Beste Selfie-pinner for iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus i 2020: Designet for å la deg fange fantastiske selfies

Blant så mange slående funksjoner, er de som har stjålet hjertet mitt i iPhone X det vertikale dobbeltkameraet og TrueDepth foran kamera. Utvilsomt er Apples iPhone 10 utmerket for mobilfotografering.

Det ene tilbehøret som mange av dere ville elske å kjøpe for å fange fantastiske gruppeopptak med iPhone, er en selfie-pinne, ikke sant? iPhone 8 og 8 Plus har også fått noen kjøttfulle forbedringer i kamerakvaliteten. Derfor vil det være fint å utforske disse beste iPhone X, iPhone 8/8 Plus Selfie-pinnene og velge den mest passende en for enheten din.

Selfie-pinnene er godt bygget og har bedre låsemekanisme. De holder enheten din sikkert; slik at du kan ta fantastiske Live Photos.

Beste iPhone X, iPhone 8, 8 Plus Selfie-pinner i 2019

Rask navigering:

 • Vproof
 • Mpow
 • Yoozon
 • Fugetek FT-568
 • Matone
 • Selfie World
 • LATZZ
 • FIT Topp
 • BlitzWolf
 • Anker

#1. Vproof

Vproof gir integrert innovasjonsdesign, og dette gjør hele forskjellen. Når du faller sammen denne selfie-pinnen, reduseres den til bare 6, 5 tommer liten. Dette betyr at din selfie-pinne er like lang som din iPhone 11 Pro Max. Du kan enkelt håndtere denne pinnen i håndflaten din, da den blir den letteste og mest stilige pinnen. Når du forlenger pinnen, strekker den seg opp til 26 tommer.

Merket har brukt aluminiumslegeringsmateriale i luftfart for å produsere denne selfie-pinnen; For å gjøre det til et vakkert stykke, blir utsøkt utførelse gjort. Det er din robuste selfie-pinne laget av antioksidasjonsmateriale. Det avgir ikke en ekkel lukt selv etter kontinuerlig bruk.

USP: Integrert innovasjonsdesign

Sjekk ut på Amazon

# 2. Mpow

Mpow er en verdenskjent iPhone-tilbehørsprodusent, som produserer vesker av høy kvalitet, skjermbeskyttere, Bluetooth-hodetelefoner og selfie-pinner. Denne Bluetooth-selfie-pinnen har iSnap X utvidbar monopod for å fange utmerkede selfies med dine venner og kjære.

Fire eksepsjonelle trekk ved denne selfie-pinnen er rustfritt stål, matt overflate, mykt berøringsgrep og metallisk sokkel. Når de kombineres, skiller disse fire funksjonene dette produktet fra andre tilgjengelige på markedet.

USP: Kraftig batteri

Sjekk ut på Amazon

# 3. Yoozon

Å ha en selfie-pinne gir deg mye ubehag, spesielt når du er sammen med familien på ferie. Du må håndtere mange ting som din iPhone, DSLR-kamera, Bluetooth-hodetelefoner og hva som ikke. Heldigvis har Yoozon designet en kompakt og sammenleggbar selfie-pinne som er enkel å bære.

Yoozon har strålende integrert et stativ i denne selfie-pinnen. Se på den trådløse fjernkontrollen som er festet til håndtaket på denne selfie-pinnen. Skyv fjernkontrollen forsiktig fra pinnen, og stativet ditt vises på bare tre sekunder. Denne smarte designen åpner og lukker stativet i et enkelt trinn.

USP: Integrert stativ

Sjekk ut på Amazon

# 4. Fugetek

Det som har fått meg til å ønske “Fugetek FT-568 ″ er den utvidbare designen opp til 49”. Basert på typen bilder du ønsker å knipse, vil du være i stand til å finjustere lengden på Bluetooth-selfie-pinnen. For eksempel, hvis du vil ta et fint bilde av gruppen din, utvid lengden. Og skulle du tenke på å fange nære selfier, forkorte lengden på pinnen.

Enda bedre, du kan også konvertere selfie-pinnen til et stativ for å filme fantastiske videoer. Med den avtakbare fjernkontrollen alltid klar, er det en morsom opplevelse å knipse fantastiske bilder.

USP: Utvides design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Matone

Matone har lagt til en tredje dimensjon til de tradisjonelle selfie-pinnene, som enten ble brukt som selfie-pinne eller som stativ. Hva er den tredje vinkelen til denne beskjedne selfie-pinnen? Vel, det er Go Pro-kameraet ditt. Ja, du kan også feste Go Pro-kameraet til denne selfie-pinnen og ta fantastiske bilder og ta bilder under ferieturene dine.

