10 beste sjakkspill for iPhone og iPad i 2020: Kuleste sjakkspill å spille

Sjakk er et av de mest populære spillene som spilles på iOS-enheter. Den store mengden hjerner, taktikker og kombinasjoner som går ut på å spille et sjakkspill har etter min mening ikke noe tilsvar. Hvis du har lyst på idédugnad, kan du raskt se på de beste sjakkspillene for iPhone og iPad.

Enten du er en nybegynner eller en ekspert, vil du like å spille disse fineste sjakkspillene. Med flere vanskelighetsnivåer er de for spennende. Dessuten tilbyr de også antydningen og vurderer ytelsen din. La oss hoppe over for å utforske dem alle uten å gjøre noe for det!

Beste sjakkspill for iPhone og iPad i 2019

#1. Sjakk - Lek og lær

Vil du mestre alle triksene i sjakk for å bli en dominerende spiller? Du bør prøve ut denne utmerkede sjakkspill-appen for å bare spille spillet som en proff, men også lære alle nyansene å være en fantastisk spiller.

Det har et enormt bibliotek med mer enn 65 000 taktikkoppgaver som ville være enormt nyttige når du lærer smarte trekk. Se videoer og interaktive leksjoner fra toppspillere for å forbedre ferdighetene dine. Enda bedre, den inneholder også interaktive opplæringsprogrammer med nyttige tips som vil spille en betydelig rolle i å øke kompetansen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Sjakk

Denne skiller seg ut med det imponerende brukergrensesnittet. Med flere modus som "Rated" og "Training", er spillet en absolutt glede å spille. Interessant vil du føle at du liker å spille sjakk mot en dyktig menneskelig motstander.

Ettersom spillet er fullpakket med 100 utfordrende nivåer, vil du aldri synes det er kjedelig. Kule lydeffekter gir morsommere spill. ELO-klassifiseringssystemet (metode for å beregne de relative ferdighetsnivåene til spillere) lar deg enkelt finne ut hvor du står.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Battle Chess 3D

Dette er et fascinerende 3D humanoid sjakkspill! Det kan skryte av fem sjakksett som Barbarian, Dwarf, Skeleton, Orcs og Spartan. Enkeltspillet har tre vanskelighetsgrader fulle av utfordringer.

Du kan spille det med ukjente mennesker eller invitere vennene dine til kamp mot deg. Den fine animasjonen holder spill krydret.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Sjakk Lite

Kjedelig med å lese manualene om å spille sjakk ?? Ikke nå lenger. Med fantastisk HD-grafikk, lyder og 21 vanskelighetsgrader, vil du ha en coach som guider deg på alle gale trinn.

Du kan også spille uten treneren hvis du ikke vil stole på noens hjelp. Med 100 spennende spill har det mye å holde deg heklet lenge. Det er også en bok med regler for sjakk, som du kan bruke til å mestre alle triksene i handelen. Kom og opplev dette utrolige sjakkspillet.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 5. Royal Chess

Enten du er nybegynner eller ekspert, vil du like å spille “Royal Chess.” Spillet består av flere vanskelighetsgrader som aldri lar deg komme ut av kroken. Du kan enkelt følge med på spillstatistikken.

De skinnende lydeffektene holder kjedsomheten i sjakk. Med kjøpet i appen kan du fjerne annonser og også kjøpe mange mynter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. HIARCS Sjakk

Det er det sterkeste designet sjakkprogrammet på iPhone. Avansert spillnavigasjon, integrert HTML-manual, tips, flere spillmoduser, ELO-vurdering, kompatibilitet blant alle brukere og noen mer fantastiske funksjoner gjør denne appen til et must-have hvis du samler sjakkspill.

Med de flere spillemodusene ombord, vil du få en morsom mens du spiller sjakk med vennen din. Det er også en smart trener som holder deg på banen med vittige hint. Dessuten rangerer det også sjakkspillet ditt og tilbyr en ELO-vurdering.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 7. Chess Master World

Hvis du er ute etter fullverdige gratis sjakk-apper for din iPhone, så er dette det. Den har en avansert kunstig intelligensmotor med konfigurerbare vanskelighetsnivåer. Du kan også chatte med motstanderen mens du spiller spillet.

Den lar deg ta tilbake handlingen hvis du ikke vil gå med et bestemt trekk. Basert på din smak kan du spille som hvit eller svart. De spennende lydeffektene og fantastisk grafikk gir nok en fjær til hetten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Høyt sjakk

Tall Chess er en av de fineste sjakk-appene på iPhone. Du kan glede deg over dette spillet med veldig attraktive og vakkert designet brikker og sjakkbrett. Lar deg sjekke det siste trekket veldig sømløst bare med en sveip.

Få den beste poengsummen og utfordre vennene dine til å slå deg. Du kan også eksportere spillene dine i algebraisk notasjon.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Sjakk 3D

Chess 3D er morsomt å spille. Grafikken av høy kvalitet beriker brukergrensesnittet. Den tilbyr også forslag til potensielle trekk for å sikre at du er i stand til å overliste motstanderen.

Den har flere nivåer som både nybegynnere og proffe vil like å spille. Du kan også oppgradere til premium-versjonen ($ 1, 99) for å låse opp flere funksjoner.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Sjakk av qin cai

Det jeg liker med dette sjakkspillet er det pene brukergrensesnittet som drives av rik grafikk. Et annet viktig aspekt ved dette spillet er at det lar deg spille sjakk i ubegrenset antall. Du kan spille det helt alene eller invitere vennene dine til å gå imot deg.

Det inkluderer noen nivåer, slik at du alltid har noe nytt å prøve. Enda bedre, får du også muligheten til å justere vanskelighetsnivået.

Pris: Gratis

nedlasting

Valget ditt?

Så dette er de beste sjakkspillene mine for iOS! Jeg er sikker på at du har likt dem og også valgt en for spilletiden din. Hvilken er det? Gi meg beskjed om det heldigste valget ditt i kommentarene nedenfor.

Du vil gjerne se raskt på:

  • Beste puslespill for iPhone og iPad
  • Beste iPhone- og iPad-strategispill
  • Beste Tower Defense-spill for iPhone og iPad
  • Beste racingspill for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å utforske flere slike topp iPhone / iPad app-lister.

 

Legg Igjen Din Kommentar