjørnene gjør ArmadilloTek-saken ideell for folk som ønsker maksimal beskyttelse for skjermen på smarttelefonen.
 • Saken passer for deg som vil ha forskjellige fargealternativer å velge mellom som tilbehør.

Se det på Amazon

Beste sak med forsterkede hjørnesperrer

Ringke Textured Power Button Case

Ringke Fusion-X veske er laget av en kombinasjon av hardt polykarbonat og myk TPU. Denne kombinasjonen hjelper deg med å fjerne og feste saken enkelt uten å fange lof. TPU-støtfangeren inkluderer rygger som støtter komfortabel håndtering og økt grepskontroll over S10 Plus. Tilbehøret har en strukturert følelse av av / på-knappen som gjør det enkelt å identifisere og betjene med en naturlig responsfølelse. De forsterkede hjørnesperringene både på innsiden og utsiden sikrer militær beskyttelse mot dråper eller fall på begge sider. Den slanke saken har en nøyaktig designet skreddersydd leppe som holder skjermen hevet på flate overflater og en avsmalnet leppe til bakkameraet for å beskytte linsen.

Anti-Cling Dot Matrix Technology unngår dannelse av regnbueeffekter og bobler på baksiden og holder den alltid klar. Vesken er utstyrt med et innebygd snorhull i QuikCatch for å feste en håndleddsstropp eller en nakkestropp. Den støtter Qi trådløs lading. Saken kommer i seks fargevarianter av svart, mellområde blå, leir svart, kongelig lilla, karbonfiber svart og sekskant svart.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Ringke-saken er ideell for folk som ønsker å ha smarttelefonen rundt nakken eller håndleddet på grunn av snorhullet.
 • Den strukturerte følelsen for av / på-knappen gjør at tilbehøret passer for de som synes det er vanskelig å betjene det samme med etui på.

Se det på Amazon

Beste sak med ringholder

Newseego brukervennlig sak

Newseego-saken har et TPU-innersjikt, et hybrid rustning-poly-karbonat-hardbackdeksel og en støtsikker støtbestandig støtfanger av myk gummi. Saken omfatter en magnetisk fingerringholder som fungerer som en kickstand og ringbraketter som støtter 360-graders rotasjon. Tilbehøret beskytter saken mot riper, støv, skader og støt.

Det brukervennlige designet gjør det enkelt å ta på og fjerne saken basert på preferanser. De nøyaktige utklippene gir full tilgang til øretelefonen og ladeportene, samt funksjonstastene. Saken er tilgjengelig i fire fargevalg av sort, rosegull, grønt og gyldent.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Ringholderens magnetiske egenskap gjør saken ideell for folk som drar på lange kjøreturer fordi den enkelt kan festes på den magnetiske bilholderen.
 • De mange typer beskyttelse som tilbys, sikrer at saken er ideell for de som ikke ønsker noe kompromiss med sikkerheten til håndsettet.
 • Ringens parenteses 360 graders roterende evne gjør tilbehøret passende for deg som ønsker å se håndfri i forskjellige vinkler.

Se det på Amazon

Beste sak med magnetisk lukking

Herzzer syntetisk skinnflipveske

Herzzer-saken er designet med premium syntetisk skinn. Innsiden av saken er laget av mykt materiale for å forbedre beskyttelsesnivået. Tilbehøret beskytter rammen og baksiden av S10 Plus mot fingeravtrykk, slitasje, kollisjon, støv og riper. Den har en magnetisk lukkemekanisme for å forhindre at saken åpnes og får smarttelefonen til å falle. Saken er integrert med kredittkortspor.

