Slik setter du midlertidig profilbilde på Facebook fra iPhone / iPad

Du har kanskje observert at vennene dine på Facebook endret profilbildet sitt med aktuelle hendelser. Bare for et eksempel hadde mange mennesker over hele verden endret profilbildet sitt på Facebook til støtte for Paris under terrorangrep. Disse hendelsene er midlertidige, og de fleste av dem glemmer å endre profilbildet sitt.

I et slikt tilfelle har Facebook introdusert midlertidig profilbildefunksjon for Facebook-appen for iPhone og iPad. Ikke bekymre deg hvis du ikke er klar over prosessen; det er det dette innlegget handler om. Bare les til slutten av dette innlegget, så vet du hvordan denne tingen fungerer.

Hvordan sette midlertidig Facebook-profilbilde fra iPhone

Trinn 1. Start Facebook- appen og trykk deretter på " Mer ", nederst til høyre hjørne → På neste skjermbilde, trykk på profilnavnet ditt. Det skal være den aller første på listen.

Steg 2. Du vil nå se profilen din så vel som forsidebildet. Trykk på profilbildet ditt til, og trykk deretter på " Last opp profilbilde ".

Trinn 3. Velg nå et hvilket som helst bilde fra kamerarollen som du ønsker å stille inn som midlertidig profilbilde.

Trinn 4. Etter at du har valgt et bilde, vil du legge merke til en tekst som sier “ Gjør midlertidig ”; trykk på den.

Trinn 5. Du vil nå se forskjellige tidsvarigheter i en popup fra 1 time til 1 uke .

Alternativt kan du også legge inn den tilpassede perioden ved å trykke på egendefinert (nest siste alternativ i popup-menyen). Trykk på hvilken som helst som passer ditt behov.

Trinn 6. Når du er ferdig med å velge tidsvarighet, bare trykk på “ Bruk ” øverst til høyre hjørne.

Det er det; ditt profilbilde er satt midlertidig på Facebook. Det blir automatisk endret til forrige bilde når varigheten er ferdig.

Hvor ofte endrer du Facebook-profilbildet ditt? Del den med oss ​​i kommentaren eller på Facebook, Twitter og Google Plus.