Hvordan kjøpe ringetoner på iPhone og iPad i iOS 13

Med iPhone's allestedsnærvær er det vanskelig å finne ut om det er telefonen din som ringer. Derfor er behovet for å ha en tilpasset og personlig ringetone mye mer fremtredende enn noen gang. Dessuten tilbyr Apple ikke en samling imponerende ringetoner, bortsett fra signaturen 'Åpning' ringetone. Til nå har brukerne brukt iTunes til å angi hvilken som helst sang som ringetone. Alternativt er det mange tredjeparts ringetone-apper for å grøfte standarden. Men nå bringer Apple en enkel og rask måte å kjøpe ringetoner på iPhone og iPad i iOS 13.

Ikke bare for å skille ringetone fra deg, men også for å ha en tilpasset ringetone for alle viktige kontakter på enheten din. Apple forenkler operativsystemene på tvers av alle enhetene sine; nylig har tech-giganten skilt Apple Music, Podcasts og TV fra iTunes. På samme måte har Apple gjort det enda enklere å kjøpe ringetoner fra Tones Store. Du kan nå gjøre det direkte fra Innstillinger.

Hvordan kjøpe ringetoner i iOS 13 og iPadOS kjører enhet

Trinn 1. Start innstillingsappen på iPhone.

Steg 2. Gå til Sounds & Haptics og trykk på Ringtone .

Trinn 3. Trykk på Tone Store og velg favorittonen din og trykk på den.

(Du kan forhåndsvise tonen ved å trykke på navnet på tonen )

Trinn 4. Trykk på ringetone-prisen.

( Merk: Det vises en popup-skjerm der du ber deg angi tonen som standard ringetone, teksttone eller bruke den til kontakt eller trykke på gjort hvis du ikke har tenkt deg hvordan du angir den.)

Trinn 5: Du blir bedt om å godkjenne kjøpet, og når toneangivningen er fullført, vises tonen i "Ringetone-listen" .

Det er slik du kjøper en ringetone og får iPhone til å skille seg fra mengden av iPhones.

Logger av…

Med denne guiden håper jeg at du kan glede deg over å kjøpe masse ringetoner på din iOS 13-kjørende iPhone. Nevn kommentarene nedenfor hvis denne opplæringen var nyttig for deg, og hvis du vil at vi skal gjøre flere slike opplæringsprogrammer.

Relaterte innlegg

  • Beste gratis ringetoner-apper for iPhone
  • Hvordan sette en sang som en iPhone-ringetone uten iTunes
  • Hvordan lage en tilpasset ringetone-vibrasjon på iPhone
  • Hvordan lage ringetone ved hjelp av GarageBand på iPhone og iPad

Følg med på Facebook, Twitter og Instagram for noen raske tips om iOS 13. Sørg for å laste ned iOS-appen vår for flere slike dyptgående How-Tos.