Saken omfatter presise utklipp som gir enkel tilgang til volumtastene, laderporten, høyttaleren, hjemmeknappen og kameraet. Det er tilgjengelig i syv forskjellige farger og mønstre med 3D spesialeffekter. Tilbehøret er utstyrt med en håndleddsrem og inkluderer en matchende kickstand og en matchende pekepenn.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Herzzer-saken er passende for folk som ønsker et fullt beskyttelsesutstyr som har et stilig utseende på samme tid.
 • Pekepennen gjør saken perfekt for de som ønsker å bruke den til å betjene berøringsskjermen på grunn av bekymring for dannelse av fingeravtrykk.
 • Kickstanden sørger for at et tilbehør er et godt alternativ for de som ønsker å se håndfri i forskjellige vinkler.

Se det på Amazon

Beste sak med omfattende beskyttelse

Samsung LED View Cover Case

Samsung-saken har en slank profil med en varslingsdesign med prikkmatrise og et kantbelegg for en førsteklasses følelse. Dekselet gir omfattende beskyttelse for hele S10 Plus inkludert skjermen. Den leveres med et integrert kortspor for å ha et debet- eller kredittkort. Tilbehøret beskytter smarttelefonen fullstendig ved å innhylle den på alle sider for å redde den fra både støt og støt.

Saken har LED-ikoner som lyser og viser klokkeslettet, samt holder deg informert om innkommende varsler. Dette lar deg også delta på innkommende anrop på smarttelefonen uten å måtte åpne dekselet. Den er tilgjengelig i tre fargevarianter av sort, hvitt og grønt.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Samsung-saken er et must-have tilbehør for folk som ønsker å bli informert om innkommende varsler uten å måtte åpne klaffdekselet.
 • Saken passer for deg som ønsker et tilbehør fra produsenten av smarttelefonen, slik at de kan være sikret en perfekt passform.
 • Tilbehøret er ideelt for folk som liker å benytte seg av LED-varsler for håndsettet på grunn av deres klarhet.

Se det på Amazon

Beste sak med gjennomsiktig speilvisning

Shinyzone holdbar innbundet veske

Shinyzone-saken er ekstremt robust og holdbar på grunn av materialene av høy kvalitet som brukes til å designe den. Saken tilbyr S10 Plus 360 graders beskyttelse mot støt, riper og dråper ved å beskytte kanter, rygg, hjørne og skjerm på håndsettet. Den lette saken kan også fungere som en stabil kickstand for å hvile smarttelefonen i horisontal stilling. Den unike gjennomsiktige speilvisningen lar deg justere utseendet ditt når du vil. Denne designen sikrer også en jevn struktur mens den gir forsikring om et tett grep og perfekt passform på samme tid.

De nøyaktige utklippene for kontakten, høyttaleren, ørestykket og kameraet sikrer at de lett kan nås uten at du trenger å fjerne saken. Tilbehøret er tilgjengelig i seks fargealternativer i sort, sølv, blått, rosegull, gyllent og lilla. Den følger med en tilfeldig farget styluspenn.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Speilvendt design gjør Shinyzone-saken til et godt alternativ for folk som ikke vil vende saken for å holde rede på innkommende varsler.
 • Kickstand-funksjonaliteten sikrer at tilbehøret er ideelt for de som ønsker å bruke smarttelefonene sine til underholdning, for eksempel å se på en film eller surfe på nettet.

Se det på Amazon

Beste etui med skjermbeskyttelseskompatibilitet

Pelican Shield Impact Resistant Case

Pelican Shield-saken er laget av DuPont Kevlar, TPE-gummi og poly-karbonatfibre som gir etuiet fem-lags beskyttelse og mer styrke enn ledningsnett av stål. Det robuste støtsikre etuiet har en veldig slank profil med mange sperrer for å låse S10 Plus på plass. Den har en hevet ramme som beskytter skjermen mot sprekker på grunn av et utilsiktet fall. Tilbehøret gjør tre ganger den normale dråpsbeskyttelsen og tåler minst 26 fall fra en høyde på 12 fot.

Saken har nøyaktige utskjæringer som ikke forstyrrer tilgang til forskjellige knapper og porter. Den svarte enheten har et brukervennlig hylster med en kickstand og et svingbart belteklips. Tilbehøret er kompatibelt med nesten alle tredjeparts skjermbeskyttere. Den er kompatibel med trådløs ladefunksjonalitet. Saken er sikkerhetskopiert med livstidsgaranti fra produsenten.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Pelican Shield-saken er egnet for personer som er engasjert i militæret, rettshåndhevelse, brannsikkerhet og andre slike utfordrende yrker.
 • Vesken er ideell for de som ønsker å bruke en skjermbeskytter for ekstra skjermbeskyttelse sammen med saken deres.

Se det på Amazon

Beste sak med profesjonelt utseende

Dockem Twill Canvas Styling Case

Dockem-saken er laget av syntetisk skinn med en styling av twill-lerret. Den ultratynne saken har et Duraflex innerhylster som tilbyr kantene og hjørnene på S10 Plus ytterste sjokkmotstand og beskyttelse. Den har en flat-kort kortspor uten hevet leppe som rommer et enkelt kreditt-, debet- eller visitkort og er utstyrt med metallknapper av høy kvalitet på siden.

Vesken har en enkel, hurtig installasjonsmekanisme. Tilbehøret inkluderer presise utklipp som støtter enkel betjening med fri tilgang til alle fysiske porter og knapper på håndsettet, samt beskyttelse for kameraet. For best resultat må enheten brukes sammen med en skjermbeskytter. Den svarte og grå saken støtter Qi trådløs ladefunksjonalitet.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Twill-lerretstyling gjør Dockem-saken passende for folk som ikke vil at smarttelefonen skal se malplassert ut i et forretnings- eller profesjonelt miljø.
 • Inkludering av solo-kortholder sikrer at tilbehøret er ideelt for de som vil ha et kreditt- / debetkort med håndsettet hele tiden å bruke i nødstilfeller.

Se det på Amazon

Beste etui med skinnende gullnitter

Funermai 3D Dekorasjonsveske med blomsterroser

Funermai-saken er laget av høykvalitets ufarlig og duftfri miljøvennlige sammenlåsningsmaterialer som inneholder silikon av ypperste kvalitet for det indre laget for å forbedre den støtsikre funksjonen og høy slagfast hardt poly-karbonat for det ytre skallet. Den slitesterke myke TPU sikrer maksimal hjørne- og ripebeskyttelse for S10 Plus. Den lette saken er lett å holde og gir en behagelig og myk berøring. Det er også veldig enkelt å ta saken på og ta den av.

Den slitesterke saken har skinnende gullfargede nagler på begge langsidene bak og de fire hjørnene. Det piggdekkede mønsteret langs alle grenser gir saken en glitrende effekt. Saken bruker In Mold Decoration-teknologi som sikrer at utskriften av 3D-design alltid forblir levende og tydelig uten å falme eller skrape. Den støtter trådløs ladefunksjonalitet.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Funermai-saken er en god idé for folk som leter etter et billig gavealternativ til vennene sine som bruker S10 Plus-smarttelefonen.
 • Innarbeidelsen av In Mold Decoration-teknologien gjør saken ideell for de som vil ha et fasjonabelt beskyttelsesutstyr, men er bekymret for at utskriften slår ut over tid.

Se det på Amazon

Beste etui med skjermbeskytter

Anyos Hevet Bezel-sak

Anyos-saken er laget av TPU og hybridkvalitet av hardt polykarbonat av høy kvalitet som gir S10 Plus 360 grader robust beskyttelse med solid kropp med sin solide struktur. Vesken kommer med en montert skjermbeskytter for å gi skjermen ekstra beskyttelse. Tilbehørets slanke funksjon gjør at den kan passe komfortabelt inn i en lomme eller en veske uten å forårsake ekstra masse på det samme. Den hevede rammen og leppene kombinert med polstrede hjørner beskytter skjermen og bakkameraet når de plasseres på en flat overflate og også mot utilsiktet fall eller fall.

De nøyaktige utklippene hjelper deg med å få lett tilgang til fingeravtrykssensoren, samt alle porter, kameraer og knapper veldig enkelt. Saken støtter trådløs lademulighet. Den er tilgjengelig i syv fargealternativer i svart, rød, blå, rosa, gull, grå og grønn.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Anyos-saken er absolutt verdt å tenke på folk som er bekymret for utilgjengeligheten til fingeravtrykksensoren på smarttelefonen sin med tilbehøret på.
 • Inkluderingen av en skjermbeskytter gjør saken ideell for de som deltar i utendørssport som camping, fotturer og sykling.
 • Tilbehøret er ideelt for de som leter etter forskjellige fargealternativer til saken deres.

Se det på Amazon

Beste etui med Minnie Mouse Design

Allsky enkelt vedlikehold gummihudetui

Anyos-saken har formen som Minnie Mouse og er laget av organisk miljøvennlig silikonmateriale. Dekselet er fingeravtryksikkert, ripebestandig og er ikke utsatt for slitasje. Det er også veldig enkelt å vedlikeholde og kan rengjøres ved bare å tørke av det med en fuktig klut.

Saken kan festes på S10 Plus og tas av den uten anstrengelser. Den lette vesken legger ikke bulk til smarttelefonen, og hjelper dermed å skli den komfortabelt i en bag eller en lomme. Den støtter trådløs ladefunksjonalitet.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Allsky-saken er uten andre tanker det beste alternativet for kvinner og barn som er dø-harde fans av Minnie Mouse-karakteren.
 • Tilbehøret er ideelt for de som leter etter en fancy sak som krever et minimum av vedlikehold.
 • Saken er en god ide for deg som ønsker å bruke et beskyttelsesutstyr laget av miljøvennlige materialer.

Se det på Amazon

Beste sak med varmedissipasjon

SUPCASE Sporty bakdeksel

SUPCASE saken har et to-toners reflekterende neonskall og er laget av en kombinasjon av flytende silikon støtsikker gummi for innsiden og hardt poly-karbonat for utsiden av ryggen. De ultratynne og lette funksjonene gjør saken veldig slank og slank for å passe inn i vesker og lommer uten problemer. Den hevede rammen og leppene gir skjermen og bakkameraet ekstra beskyttelse bortsett fra å tilby generell beskyttelse mot fall og fall.

Bakdekselet har en sporty design på utsiden med uregelmessig hullmønster for å hjelpe til med varmespredning, samt vise en moteerklæring. Det strukturerte grepet forhindrer S10 Plus i å gli gjennom hånden din. De presise utklippene sikrer at saken ikke påvirker funksjonene og funksjonene til smarttelefonen.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Det uregelmessige hullmønsteret med varmeavledningsevne gjør saken passende for folk som er opptatt av at batteriet går tom for juice på grunn av at smarttelefonen blir oppvarmet.
 • Tilbehøret er ideelt for de som vil at saken deres skal vise frem et utpreget sporty utseende.

Se det på Amazon

Konklusjon

Det er ingen mangel på valg når du ser etter saker for å beskytte din Samsung Galaxy S10 Plus. De er ofte designet for å fungere godt med skjermbeskytteren som kommer forhåndsinstallert på smarttelefonen. Disse tilfellene påvirker heller ikke enhetens trådløse ladeevne. For å gi håndsettet beskyttelse overalt, er det mest sannsynlig at du finner en vippesak mer trygg. Imidlertid, hvis du vil vise den naturlige skjønnheten til dingsen sammen med å bruke etui, kan du sjekke ut modeller som kommer med et klart alternativ. Movie buffs og video seere kan tenke på saker som er utstyrt med kickstands for å tilby en håndfri seeropplevelse. De som vil ha stilige saker vil ikke bli skuffet over utvalget av fancy alternativer som er tilgjengelige.

Se også: Beste tilfeller for Samsung Galaxy S10

 

Legg Igjen Din Kommentar