Samsung Sammenleggbar telefon: Utgivelsesdato, spesifikasjoner, pris, rykter og nyheter

Trodde du bare at Samsung Edge Display var altfor imponerende og kult? Du er langt unna da det forventes at en kjøligere enhet fra det samme selskapet kommer til å treffe markedet. Du har hørt om de sammenleggbare telefonene i mange år nå, og selskapet har endelig gitt en indikasjon om denne nye teknologien og utseendet til enheten under den årlige Samsung Developer Conference. Med utallige spesifikasjoner om enheten vil brettes eller ikke og om størrelsen vil ligne en smarttelefon eller nettbrett, og hvor langt den vil fange oppmerksomheten til publikum osv. Er fremdeles å se. Imidlertid ser det ut til at folk kanskje ikke trenger å vente lenger til denne smarttelefonen skal komme. Så langt ryktene går, kan telefonen kalles Galaxy F eller X som man har hørt om de siste par årene. Foreløpig er det bra å referere til den som den sammenleggbare telefonen fra Samsung for å gjøre det enkelt, til enheten blir avduket offisielt.

Navngivelse av enheten

Det er dusinvis av navn som kommer ut for den sammenleggbare telefonen til Samsung, og Galaxy F eller X er navnene som brukes til å henvise til denne enheten. Når datoen for utgivelsen kommer nærmere, er det imidlertid mange andre ting du kanskje vet om navnet på den sammenleggbare enheten. Med rykter som pågår i noen tid, ser det ut til at denne enheten endelig kommer til å få navnet sitt. Mens avdekking av en varemerkesøknad som nylig ble innlevert med navnet Samsung Galaxy, og statusen som den fremdeles skal frigis, indikerer det at dette kan være den nye sammenleggbare telefonen fra Samsung. Vi kan imidlertid ikke være sikre på om dette er den samme sammenleggbare enheten som skal frigis. Du må passe på helt til den siste dagen for avduking av enheten for å vite det nøyaktige navnet.

Samsung foldbar telefonkostnad og utgivelsesdato

Selskapet lanserte Infinity Flex-skjermen under den årlige utviklerkonferansen i november måned, og du kan være heldig som får et hint om utgivelsesdatoen og prisen på enheten. Med planene om å starte masseproduksjon av Infinity Flex-skjerm de kommende månedene, kan publikum forvente en utgivelsesdato i første halvdel av 2019. Det ser ut til at alle ryktene om at du har fått til om utgivelsen av denne enheten til nå er ekte. Det er imidlertid ennå å se om telefonen kommer til å komme i løpet av noen måneder etter at selskapets kunngjøring av masseproduksjonen av de sammenleggbare skjermene, eller om utgivelsen av enheten kan skyves videre.

Når det gjelder utgivelsesdatoen for enheten, kan det hende du får et glimt av det på CES januar, eller selskapet vil kanskje foretrekke å vente til Mobile World Congress som skal ut i løpet av februar. I følge de siste ryktene som kommer fra et sørkoreansk nyhetsbyrå, kommer Samsung til å kunngjøre lanseringen av denne telefonen i Mobile World Congress som skal avholdes i februar 2019, og utgivelsen av enheten kan forventes i måneden som følger.

Når det gjelder prisen for den sammenleggbare enheten, er scenariet fremdeles tullende. Prisene på forskjellige sammenleggbare modeller vil sannsynligvis holde seg mellom $ 1900 og $ 2550. Uansett spekulasjoner, vil den sammenleggbare enheten til dette selskapet være det dyreste håndsettet selskapet har gitt ut. Selv om selskapet bestemmer seg for å justere prisene på de sammenleggbare enhetene, kan du forvente å betale mye for dem.

Design av enheten

Det er ikke sikkert du vet hvordan telefonen kommer til å se ut på grunn av motstridende rapporter som strømmer inn fra forskjellige kilder. Med lanseringen av de sammenleggbare skjermene nylig, kan det hende du får noen detaljer om designet. Kilder spår at den sammenleggbare enheten til Galaxy kommer til å se ut som den så ut under lanseringen da selskapet så ut til å ha plassert enheten et annet sted for å skjule de viktigste aspektene ved designen. Det vi kan se akkurat nå, er at når enheten er brettet, bruker den ytre delen av skjermen bare en mindre del av baksiden, noe som ser ut til å være i samsvar med hva folket kunne se da Samsung kunngjorde lanseringen av den sammenleggbare enheten på scene.

Ifølge noen andre kilder er telefonen som ser ut til å være et nettbrett når den er helt brettet, perfekt for alle funksjonene som skal utføres på en stor skjerm. For å gjøre det lommevennlig kan du brette ut enheten og holde den lett inne i lommen. Skjermens formbarhet er kjernen i designet og den tilfeldige avsløringen av det fleksible OLED-panelet om sommeren avslører at den sammenleggbare enheten kan ha en lignende skjerm. Ingen er imidlertid helt sikre på om selskapet kommer til å bruke den samme teknologien eller ikke. Inntil den endelige utgivelsen, må publikum holde seg fornøyd med spekulasjonene om at holdbarheten til OLED-panelet kanskje er den mest passende tingen enheten trenger.

Infinity Flex Display

Publikum kunne få det første utseendet på enheten under konferansen i november, men det ble stort sett holdt utenfor synet. Imidlertid ble denne nye skjermen som var tydelig synlig under konferansen, referert til som Infinity Flex Display. Du kan brette og brette ut enheten gjentatte ganger uten å forstyrre skjermens kvalitet. Produsenten av enheten hevder at du enkelt kan brette og brette ut hundrevis av ganger uten slitasje. For å holde designen til telefonen hemmelig, ble den spesielt oppbevart i et ytre skall, men det du vet akkurat nå er at skjermstørrelsen på enheten kan måle omtrent 7, 3 tommer når den åpnes helt.

Det viktigste aspektet som selskapet viste under konferansen var visningen av den sammenleggbare enheten, publikum ble vist forskjellige bruksområder for visningsfleksibiliteten for de modellene som kan rulles og strekkes, selv om disse aspektene kanskje ikke er til stede på enheten som er beregnet for utgivelse. Imidlertid kan selskapet muligens skape en mer konstruktiv skjerm med utviklingen av applikasjonene. Uttalelsen fra selskapet om at telefonen kan brettes og brettes ut uten slitasje, viser at den sammenleggbare modellen som venter på utgivelse kan ha mer levetid enn de gjennomsnittlige smarttelefonmodellene.

Under konferansen ble mekanismen for folding og utfoldelse vist for publikum flere ganger, og når enheten er fullstendig brettet ut, ligner enheten på et nettbrett for så vidt det ser ut. Tilsvarende, når enheten ble brettet sammen, ble skjermen på skjermen aktivert umiddelbart, og appene som var åpne, kunne sees. I henhold til mekanismen som publikum kan se på, vil enheten ha tvillingvisning, den større delen inne og den mindre delen utenfor når den er brettet sammen. Kort sagt kan enheten ha ett skjermbilde når den er fullstendig brettet ut, og når den er brettet sammen, vil den ha en liten utvendig skjerm. Bortsett fra dette, refererte selskapet også til forskjellige typer skjermer under konferansen, for eksempel Infinity O-, V- og U-skjermer hvor bokstavene indikerer størrelsen på hakket.

Spesifikasjoner for enheten

Selskapet røpet ikke så mye om spesifikasjonene til enheten som det gjorde for skjermen under Samsung Developer Conference. Bare ett rykte har holdt seg intakt om spesifikasjonen av den brettede enheten til dato, og det er prosessoren på 7 nm. Selv om selskapet har investert millioner for å lage 7 nm brikkesett, er det ikke grunnen til denne spekulasjonen, heller er det basert på 8 nm arkitektur. Muligheten for at denne sammenleggbare enheten kan være en spilltelefon kan ikke utelukkes i tillegg på grunn av en lekkasje.

Selv om kilden til lekkasjen er kjent for å ha en jevn track record, er det ingen henvisning til en spillmodell til dags dato. Utover dette aspektet har vi ikke hørt noe om kvaliteten på kameraet ennå, og det er heller ikke kommet noen bekreftelse på om enheten kan inkludere ansiktsskanningsfunksjonen eller fingeravtrykkalternativet som finnes i de nåværende flaggskipsmodellene til selskapet. I følge rapporter kan selskapet eksperimentere med den innebygde fingeravtrykssensoren i de kommende modellene, selv om det ennå ikke er klart om den sammenleggbare enheten som kommer til å bli utgitt vil omfatte denne funksjonen eller ikke.

Konkurrerer med de andre modellene

Den sammenleggbare enheten fra Samsung er ikke den eneste enheten du kan forvente deg i 2019; det er en annen enhet kalt FlexiPai fra et kinesisk firma, som også kan konkurrere med denne enheten. Selv om Samsung kanskje får litt trøst som den andre enheten kanskje slipper først, men funksjonene er kanskje ikke så imponerende. Ingen vet den eksakte datoen for utgivelsen av denne sammenleggbare enheten fra Samsung, men selskapet har mye tid på å utnytte mulighetene slik at enheten stemmer overens med toppmoderne modeller for denne mobiltelefongiganten.