AirBar Gjør det mulig å legge til berøringsskjermfunksjonalitet til alle bærbare datamaskiner eller MacBook Air

En helt ny MacBook med støtte for berøringsskjerm har lenge stått på ønskelista for mange (om ikke de fleste). Mens de fleste store bærbare produsenter som Microsoft, HP, introduserte Lenovo berøringsskjerm på sine bærbare datamaskiner for lenge siden; Apple er ennå ikke i tråd med trenden.

Personlig venter jeg ikke spent på en berøringsskjerm på MacBook-maskinen. Imidlertid tror jeg at det ville gjort den bærbare PCen mer elegant og funksjonell.

Nylig ble jeg litt nysgjerrig på å prøve meg på en berøringsskjermaktivert MacBook. Og det var det som fikk meg til å se nærmere på Neonodes AirBar, som hevder å lage en bærbar berøringsskjerm.

Etter å ha tilbrakt noen dager med dette unike tilbehøret, må jeg si at det viser mye løfte. Men betyr det løftet noe virkelig? Her er mitt funn som kan hjelpe deg med å bruke AirBar perfekt til å legge til berøringsskjerm på den bærbare datamaskinen:

Hvordan lage en bærbar PC til en berøringsskjerm med AirBar

Superenklet oppsett

Det jeg liker mye med AirBar er det utrolig enkle oppsettet. For å komme i gang er alt du trenger å gjøre å feste magnetene til den nedre rammen på skjermen til den bærbare datamaskinen og deretter koble sensoren til den innebygde USB-kontakten.

Når den er perfekt justert, vil den bærbare datamaskinen din bli en superhurtig bærbar datamaskin med en responsiv berøringsskjerm. Husk at når du trenger å lukke den bærbare PC-en, må du fjerne AirBar fra magnetene og koble fra sensoren.

Jobber med både finger og hansker

Da jeg først ble kjent med Neonodes AirBar, var jeg skeptisk til ytelsen. Jeg trodde det knapt ville fungere jevnt med en finger - enn si med hansker. Det viste meg imidlertid helt feil.

Så, hvordan fungerer det? Det fungerer ved å lage et usynlig lysfelt som dekker hele den bærbare datamaskinens skjerm. Og når fingeren kommer i veien for lysfeltet, kan den bærbare datamaskinen tolke det som en rask interaktiv inngang.

Grunnleggende funksjonalitet på MacBook Air

AirBar fungerer skinnende rent på Windows 10 bærbar PC. Jeg prøvde det på en gammel Lenovo bærbar PC, og det fungerte greit med det. Siden det støtter alle de opprinnelige gestene i Windows 10, fant jeg sveipe, rulle klemme og zoome mer intuitivt.

Imidlertid er funksjonaliteten litt begrenset på MacBook Air. Men du kan raskt bla gjennom nettsteder, rotere kart og zoome inn bilder med fingeren og hanskene.

Hvis du vil legge til flere fingrebevegelser eller forbedret berøringsskjermfunksjonalitet på macOS-enheten din, kan du velge å installere ledsagerprogramvaren.

Pris og kompatibilitet

AirBar kommer i tre forskjellige størrelser som 13, 3 ″, 14 ″ og 15, 6 ″. Per nå støtter den Windows 10 og fungerer bare med MacBook Air. Når det gjelder pris, mens MacBook Air 13.3 ″-modellen kommer på $ 117.98, er Windows-versjonen tilgjengelig for $ 64 / $ 69.

AirBar for MacBook Air | AirBar for Windows 10 bærbar PC

Dommen

Ærlig talt; Jeg er virkelig imponert over hva Neonode AirBar har å tilby. Det er gjennomtenkt og fortjener ros for den innovative tilnærmingen.

Når det er sagt, ville jeg virkelig ha satt pris på om det støttet MacBook Pro og fungerte så sømløst på macOS som på Windows. MacBook-versjonen virker ganske begrenset i funksjonalitet og tilbyr ikke den samme intuitive opplevelsen.

Ledsagerprogramvaren legger selvsagt flere berøringsbevegelser på macOS. Men jeg har rot for en fullverdig opplevelse uten noen begrensning.

Dessuten virker 117, 98 dollar, spesielt for MacBook Air-versjonen, litt på høyresiden. Hvis du ikke har noe imot en slik begrensning og ønsker å gjøre den bærbare datamaskinen uten berøringsskjerm til en berøringsskjerm, vil det være verdt å ta bilder.

Ikke gå glipp av:

  • Modalitetstype og tastatur: Rask skriving på Apple Watch og iPhone
  • Logitech K480 Bluetooth Keyboard Review: Bruk flere enheter med ett tastatur
  • Gjør iPhone X, XS, 7 Plus og 8 Plus til en DSLR med skodde
  • Innkapslede lyn- og trådløse hodetelefoner

Gi meg beskjed om tilbakemeldingene dine om AirBar nedenfor i kommentarene. Last ned iGB-appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike anmeldelser.

 

Legg Igjen Din Kommentar