Deaktiver / slå av bildestrøm på iPhone og iPad [Slik gjør du det]

Fotostream er en ekstremt nyttig, hendig liten funksjon som går langt. Hvis du har mer enn én iDevice, kan bildestrømmer hjelpe deg med å overføre bilder mellom enheter raskt (uten alle problemer med kopiering / synkronisering / overføring). Hvis du ønsker å dele bildene privat med en venn (eller familie), kan du også gjøre det med en fotostrøm.

Som standard er fotostrømmer aktivert når du konfigurerer iPhone. Det betyr at hvert bilde du klikker vil bli lastet opp til strømmen din når du er koblet til et Wi-Fi-nettverk. Vil du deaktivere bildestrøm? Dette er hvordan.

Slik deaktiverer / deaktiverer du bildestrøm på iPhone / iPad:

Metode nr. 1:

Åpne Innstillinger- appen.

Trinn 1. Trykk på iCloud.

Steg 2. Trykk på Bilder.

Trinn 3. Slå av bryteren for Photo Stream.

Trinn 4. Slå eventuelt av fotodeling.

Slå av bildedeling forhindrer deg (eller noen som bruker iDevice) fra å kunne "dele" bildene dine via iCloud / Photo Stream-alternativet (i handlingene / delingsarket).

Metode nr. 2:

Trinn 1. Åpne innstillinger.

Steg 2. Bla ned og trykk på Bilder og kamera.

Trinn 3. Slå av Photo Stream.

Trinn 4. Slå eventuelt av fotodeling

Samme som før, hvis du slår av bildedeling, vil du forhindre at et bilde deles gjennom bildestrømmen.

Ved å slå av Photo Stream / My Photo Stream, slår du av standardoppførselen til iDevice-kameraet der alle bilder du klikker automatisk sendes til en fotostrøm.

Ved å slå av bildedeling forhindrer du deg / noen andre som bruker iDevice fra å kunne dele bilder via Photo Stream. Du kan fortsatt dele bilder via e-post, iMessage, Facebook eller andre alternativer, men ingen bildestrøm.

Deaktivering av bildestrøm fjerner ikke bildene i bildestrømmen. Du må slette bildene eller albumene i bildestrømmen manuelt. Selv da kan det ta noen timer før iCloud sletter de fleste sporene av bildene eller albumene i bildestrømmen.

 

Legg Igjen Din Kommentar