De beste tastaturene for Mac Pro 2020: Det er på tide å være produktive!

Mac Pro var noe som tok fans av en storm på WWDC 2019! Dyret (Apple) på sitt beste! Ettersom Apple hevdet det som den kraftigste Mac noensinne, vil innholdsskaperne garantert glede seg over å jobbe med den. Når det er sagt, er det viktig at du har det beste tastaturet for Mac Pro. Jeg foretrekker alltid trådløse tastaturer, da det gir meg fleksibilitet til å jobbe hvor som helst i nærheten av datamaskinen.

Jeg har sett nøye på noen av de trådløse tastaturene som støtter macOS og plukket ut de beste Mac Pro tastaturene! Nok av samtaler, la oss nå dykke inn for å se hvilket tastatur som er best for Mac Pro. Her går vi!

Beste tastaturer for Mac Pro 2019

#1. Apple Magic Keyboard

Det er ingen nøling med å velge dette magiske tastaturet som mitt førstevalg for Mac Pro. Den elegante designen, det slanke utseendet, myke taster og det oppladbare batteriet, Ahh! Har ikke dette magiske tastaturet alt du leter etter?

Den kobles til USB og Bluetooth med Mac Pro. Når du kobler til USB, lader den automatisk tastaturbatteriet, som varer opptil to måneder på full lading. Det magiske tastaturet er enkelt å ta med seg som lett og lite i størrelse.

USP: Lavprofiltaster

Sjekk ut på Amazon

# 2. Azio

Et typisk (klassisk) trådløst tastatur med elegant design og livlige farger definerer Azio Retro. Vis frem luksusvalget ditt som er inspirert av vintage tastatur med tastatur sammen med Mac Pro. Tastaturet er laget av ekte lær og aluminiumslegering med satengfinish som gir det et klassisk utseende.

Tastaturhøyden kan justeres med føttestativ. Azio-tastaturet kan kobles med USB eller Bluetooth til Mac Pro. Det gigantiske oppladbare batteriet på 5000 mAh kan vare opptil 1 år (uten bakgrunnsbelyst) og 2 måneder (med bakgrunnsbelyst) på en enkelt lading. Nå er det svimlende! Er det ikke?

USP: Vintage Typewriting Style Keyboard

Sjekk ut på Amazon

Ikke gå glipp av: Slik skriver du spesialtegn raskt på Mac

# 3. Logitech K811

Vel, dette Logitech-tastaturet har imponert meg mye, for å være ærlig! Bare med et trykk på en knapp, kan du veksle mellom Mac, iPhone, iPad og dessuten har den en rekkevidde på 30 fot som gjør det enklere å bytte. Den sølv- og sorte fargen er en perfekt amalgamasjon som passer til din Mac Pro. Den er til og med kompatibel med Apple TV!

Tastene er skarpe og lyse, noe som gjør det enkelt å skrive med en rask hastighet selv i mørket. Logitech K811 tastatur er ultratynt og lett som er lett å ta med seg mens du er på farten! Det høres ikke så mye ut da tastene er myke, noe som gjør det til det beste tastaturet for Mac Pro!

USP: Enkel veksling mellom Apple-enheter

Sjekk ut på Amazon

# 4. Havis

Hvor ofte foretrekker du å kjøpe en robust veske til din iPhone XR eller en hvilken som helst annen iPhone? Hvis du gjør det, må du tenke på å skaffe deg et robust tastatur til Mac Pro! Havis tastatur er IP67 forseglet som beskytter det mot vann. Det er laget av silikonmateriale som gjør det enkelt å rengjøre det. Dessuten har Havis tastatur en innebygd pekeplate og er laget av silikongummi.

Den er enkel å bruke, og datamaskinen installerer driverne selv når den oppdager tastaturet via Bluetooth eller USB-kabel.

USP: Innebygd pekeplate

Sjekk ut på Amazon

# 5. ZFD Gaming Keyboard

Ikke ta Mac Pro for gitt som å si at den bare kan brukes til kontorarbeid. Den fantastiske grafikken i Mac Pro frister meg til å spille spill i høy oppløsning også. Og for å sikre at jeg spiller på mitt beste, i dette tilfellet, vil jeg gå med ZFD-spilltastatur for Mac Pro.

Tastene er store i størrelse, da spillingen krever kontinuerlig bruk av en nøkkel. Den hvite og sølvfargen gjør en perfekt match for Mac Pro sammen med spillmulighetene på tastaturet.

USP: Best for spill

Sjekk ut på Amazon

# 6. Logitech Solar Keyboard

Dette Logitech Bluetooth-tastaturet ville være mitt første valg hvis jeg måtte inkludere numeriske taster også i tastaturet. Det er en perfekt blanding av design, materiale og den konkave nøkkelhetten som gjør at du jobber raskere og er produktiv. De responsive tastene er akkurat som glasur på kaken sammen med lading av solenergi.

Glem ladingsproblemene, da det er et solcelledrevet tastatur og varer i opptil 3 måneder i et mørkt rom. Tastaturet har en liten samlende mottaker som kobler Mac Pro med tastaturet.

USP: Solar-drevet tastatur og responsive nøkler

Sjekk ut på Amazon

# 7. Macally

Vel, når du snakker om Macally, fremstår det som det beste, da det er kompatibelt med macOS på sitt beste! Og grunnen er at den støtter 21 macOS-snarveier. Tving til å avslutte, søkelys, kaste ut snarveier er bare et slag unna!

Macally kommer med et solcellepanel som slår på batteriet og varer opptil 150 timer, så glem å bytte batterier eller til og med lade dem. Tastaturet har Caps Lock og LED-indikatorer for batteri. Tastaturet kan kobles til Mac Pro ved hjelp av USB og Bluetooth.

USP: Støtter macOS-snarveier

Sjekk ut på Amazon

# 8. Satechi

Satechi trådløst tastatur for Mac er slank i design og lett. Tastetrykkene er lydløse, og den kommer også med talltaster. Auto-sleep-funksjonen kan spare batteristrøm når tastaturet ikke er i bruk.

Den kan veksle mellom opptil 4 forskjellige enheter samtidig. Nå er det fantastisk! Du kan jobbe samtidig på Mac Pro, iPad og iPhone også. Det er ikke over ennå! Den støtter Windows og Android OS også. Det er nå mulig å bruke flere enheter med forskjellige operativsystemer med Satechi-tastaturet.

USP: Auto sleep-funksjon (sparer batteri)

Sjekk ut på Amazon

# 9. Logitech CRAFT

Tenker du å være produktiv på arbeidsområdet ditt? Logitech CRAFT må være ditt valg. Inngangsvelger er noe som gjør det unikt sammenlignet med andre trådløse tastaturer. Du kan enkelt få tilgang til spesifikke programmer Microsoft Word, Excel og mye mer med inngangsvelger. Kronen (inngangsknappen) kan også brukes til å få tilgang til maler i PPT, endre lysstyrke i Photoshop og mye mer!

Det er enkelt å bytte mellom enheter med bare ett klikk! Tastaturet leveres i full størrelse med talltastatur og laget av høykvalitets aluminium.

USP: Input Dial (Crown)

Sjekk ut på Amazon

# 10. Arteck

Hvis du leter etter et funky alternativ med mange farger på tastaturet, er Arteck tastatur din vei å gå! Tastaturet har 7 unike bakgrunnsbelysningsfarger å velge mellom med doble lysnivåer for å justere belysningen. Tastene er lydhøre og tastaturet er laget av sinklegert materiale og det er bunnsolid!

Når det gjelder batterilevetid, er det svimlende! Det varer i opptil 6 måneder hvis du bruker den 2 timer om dagen (uten stopp) med bakgrunnsbelyst av og deretter kommer auto-sleep-funksjonen som forlenger batterilevetiden når den ikke er i bruk. Den er tynn, lett i vekt og støtter macOS, iOS, Android, Windows, etc.

USP: LED-bakgrunnsbelysningsfarger!

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Endelig dom!

Av alle tastaturene til Mac Pro, hvis du ber meg om å velge ett, ville jeg gått med Apple magiske tastatur, da jeg elsker design, farge og alt annet som følger med Mac Pro i en kamp! La meg hva du føler og hvilket tastatur du vil velge til Mac Pro!

Det er alt! Følg med på vår Facebook-side og de nyeste tweets. Forsikre deg om at du laster ned iOS-appen din for å få tilgang til Mac Pro-tilbehør til hånden!