Denne selfie-pinnen er det beste produktet du kan bruke under mange anledninger. Enten det er familie sammenkomster, kontorfester, opplevelsesreiser eller solo-reiser - du kan bruke det på mer enn en måte. Den solid bygde, men super elegante profilen gjør det mulig for deg å ta denne pinnen til steder.

USP: Allsidig selfie-pinne

Sjekk ut på Amazon

# 6. Selfie World

Enten det er trendy design eller imponerende ytelse, dette tilbudet fra Selfie World har du dekket. Personlig liker jeg den kompakte designen og den sikre låsemekanismen.

Du kan enkelt justere telefonholderen slik at den tar både vidvinkel og nærbilder. Denne Bluetooth-selfie-pinnen kan utvides til 27 ″, noe som er akkurat godt nok til å leve opp til oppgaven din.

Den utmerker seg også som en praktisk monopod slik at du kan spille inn minneverdige videoer. MED nylon håndledsstroppen, er det å bære Selfie World mer behagelig. Det er ikke alt, du får en pålitelig livstidsgaranti på denne selfie-pinnen.

USP: Avansert USA Bluetooth-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 7. LATZZ

Hvis du er på jakt etter en allsidig selfie-pinne, kan du gå til LATZZ. 3-i-1-funksjonaliteten (selfie-pinne-stativ, bordstativ, håndholdt stativ) gjør det til en stor fordel for folk som har en stor forkjærlighet for fotografering.

Selfie-pinnen og stativet har flere brettalternativer som gjør det praktisk å klikke på bilder når som helst og hvor som helst. Bortsett fra det gjør aluminiumslegeringen den rustfri og holdbar nok til å ta med seg hvor som helst i verden. Til slutt har den også en Bluetooth-lukker for å klikke håndfritt bilde.

USP: 3-i-1-funksjonalitet

Sjekk ut på Amazon

# 8. FIT Topp

Hvis du er på jakt etter en lang selfie-pinne, kan du prøve ut FIT Top Topfit. Du kan justere den fra 56 cm til 300 cm. Bruk den lange lengden til å fange opp mer natur og inkludere flere i bakgrunnen. Dra nytte av den korte lengden til å knipse intime bilder med din kjærlige venn.

360 graders justerbart hode lar deg enkelt finne den fantastiske vinkelen for flotte bilder. Telefonholderen er kompatibel med de fleste smarttelefoner. Laget av høykvalitets aluminium, det er en langvarig følgesvenn for din selfie tid.

USP: Justerbar telefonholder

Sjekk ut på Amazon

# 9. BlitzWolf

BlitzWolfs selfie-pinne leveres med en separat trådløs fjernkontroll, som gir deg mer komfort og komfort mens du fanger tidløse selfies med dine kjære. Det er din mini-pocket selfie-pinne, som er enkel å ha med seg når du er på opplevelsesreise.

Klikk på tusenvis av selfies på din iPhone, da denne pinnen har 65mAh litiumbatteri som lar deg klikke 50000 selfies når du har ladet pinnen i 45 minutter. Vil du ta stabile bilder? Bruk stativet og pass på din iPhone, og bruk deretter fjernkontrollen til å klikke på de beste bildene hvor som helst.

USP: Sklisikker fotpute

Sjekk ut på Amazon

# 10. Anker

Anker er utvilsomt et ledende merke innen iPhone-tilbehør. Denne selfie-pinnen for iPhones i større størrelse er svært justerbar, da den kan strekke seg ut 29, 7 tommer for å få plass til alle vennene dine og kjære på iPhone-skjermen.

For å gjøre det mer bærbart har Anker brukt aluminiumslegering, som er holdbar, men allikevel lett. Så du kan ta med deg fotograferingsopplevelsen til ujevn terreng, der du må gå gjennom skog, bratte åser, kaldt vann og harde natur. Jeg er imponert over den utrolige batterilevetiden som varer 20 timer når du har ladet den.

USP: 20-timers batterilevetid

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Så, hvilken av disse selfie-pinnene har du valgt til smarttelefonen din? Jeg antar at det er den som er ultra-bærbar og lett justeres for å tilby en perfekt vinkel. Gi oss beskjed om navnet og kvaliteten du har likt i det.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

 • Beste iPhone X, iPhone 8/8 Pluss billadere
 • Beste iPhone X, iPhone 8/8 Plus trådløse ladere
 • Beste iPhone X, iPhone 8/8 Plus bilmontering
 • Beste USB C strømbanker

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister.