Slik løser du iPhone 6 Kameraproblemer

IPhone har utviklet virkelig flotte kameraer for sine enheter. Selskapet har til og med lagt til noen flere flotte funksjoner i telefonene sine for Apple iPhone 6 og iPhone 6 plus. Mange av menneskene har kjøpt iPhone 6 og iPhone 6 plus på grunn av det flotte kameraet det tilbyr. IPhone 6 har et flott 8 megapiksel kamera med f / 2.2-blenderåpning. Det har inkludert fokuspiksel autofokus og også den optiske bildestabiliseringen som fungerer mot å gi fantastiske bilder. Selv om kameraene på iPhone 6 og iPhone 6 pluss tar veldig fine bilder, er det noen mindre iPhone 6-kameraproblemer som er ganske irriterende for brukerne.

Det er problemer som fokusproblemer, svart skjerm, frysing av kameraer, osv. Så hvis du også står overfor disse problemene, vil følgende guide hjelpe deg med å løse disse problemene. Vi diskuterer de vanlige iPhone 6-kameraproblemene og fikser dem.

Hvis du står overfor andre problemer som wifi-problem, tilfeldig omstartsproblem eller annet med din iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, kan du gå til våre tidligere innlegg.

Se også - Slik løser du problemer med hodetelefoner på iPhone 6

Vanlige iPhone 6-kameraproblemer

Kameraet fokuserer ikke

Nå er det vanligste problemet at kameraet ikke fokuserer. Så her gir vi 6 måter å løse dette problemet.

Først av alt, bare sørg for at kameralinsen til telefonen er helt ren. Hvis du vil rengjøre linsen, bruk bare en mikrofiberklut og ikke noen annen klut. Hvis det er litt skitt eller støvpartikler inne i linsen på enheten, bør du få den fjernet fra Apples teknikere. Bare ta din iPhone 6 eller iPhone 6 plus til nærmeste Apple-butikk eller offisielle Apple-servicebutikk og få støvpartiklene fjernet fra enheten din.

Fjern saken eller støtfangeren på telefonen

Dette kan være i stand til å løse problemet med at kameraet ikke fokuserer, fordi det kan skje at støtfangeren eller saken til telefonen kommer i veien for objektivet og objektet og dermed skaper problemer for kameraet å fokusere på objektet. Så prøv å ta bilder etter at du har fjernet saken om telefonen.

Trykk på baksiden av telefonen

Nå innebærer denne løsningen å banke på baksiden av telefonen like ved kameraet. Dette enkle trinnet kan være i stand til å løse dette iPhone 6-kameraproblemet, og telefonen kan være i stand til å fokusere igjen.

Trykk og hold nede kameraknappen

En annen løsning for iPhone 6-kameraproblemet med å ikke fokusere nøyaktig, er at du kan prøve å trykke og holde inne kameraknappen. Hold det inne til det fokuserer på bildet. Etter at kameraet har fokusert på objektet du tar bilde av, slipper du bare av knappen.

Flytte telefonen frem og tilbake

En mer enkel løsning for dette problemet med å ikke fokusere kameraet er å bare flytte iPhone 6 eller iPhone 6 pluss fremover og bakover. Når du gjør dette, vil du se at bildet blir uskarpt og kameraet prøver å fokusere på gjenstanden på nytt. Du kan prøve å gjøre dette hvis objektet ikke er fokusert og kameraet fokuserer på noe eller i det hele tatt ikke fokuserer på noe. Bare det å flytte kameraet frem og tilbake kan føre til at det fokuserer på ønsket objekt eller person. Du kan fortsette å gjøre dette til kameraet fokuserer på objektet eller personen du vil ta.

Start telefonen på nytt

Hvis de tre trinnene ovenfor ikke er i stand til å løse problemet, kan du prøve å ta bilder igjen etter at telefonen er startet på nytt. Bare start telefonen på nytt etter et par minutter, og sjekk om kameraet klarer å fokusere nå. Du kan også prøve å gjøre en hard tilbakestilling av telefonen; prosedyren for dette er beskrevet i løsningen av problemet med svart skjerm.

Tilbakestill telefonen

Hvis ingen av trinnene ovenfor klarer å løse problemet med at kameraet ikke fokuserer, ville siste utvei være å tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillingene. Legg merke til at dette vil slette alle dataene dine, så ikke glem å ta en sikkerhetskopi av viktige data ved hjelp av iTunes. Du kan også gjenopprette dataene gjennom iTunes.

For å tilbakestille fabrikken, bare gå til Innstillinger og velg Generelt. I denne menyen klikker du bare på tilbakestilling og bekreft bare å "Slett alt innhold og innstillinger" når du blir bedt om det.

Bekreft nå fabrikkinnstillingen igjen ved å trykke på Slett iPhone.

Hvis ingen av de ovennevnte løsningene virker mot å løse problemer med iPhone 6-kameraet, bør du bare kontakte den offisielle Apple-tjenesten, og Apples teknikere vil være i stand til å ta seg av det.

Se også - Slik løser du problemer med landskapet på iPhone 6-tastaturet

Problem med iPhone 6-kameraet med svart skjerm og problemet med kameraappen krasjer

Det er også mange andre problemer med iPhone 6 og iPhone 6 plus som har vært årsaken til skuffelse hos mange av Apple iPhone 6 og iPhone 6 plus brukere. Noen av disse problemene er at mange ganger fryser kameraappen og brukeren ser en svart skjerm; noen ganger krasjer kameraappen og brukerne klarer ikke å ta bildene. Det kan være noen generelle rettelser på disse problemene. Du kan prøve disse rettelsene for alle disse mindre kameraproblemene.

Så her er måter å fikse disse vanlige iPhone 6-kameraproblemene

Oppdaterer telefonen

Det kan hende at disse problemene er der fordi iPhone 6 eller iPhone 6 Plus ikke har den nyeste iOS-programvaren. Så du bør prøve å oppdatere telefonen og se om den er i stand til å løse disse vanlige iPhone 6-kameraproblemene. Og sørg for å gjøre dette ved å bruke Mac-en din via iTunes. For å oppdatere programvaren til enheten, følg bare følgende trinn.

Innstillinger -> Generelt -> Programvareoppdatering

Koble enheten din til Mac-PC-en din. Start iTunes-applikasjonen, og velg iPhone fra menyen. Etter dette er det bare å velge å oppdatere telefonen til den nyeste iOS-versjonen.

Hard tilbakestilling av telefonen

En annen potensiell løsning for dette er å gjøre en hard tilbakestilling av iPhone 6 eller iPhone 6 plus. Vær nå oppmerksom på at denne prosedyren ikke kommer til å slette innholdet på enheten, så det er ikke nødvendig å lage en sikkerhetskopi av telefonen. Dette vil bare gjøre noen mindre endringer i innstillingen av enheten.

Nå for å gjøre dette, gå til Innstillinger og trykk på generelt. Nå bla nedover og velg tilbakestilling. Her er det bare å trykke på Tilbakestill alle innstillinger. Nå er det bare å vente på at telefonen skal startes på nytt.

Du kan også gjøre denne harde tilbakestillingen ved å samtidig trykke og holde inne strømmen og hjemmeknappen. Dette vil slå av enheten. Vent et par minutter, og slå den på ved å bruke samme prosedyre som for å slå av telefonen.

Tilbakestill fabrikk

Den siste utveien for ethvert problem relatert til en enhet er alltid tilbakestilling av fabrikk til enheten. Dette sletter alt fra enheten og gjenoppretter den til tilstanden da den ble kjøpt av deg først. Og ettersom den sletter all data, så er det alltid nødvendig å ta en sikkerhetskopi av alle viktige data fra telefonen. Sikkerhetskopiering og gjenoppretting av dataene er enkelt mulig med iTunes-applikasjonen på datamaskinen.

Nå for å gjøre dette, følg bare fremgangsmåten for å tilbakestille telefonen som er beskrevet over.

Kameraet fungerer ikke i låseskjermen

Noen mennesker har også klaget på at de ikke klarer å bruke kameraet når skjermen på telefonen er låst. Vel, dette er ikke et problem i telefonen, men bare en mindre innstilling som forbyr brukeren å bruke kamera mens han er i låseskjerm.

For å løse dette problemet trenger du bare å endre en innstilling, og du er ferdig. Bare gå inn på innstillingene og aktiver Tillat tilgang på låseskjerm.

Merk: Det er enda et kameratips til telefonen din, og dette er å sjekke HDR. Hvis fargen virker for lys på bildet, må du bare sørge for at HDR er av eller satt til 'Auto'. Dette vil være grunnen til det. For å endre denne innstillingen, velg bare HDR fra toppen av skjermen.

Dette var noen av de vanlige iPhone 6-kameraproblemene som brukerne har hatt. Vi har prøvd å gi noen reparasjoner for alle problemene som plaget brukerne iPhone 6 og iPhone 6 plus. Nå kan det være et programvareproblem som forårsaket disse problemene, og dermed kunne løses ved å gjøre disse mindre trinnene. Men hvis det er noe viktig maskinvareproblem, må du ta iPhone til nærmeste offisielle Apple Service, og de kan være i stand til å ta bedre vare på problemet.

 

Legg Igjen Din Kommentar