Hvordan få Apple News-app utenfor USA på iPhone eller iPad

Helt siden Apple kunngjorde inkluderingen av News-appen, var alle nyhetsentusiaster opptatt av å åpne og utforske denne appen. Men hold det! Apple gjorde denne appen tilgjengelig i noen få land. Dette betyr at hvis noen, som ikke er fra USA eller Storbritannia, ikke kan bruke News-appen på sin iPhone.

Vi har funnet en måte å løse dette problemet på. Alt du trenger å gjøre er å følge en veldig enkel prosedyre som er nevnt nedenfor.

Hvordan få Apple News-appen utenfor USA

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPhone → Trykk på Generelt.

Steg 2. Bla ned og trykk på alternativet Språk og region .

Trinn 3. Trykk på Region fra under REGIONFORMATER.

Trinn 4. Trykk på USA fra listen over land, og trykk deretter på Fullført.

En meny vil sveipe opp fra bunnen. Du vil se to alternativer: Endre til engelsk (USA) og beholde "Language" (ditt eksisterende land).

Trinn 5. Trykk på Endre til engelsk (USA).

I noen sekunder blir iPhone-en tom; etter dette lyser telefonen din. Du vil være på skjermen for språk og region, der regionen vil bli valgt som USA.

Gå nå til startskjermen og sjekk alle appene; kan du se Nyheter-appen sammen med andre apper. Hvis du ikke ser nyheter-appen, kan du starte iPhone-enheten på nytt og sjekke den på nytt. Nyhetsappen vises på din iPhone.

Merk: Vær oppmerksom på at hvis du endrer språk og region tilbake til hjemlandet, forsvinner News-appen fra iPhone / iPad. Vær også oppmerksom på at når du har valgt USA i språk og region, viser iPhone eller iPad amerikansk valuta.

Det var alt folkens!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.