De beste iPhone 5 / 5s støtfangere tilfeller 2020 utgaven som passer på iPhone SE for

Hvis du ønsker å kjøpe en støtfangerveske til iPhone 5 / 5s, kan du ikke se lenger. Dessuten fungerer støtfangervesken til iPhone 5 / 5s også på iPhone SE, noe som er en ekstra fordel.

Selv om Apple meldte seg på denne, har flere saksframleggere produsert noen utmerkede iPhone 5 / 5s støtfangervesker som selger en krone et dusin på Amazon. OK, ikke akkurat så billig, men du får ideen, ikke sant?

Hver av disse ble plukket ut fra en grundig gjennomgang av hva folk - ekte brukere som har kjøpt og brukt disse støtfangersakene - sier om støtfangervesker for iPhone SE, 5s og iPhone 5. Klar til å dykke i? Her går vi:

De beste iPhone SE, 5s og iPhone Bumper Cases i 2019

#1. Trianium

Trianium er et av de ledende merkene som produserer høykvalitets iPhone-tilbehør. Denne støtfangervesken fra Trianium gir iPhone beskyttelse på fire sider. Dekselet beskytter din iPhone berøringsskjerm så vel som kameraet.

I motsetning til andre kofangere som er klumpete i profilen, holder denne slanke og lette vesken telefonens profil tynn. Du kan enkelt skyve iPhone i lommene. Nyt maksimal beskyttelse for din iPhone med denne støtfangervesken.

USP: Presis passform

Sjekk ut på Amazon

# 2. Ailun

Støtfangervesken fra Ailun er ganske enkel, men veldig elegant. Det er en vanlig svart veske som tar vare på alle de fire hjørnene på din iPhone 5 / 5s og iPhone SE også. Selvfølgelig er det syv forskjellige farger tilgjengelig, som du kan velge avhengig av din preferanse.

Til slutt kan saken absorbere normale støt og fall, og holde enheten intakt fra støt.

USP: Anti-Scratch Design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Basse

Komfort, stil, styrke og design - du får alt i en enkelt støtfangerveske laget av Basse. Denne funksjonsrike støtfangervesken er perfekt for din iPhone 5 eller iPhone 5s. Den enkle stilen tiltrekker alle øyne; den svarte fargen geler godt sammen med annet tilbehør på din iPhone.

TPU-gummi i denne saken sikrer bedre seighet og fleksibilitet til å absorbere virkningen som oppstår ved sammenstøt av mobiltelefoner. Materialet holder din iPhone lett og beskyttet hele tiden.

USP: Myk og glidende

Sjekk ut på Amazon

# 4. ULAK

En klar sak avslører den virkelige skjønnheten til iPhone 5 eller iPhone 5s. Vis de virkelige fargene og imponer folk med din verdsatte besittelse. Hold telefonen trygg mot vannmerker, riper og fingeravtrykk med etui som er laget av UV-belegg av polykarbonat.

Den gjennomsiktige etui passer perfekt til din iPhone og lar deg raskt få tilgang til alle telefonens porter, kontroller og knapper. Den lette vesken tilfører din iPhone minimalt med bulk.

USP: Polykarbonat UV-belegg

Sjekk ut på Amazon

# 5. JETech

I tilfelle du leter etter en støtfangerveske som ikke skjuler den naturlige skjønnheten til iPhone 5 / 5s og iPhone SE, så er JETech støtfangerveske et perfekt valg. Den er helt gjennomsiktig, noe som flairer Apple-logoen.

Dessuten bekrefter fusjonen av TPU og polykarbonat at enheten din er fri for påvirkning fra normale fall eller ujevnheter. Til slutt er det forskjellige rammefargealternativer tilgjengelige i skrivende stund.

USP: Ultra transparent

Sjekk ut på Amazon

# 6. Ansiwee

Den klare baksiden av Ansiwee viser den virkelige skjønnheten til din iPhone. Du kan vise enhetens farge når saken vipper gjennomsiktig. Denne kraftige saken er laget av myk TPU-støtfanger blandet med hard PC-ramme.

Sterkt grep og slank profil gjør denne saken mer søt. Den krystallklare ryggen og metallisert belegg gjør din iPhone 5 mer fasjonabel. Selv om saken er bøyelig, gir den god beskyttelse med sin stive og solide profil.

USP: Bendable sak

Sjekk ut på Amazon

# 7. Besiva

Flaunt skjønnheten til din iPhone 5 med denne gjennomsiktige støtfangervesken. Den er slank og lett, uten at det går ut over sikkerheten til din iPhone. Støtfangerne heves i hjørnene for å absorbere støt fra fall og støt. Selv kantene er litt hevet for å holde riper borte fra skjerm og kamera.

Den passer perfekt på iPhone 5 og de nøyaktige kuttene på saken gir tilgang til alle porter og funksjoner. Å være en klar sak, er det ikke noen fargevalg tilgjengelig.

USP: Hevede hjørner for ekstra beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 8. Spigen

Spigen er det mest populære og pålitelige merket innen iPhone-tilbehør. Navnet er spesielt kjent for beskyttelsessaker. Denne ultrahybride saken er fullpakket med luftpute-teknologi for ekstrem beskyttelse mot dråper.

Selv om saken skårer lite på stilen, gir den overlegen dobbeltbeskyttelse med en kombinasjon av TPU og polykarbonat. I motsetning til andre tilfeller gir Spigen lepper både foran og bak for å beskytte berøringsskjermen og bakpanelet mot riper.

USP: Lepper foran og bak

Sjekk ut på Amazon

# 9. TENDLIN

Her er noe for deg som vil leve et liv med glede og dyre ting. Dette fantastiske stykket er laget av naturlig tre og TPU silikon for å gjøre det støtsikkert og dråpesikkert.

Denne vesken i ett stykke er ergonomisk designet for å gi deg utmerket grep og ypperlig komfort. Se på den imponerende trekornfinishen og den elegante profildesignen som kan blende alle øyne. Det unike lysbue-støtfangerdesignet med støtdempende TPU beskytter din iPhone mot støt, fall og støt.

USP: Naturlig trekorn

Sjekk ut på Amazon

# 10. Maxboost

Det er på tide å legge til noen glitrende farger i livet ditt med Maxboost støtfangerveske. Katalogen over Maxboost-kofangere består av fem forskjellige lyse farger, som absolutt vil snakke om personligheten din. Bortsett fra lyse farger, passer saken perfekt til iPhone 5 / 5s og iPhone SE.

Det indre av saken er ganske myk, og pass på at den ikke etterlater noen riper på baksiden av iPhonen når saken fjernes.

Pris: 360 ° BESKYTTELSE

Sjekk ut på Amazon

BONUS

Eloven

De fleste av kofangeren har en flat overflate på baksiden, noe som gjør det litt vanskelig å holde noen ganger. Denne støtfangervesken fra Eloven har en bølget design på baksiden, som gir deg et godt grep over iPhonen din.

Den fremre rammen av saken er nominelt hevet, noe som beskytter iPhone-skjermen når den legges opp ned. Bortsett fra det er det harde skallet en ekspert på å beskytte din iPhone mot normale fall. Til slutt er det 3 forskjellige fargealternativer i skrivende stund.

USP: kortspor

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Logger av…

Støtfangerdesker er kjent for sin robuste kropp og omfattende beskyttelse. For iPhone 5 og iPhone 5s kan du velge hvilket som helst av tilfellene ovenfor. Kjøp en eller flere og del dine erfaringer med oss.

Du kan også gjerne utforske:

  • Beste iPhone 5 lærvesker
  • Beste iPhone 5 lommebokvesker
  • Beste iPhone 5 vanntette tilfeller

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Telegram. Prøv også appen vår for å kjøpe annet kult tilbehør til din iPhone 5 / 5s mens du er på farten.

 

Legg Igjen Din Kommentar