Hvordan sette og endre standardapper på Galaxy S8

Ut av esken kommer Samsung Galaxy S8 og S8 Plus med et visst antall forhåndsinstallerte apper. Selv om det finnes bloatware som du kan fjerne eller deaktivere, er det også de viktige appene som meldingsapp, ringe-app osv. Men det er ikke sikkert at du liker appene som er angitt som standard. Google Play er en av de største appbutikkene, hvor du kan finne omtrent alt. Hvis du ikke liker den ringe eller blar appen på enheten din, kan du laste ned en tredjeparts applikasjon. Hvis du vil endre standardapper på Galaxy S8, fortsett å lese fordi vi skal vise deg hvordan du gjør det.

Se også: Hvordan tilpasse hurtiginnstillinger på Samsung Galaxy S8

Angi og endre standardapper på Galaxy S8

Det som gjør Android så interessant og populært er det faktum at du kan endre omtrent alt. Med andre ord kan telefonen din se helt annerledes ut sammenlignet med innstillingen utenfor boksen.

Du kan finne apper som er standard kjedelige, og hvis det er tilfelle er det ingenting som hindrer deg i å endre dem. Ved å gå til Google Play kan du laste ned og installere appene du ønsker. Du kan endre hjemmekaster, nettleser, meldingsapp, ringe-app osv.

Når du laster ned appen, kan det hende du blir spurt om du vil bruke appen som standard. Du kan laste ned mer enn ett program for samme formål, for eksempel meldinger eller ringe apper. Så du må velge den som standard. Valget er ditt. Følg disse trinnene nedenfor for å endre standardapper på Galaxy S8 (nettleser, samtale, meldinger og startskjerm-app):

  • Åpne Innstillinger-appen på enheten din
  • Nå trykker du på Apps
  • Deretter trykker du på tre prikker i øverste høyre hjørne for å åpne menyen
  • Trykk på Standard-apper
  • Du ser appene som standard, som startskjerm, meldingsapp osv.

La oss si at du vil endre Hjem-skjermappen. Alt du trenger å gjøre er å trykke på Hjem-skjermen, og velg deretter appen du vil bruke som standard.

9to5google.com

Du kan veksle mellom apper når du vil. Hvis du ikke liker meldingsappen du nettopp lastet ned, last ned en annen og angi den som standard, bare gjenta trinnene ovenfor.

Du kan også lese: Slik avinstallerer du apper på Samsung Galaxy S8