Hvordan bruke og slå av delt skjerm på iPhone 6 Plus & 6s Plus

Større er bedre. En gang brukte en varig merkevare kjent for denne merkevaren for å markedsføre sitt utvalg av hvitevarer. Det var tiden da smarttelefoner ikke var utbredt, ikke engang i horisonten. Lite visste jeg da at jeg en dag skulle bruke en smarttelefon, og det også en iPhone. En større iPhone, som den ble uteksaminert fra forgjengerne, er nå flautet av litt stil og arroganse av mennesker.

Mens den større skjermen med iPhones (iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s og iPhone 6s Plus) har sin egen fordel, har svært få brukere utforsket den delte skjermen på iPhone 6 Plus- og iPhone 6s Plus-enhetene. Den 5, 5-tommers enheten gir deg bedre visningsplass. Og Apple gjorde det til et poeng å tilby en delt skjermfunksjon til brukerne. Nå kan brukerne bruke denne funksjonen mens de er opptatt med å sende meldinger, e-post eller bruke kalender-apper.

Hold enhetene i liggende modus og nyt denne funksjonen. Hvis du for eksempel sjekker Mail-appen i iPhone 6s Plus, vil du se et antall e-poster på venstre side og innholdet i e-posten du har valgt fra listen. Denne informasjonen vil fortelle deg hvordan du kan bruke Split Screen på iPhone 6 og 6s Plus. Videre vil du også bli kjent med hvordan du kan slå av denne funksjonen hvis du ikke vil bruke delt skjerm.

Det er ganske enkelt å aktivere denne delte skjermmodusen på din iPhone 6 Plus eller iPhone 6s Plus; bare vri iPhonen på siden og den deler innholdet side om side. Dette kan minne deg om din iPad- eller Mac-skjerm. Noen av appene som er kompatible med denne delte skjermfunksjonen er: E-post, kalender, meldinger, aksjer, påminnelser, talemeldinger, kontakter, klokke, og du kan også se denne endringen på startskjermen.

Eksempler er bedre enn forskrifter. Sjekk nedenfor hvordan du kan få mest mulig ut av Split Screen-funksjonen på iPhone 6 Plus og iPhone 6s Plus.

Delte visning i e-post-appen

Delet visning i Mail-appen gir deg den samme visuelle opplevelsen som du ville fått på iPad eller Mac. Velg en etter én e-postmeldinger fra innboksen din og les innholdet i den valgte e-posten på høyre side.

Delvis visning i kalenderappen

Sjekk din daglige timeplan og detaljer om hendelser samtidig ved hjelp av delt skjerm i kalender-appen.

Del visning i Meldinger-appen

Meldingsappen i delt visning ligner på Mail; den viser en liste over meldinger og den (du har valgt) du leser eller svarer på i liggende modus.

Delte visninger i Aksjer-appen

Hvis du er en ekspert på aksjemarkedet, kan du følge øye med flere aksjer. Med Split-visningen er det enkelt å sjekke disse lagrene.

Vær oppmerksom på at delte visninger kun er tilgjengelige på Plus-telefoner; kan du få tilgang til denne funksjonen hvis du har iPhone 6 Plus og iPhone 6s Plus.

Selv om delt skjerm viser mer informasjon på en enkelt skjerm, liker ikke noen mennesker denne ideen om å dele opp skjermen. De vil slå av denne funksjonen ved å følge metoden som er nevnt nedenfor. Ved å gjøre det vil de ikke kunne bruke funksjoner som landskapsorientert Hjem-skjerm og noen ekstra knapper på tastaturer.

Slik slår du av delt skjerm på iPhone 6 Plus og 6s Plus

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPhone.

Steg 2. Trykk på alternativet Skjerm og lysstyrke.

Trinn 3. Trykk på Vis fra under DISPLAY ZOOM-delen.

På skjerm for zoomzoom, finner du to alternativer: Standard og zoomet.

Trinn 4. Trykk på Zoomet.

Trinn 5. Trykk på Sett.

En meny sveiper opp med et alternativ: Bruk zoomet.

Trinn 6. Trykk til slutt på “Bruk zoomet”.

Nå starter iPhone-enheten på nytt. Når du sjekker iPhonen din etter en omstart, vil du ikke se delt skjermbilde i alle appene som er nevnt over.

Hvilken modus liker du å bruke på iPhone 6 Plus og iPhone 6s Plus? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar