De beste interiørdesign-appene for iPhone og iPad i 2020: Design ditt drømmehus praktisk talt

Å designe huset ditt kan være morsomt, spennende og en fantastisk opplevelse. Du trenger ikke å være en profesjonell interiørarkitekt for å komme i gang takket være utmerkede iPhone-apper utviklet for interiørdesign on-the-fly.

Det er noen fantastiske funksjoner hver app bringer til bordet. Fra nesten nøyaktige målinger til 3D-gjengivelser og gjennomganger, her er en liste over iPhone-apper for interiørdesign av hjemmet ditt, eksperimentere med alternative stiler og gjort mye mer.

De beste interiørdesign-appene for iPhone og iPad i 2019

#1. Houzz Interiørdesignideer

Hvis du planlegger eller ombygger hjemmet ditt, kan "Houzz Interior Design Ideas" være enormt nyttig for å gi din bolig et fantastisk utseende. Det er over 11 millioner høyoppløselige bilder av interiør og interiør å velge mellom. Du har muligheten til å velge bilder etter stil, beliggenhet eller rom, for eksempel en spisesal eller kjøkken.

Du kan bruke en skissefunksjon til å kommentere og tegne på bilder. Det er over 5 millioner produkter og materialer inkludert skap, belysning, møbler, fliser å kjøpe. Under omtalt salg vil du kunne spare opptil 75%. Det er over 14 millioner høyoppløselige bilder av interiør og interiør å velge mellom.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Hjemmedesign 3D-gull

Denne appen gjør design av hjemmet ditt i 3D superenkelt. Basert på konseptet ditt, kan du tegne rommet ditt, dele, endre høyden, lage hjørner og forvandle dine spesielle ideer til en tiltalende virkelighet. Det er tusenvis av møbler og tilbehør for å dekorere hjemmet ditt.

Med det komplette redigeringsalternativet får du ønsket frihet til å tilpasse dekorasjonen. 3D-gjengivelsen av skapelsen din gir deg det virkelige bildet av hvordan hjemmet ditt ville se ut. Når du har laget et fantastisk design, kan du dele det via e-post, OneDrive, Dropbox og andre tjenester.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 3. Home Design Story

Hva med å bringe litt moro i måten du designer hjemmet ditt på? "Home Design Story" er et morsomt spill som lar deg designe, dekorere og pusse opp hjemmet ditt etter beste smak.

Avhengig av hvilken type drømmehus du ønsker, kan du lage en retro, ultra-moderne eller vintage stil. Pynt hjemmet ditt med viktoriansk tapet, bambusgulv og moderne kunst. Spill smart for å øke hjemmeverdien og låse opp helt nye designstykker.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Homestyler interiørdesign

Gjør deg klar til å gi hjemmet ditt et helt nytt utseende og ønsker å prøve ut hvordan møbler og dekorprodukter vil se ut? Homestyler Interior Design ville være et fint valg.

Dekorer hjemmet ditt ved å bruke 3D-møbler og se hvordan det ville se ut når det er klargjort i fullverdig form. I henhold til konseptet ditt, kan du endre alt fra farger til møblets utforming. Hvis du trenger litt inspirasjon, er det noen beundringsverdige interiørdesignprosjekter og trender å ta til etterretning. Dessuten lar denne interiør-appen deg også dele designene dine med vennene dine via Facebook og e-post.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Planner 5D Hjemmeinnredning

Når det gjelder å lage en slående interiørdesign, kan du stole på at Planner 5D gir fantasien en bedårende form. Du kan lage din favoritt interiørdesign i både 2D- og 3D-modus.

Det er en enorm katalog som lar deg velge alle typer interiørartikler. Du vil kunne tilpasse tilbehør, møbler, dekorelementer og bruke forskjellige forskjellige strukturer så vel som farger. Med 4, 6 millioner designideer gjør det mye enkelt å planlegge og møblere drømmekontoret eller hjemmet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Morpholio Board

Hvis du leter etter en app for å gjøre din drøm om et fantastisk hjem til virkelighet med fantastisk design, bør du ikke gå glipp av “Morpholio Board.” Du har mange verktøy for å lage en fantastisk tilpasset layout. Som for eksempel kan du velge favorittdesignet ditt fra et enormt bibliotek, sette sammen bilder og bilder og legge til tiltalende kommentarer.

Skisse, tegne eller skrive bilder, merke merknad, lage høyskolen og presentere ideene dine akkurat slik du ønsker. Board Pro-funksjonene inkluderer muligheten til å lagre kreativiteten din, søke i kategorier og utforske mange ideer, konsepter, etc.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Dream House: Interior Design

Enten du designer nytt hjem eller gir det en ansiktsløftning, kan du prøve "Dream House" for å få det til å se attraktivt ut. Det tilbyr flere valg av malingsfarger å velge mellom, og lar deg designe så vel som dekorere hjemmet ditt perfekt.

Du har mange møbler og tilbehør du kan velge mellom. Tilpass din dekorasjon etter ditt hjerte med alle verktøyene. Ta en titt på opprettelsen din i 3D-rendering bare for å ha den rette ideen om hvordan drømmehuset ditt ville se ut.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. TapMeasure - AR-verktøy

Takket være den utmerkede kombinasjonen av datasyn og AR, gir TapMeasure en unik måte å fange opp og måle fysisk plass. Ved hjelp av denne romlige verktøyappen, kan du raskt lage nøyaktige 3D-modeller av rom. Den oppdager feilfritt rektangulære gjenstander som vinduer eller dører slik at du kan fange punkt-til-punkt-måling.

Du kan lage perfekte konturer av elementer på vegger eller gulv og kunne sende 3D-modellen din med en URL. Dessuten lar det deg også eksportere 3D-modeller av rom som SKP-filer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Dekoratør- Crowdsourcing interiør

Dekoratøren er grunnlagt for designelskere som har en lidenskap for å utforske interiørdesign. Bare del bildet av rommet ditt, og la vennene dine og andre medlemmer av samfunnet gjøre om på det.

Det er mye visualiseringsprogramvare som hjelper deg med å oppdage best mulig design for ethvert rom. Den har mer enn 900 Pantone-farger som gir liv til designen din. Med mange designideer tilgjengelig, vil du kunne forvandle konseptet ditt til virkelighet. Lag en oppgaveliste for å sikre at prosjektet ikke går glipp av fristen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Fotomål

Hvis du snakker om målinger, vil Photo measure la deg måle dimensjonene på boarealet ditt nesten umiddelbart. I stedet for å gå rundt med et målebånd, er alt du gjør å klikke på et bilde og merke lengdene: Photo measure vil gjøre resten. Det er ikke bare hjørnene du kan måle med denne appen. Du kan måle dimensjoner på møblene dine, hyllene og andre gjenstander på rommet ditt.

Pris: $ 6.99

nedlasting

BONUS

PANTONE Studio

Vil du ha det vakre hjemmet ditt til blendende i Pantone-farge? Du bør ikke se lenger enn "PANTONE Studio", da det består av et stort bibliotek med mer enn 10.000 standardiserte fargetoner.

Du kan lage fargepaletter med opptil fem fengslende farger. Er du ikke imponert over de eksisterende fargene og vil ha noe spesielt? Bruk den beste fargevalgeren til å lage en tilpasset palett. Siden det er knyttet til ColorLovers-samfunnet, vil du komme over storslagne ideer eller arbeid som kan forynge konseptet med designen din.

Pris: Gratis

nedlasting

BONUS

Logger av

Så det er på tide å lage en fantastisk 3D-design av hjemmet ditt og transformere utseendet slik du ønsker. Med disse ultra-avanserte appene tilgjengelige, er jeg sikker på at det flotte konseptet ditt ikke har noen problemer med å komme til live.

Hvilken er din favoritt interiørdesign-app for iDevice? Det ville være fint å vite det. Del tilbakemeldingene dine med oss ​​og hold kontakten via Facebook, Twitter og Telegram for å utforske flere topp iPhone- og iPad-apper. Ikke glem å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.