Slik fikser du irriterende Mackeeper-faner og popup-annonser på Safari Mac

For mange av oss er surfing på Internett en av hovedaktivitetene, som er blant våre favoritt. Vi søker etter informasjonen vi trenger, diskuterer ulike emner på forumene, vi logger på våre profiler på sosiale medier. Vi handler til og med på nettet! Det vi forventer er å se at nettleseren vår alltid fungerer bra, men noen ganger kan vi oppleve visse problemer, og denne gangen skal vi snakke om Mackeeper popup-annonser.

Se også: Slik fikser du Mac ikke kobles til Wi-Fi

Noe av det mest irriterende for brukerne er når de ser så mange popup-vinduer og uventede annonser. Nylig plager dette problemet Safari-brukere på Mac. Mange klager over det, og utseendet til Mackeeper-popup-annonsene, og andre annonser som bare vises i en ny fane mens de surfer på Internett. Det er kjent som adware.

Adware fungerer som et spøkelse som plutselig vises i nettleseren din og tilbyr noe du ikke vil ha. Det mest frustrerende dette er at det ikke kan blokkeres eller fjernes. Det er noe som et tvangstilbud, og mange lurer på hvordan de skal bli kvitt Mackeeper popup-annonser.

Vi har prøvd å tilbakestille Safari, på menylinjen Safari >> Tilbakestille Safari eller Safari >> Fjern historikk og nettstedsdata

Vi har også prøvd en annen metode for å fjerne alle utvidelsene som finnes på Safari, som du kan få tilgang til på menylinjen Safari >> Innstillinger

Men Mackeeper-popup-annonsene vises stadig i en ny fane.

Hvordan bli kvitt Mackeeper-popup-annonser på Safari Mac

Løsningen for dette problemet er en tredjepartsapp, og vi har valgt Adwaremedic. Det er et effektivt Mackeeper popup-fjerningsverktøy. Du kan laste ned AdwareMedic på denne lenken. Kopier applikasjonen til applikasjonsmappen.

Lukk Safari og start deretter AdwareMedic (hvis det er en advarsel fra sikkerhetssystemet, klikker du bare på Åpne). Klikk på Scan for Adware (1)

Deretter antar AdwareMedic å finne adware på din Mac, så kan du bare klikke på Fjern valgt adware (1)

Som du kanskje legger merke til, er alt ganske enkelt. Last ned Mackeeper popup-fjerningsverktøyet, og følg noen få trinn som vi har vist deg. På bare noen få minutter kan du endelig bli kvitt Mackeeper-popup-vinduer, og du vil glede deg av å surfe igjen. Ifølge min egen erfaring vil problemet løses.

Du kan også lese: Hvordan laste ned MovieBox til PC og Mac