Hvordan fikse Blackberry Error 507-melding

Last inn programvare blackberry error 507 oppstår normalt når du ikke har et operativsystem installert. Blackberry-feilen 507 Kan en eller annen gang vises på startlaster eller en hvit skjerm som vist nedenfor. Disse problemene er blant appfeil 200 tilbakestilt

.Hvis du eide en lommelykt 9860, er dette problemet “blackberry error 507” dominerende blant disse seriene.

En annen grunn til at du ser blackberry error 507 meldinger. Det kan være en årsak til en feil eller ødelagt programvareoppdatering.

Hvordan fikse Blackberry-feil 507 meldinger

for noen mennesker som kobler seg til datamaskinen din og oppdaterer via blackberry desktop manager, kan det fungere, men få har dette problemet " applikasjonslasteren klarte ikke å koble seg til enheten din, vennligst koble til enheten din på nytt, hvis du trenger passordet, og klikk på nytt"

Sikkerhetskopier alle data

Den enkleste og mest nyttige måten å fikse blackberry error 507 er å

> Last ned BSAK 1.9: //www.bbsak.org/

> Last ned B BlackBerry Desktop Manager

Som jeg sa ovenfor, at et operativsystem ikke har funnet noe problem, derfor må du laste ned et nytt operativsystem herfra velger enheten din.

> Installert både BSAK og Blackberry desktop manager

> Klikk på BSAk og tørk av enheten, enheten starter på nytt

> Installer .exe-filene

> For å installere det nye operativsystemet, naviger til -til c: programfiler vanlige filer søk i motionapploader og slett filen som heter “vendor.xml. ”

> Nå kan du koble Blackberry med USB og dobbeltklikke på “Loader.exe. ”Kan du finne den på samme sted som ovennevnte vendor.xml-fil. du mottar en bekreftelsesmelding om at oppdateringen nå er fullført. På dette tidspunktet fjerner du USB-en fra datamaskinen

> Åpne Black Berry Manager, klikk gjenopprett, søk etter sikkerhetskopifilen og gjenopprett telefonen.

 

Legg Igjen Din Kommentar