Beste iPhone 6 Kickstand-tilfeller i 2020 for å beskytte enheten din og nyte den på en allsidig måte

Etter å ha betalt mange kroner for å få din nye Apple iPhone 6, er det absolutt fornuftig å investere noen få ekstra kroner på å sikre at den er beskyttet. Dette behovet for beskyttelse har en mye høyere prioritet hos iPhone sammenlignet med rimeligere telefoner. Å sikre din dyrebare telefon betyr ikke at sakene må se monotone eller endimensjonale ut. I stedet er det mange mangefasetterte vesker eller deksler til iPhone 6 tilgjengelig i markedet.

Disse typer tilfeller beskytter telefonen din, styrker den, gir ekstra grep, beskytter skjermen, fungerer som en lommebok og hjelper deg med å glede deg over dine personlige eller favorittvideoer håndfritt ved hjelp av Kickstand. Ta en titt på noen av de beste allsidige Kickstand-saken for iPhone 6.

Beste iPhone 6 Kickstand tilfeller i 2019

#1. Aduro

Aduro har vunnet laurbær fra alle hold. Merket har skåret ut en nisje innen kickstand-etuier, ettersom det produserer vesker av høy kvalitet med en gummiert struktur. Aduros etuier med stativ gir beskyttelse og gjør det enkelt å gripe tak i iPhone 6.

Dette shell case-dekselet har en innebygd kickstand, som kan brukes til håndfri visning av videoer og filmer i portrett- og liggende modus. Sjekk at hylsterklippet som svinger og har en robust låsemekanisme.

USP: Den robuste låsemekanismen

Sjekk ut på Amazon

# 2. ZVEdeng

Her er noe nyskapende for alle iPhone 6-eiere. ZVEdeng har laget en kickstand-veske som også kan skryte av anti-drop håndrem. Interessant nok blir denne håndstroppen til en kickstand med en enkel justering. Du kan se favorittinnholdet ditt i vertikal og horisontal modus.

Denne magnetiske sammenleggbare kickstanden er usedvanlig behagelig for å lese, se på filmer / TV, spille spill og surfe på nettet. Ikke glem FaceTime-samtalene dine med dine kjære. Den to-lags designen gir sterk beskyttelse mot dråper, støt, støt og støt.

USP: Magnetisk sammenleggbar kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 3. Kabel og etui

Leter du etter en tøff sak til din iPhone 6? Grip denne kabelen og saken super slitesterk sak med tøff hybrid rustningskasse. Dette er uten tvil en av de beste designvesker for din iPhone 6. Denne kickstand-saken er perfekt tilpasset et aktivt liv.

I motsetning til andre tilfeller med stativ, er denne enkel å installere og fjerne. Dessuten kan du raskt få tilgang til alle viktige porter, knapper og kontroller på iPhone 6.

USP: Tøff rustningskasse

Sjekk ut på Amazon

# 4. WizGear

WizGear presenterer en fantastisk kombinasjon av kickstand og belteklipshylster. Mens kickstand-veske gir full beskyttelse, gir hylsteretui deg større bevegelighet. Du kan ta din iPhone 6 hvor som helst, uten å måtte bekymre deg for å bli stjålet eller mistet.

Du kan installere iPhone på belteklipshylsteret og tette hylsteret i beltet. Gå så hvor som helst. Når du mottar anrop, fjerner du bare hylsteret for å bruke telefonen.

USP: Justerbar belteklips

Sjekk ut på Amazon

# 5. Korecase

Korecase har en kraftig kickstand-sak i en rekke av syv forskjellige farger. Den indre silikonkjernen og det sklisikre harde skallet er lett å montere og lett.

Bruk den innebygde kickstanden og nyt dine favorittfilmer og videoer håndfri. Telefonen din er beskyttet mot plutselige fall, riper og dings.

USP: Antislip hardt skall

Sjekk ut på Amazon

# 6. Spigen Tough Armour S

Spigens Tough Armour S-veske er designet for å gi telefonen din ultimat sikkerhet mot dråper, støt og eventuelle eksterne slag. Denne saken består av dobbeltlags beskyttelse laget av høykvalitets polykarbonat og anti-stretch TPU. Til tross for det doble laget ser saken ikke bulkere ut.

Baksiden av saken kommer med en 4-punkts bak beskyttelsesstruktur som forhindrer polykarbonatskallet ved å forlenge det over overflaten. TPU-laget er designet med Air Cushion Technology hjørner for å absorbere støt fra høye slag.

Denne dobbeltlagrede saken har et spor der et kort kan settes inn for å gjøre det til en tosidig Kickstand, slik at du kan se videoer håndfri.

USP: Lock-in skjermskjerm

Sjekk ut på Amazon

# 7. Pegoo

Pegoos kickstand flaunts grønt lysstoff mønster som fanger oppmerksomheten din. Med denne robuste indre TPU-saken får du et tett grep på iPhone-en din, som er beskyttet mot støt og støt.

Se videoer og filmer uten problemer ved å bruke den innebygde kickstanden. Hevede kanter og dype utskjæringer rundt kameraet beskytter berøringsskjermen og kameralinsen på din iPhone.

USP: Fleksibel og lett

Sjekk ut på Amazon

# 8. L-JUWA

L-JUWA gir deg dobbel fordel av en kickstand og en lommebokveske. Når du åpner kickstanden, vil du se et skjult kortspor, hvor du kan lagre kreditt- / debetkortene dine og litt kontanter.

Designet holder kickstand-saken slank. For holdbarhet har L-JUWA brukt hard polykarbonatrygg med børstet kromdesign. Dessuten er det fleksibel TPU-innerskinn, som tilbyr to lag med dråpesikring til telefonen.

USP: Skjult kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 9. vena

Vena har produsert en iPhone 6 veske med stativ som er svært bærbar. Det legger ikke bulk til telefonen din og lar deg skli enheten i lommene. Det magnetiske låsestativet med flere vinkler lar deg se videoer etter valg av vinkel og komfort.

PC- og TPU-materialene med to lag beskytter din iPhone mot rutinemessig slitasje, som også inkluderer riper og ujevnheter. Venas CornerGuard-teknologi absorberer og sprer støt forårsaket av plutselige dråper.

USP: Utmerket håndverk

Sjekk ut på Amazon

# 10. Fetrim

Det antas at kickstand-saker mangler stil og eleganse. Fetrim har knust denne troen ved å lage denne stilige saken med moderne design. Fetrim har designet denne kickstand-saken til iPhone 6. Den fargerike designen i to deler gir et friskt utseende til din iPhone.

Sjekk den indre TPU og ytre harde PC-materialer som beskytter telefonen mot støt, skader, støv og skitt. De 0, 5 mm hevede leppene foran beskytter telefonens berøringsskjerm mot riper.

USP: Moderne design

Sjekk ut på Amazon

Det er alle venner!

Oppsummering ...

Kickstand-saker er utrolig robuste i naturen, og derfor bør du aldri bry deg om beskyttelsen av iPhone-en din. Den robuste delen av koffertene med stativ gir maksimal sikkerhet fra alle hjørner og sider.

Du kan gjerne utforske mange andre tilfeller:

  • Beste iPhone 6 utøvende saker
  • Beste iPhone 6 belteklips
  • Beste iPhone 6 lommebokvesker

Hva er din favoritt iPhone 6-etui med stativ? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Ikke glem å laste ned appen vår for å bla gjennom flere tilbehør til iPhone 6.