Slik setter du iPhone 7/7 Plus i DFU-modus

Hvis du er en iPhone-bruker, er du kanskje klar over DFU (Device Firmware Update) -modus. Når den er aktivert, lar den deg sette iOS-enheten din i en tilstand der den er i stand til å kommunisere med iTunes, selv uten å aktivere oppstartslasteren eller iOS. Det viktigste er at den lar iPhone / iPad gjenopprettes fra alle tilstander.

Du må sette iPhonen din i DFU-modus mens du oppdaterer fra en utdatert beta eller feilsøker ethvert problem. Hvis du planlegger å kjøpe den nye iPhone, må du vite hvordan den fungerer. La oss sjekke ut!

Bildekreditt: Apple.com

Slik går du inn i DFU-modus på iPhone 7/7 Plus

Forsikre deg om at du har installert den nyeste versjonen av iTunes på enheten.

Trinn 1. Først må du koble iPhone 7 til datamaskinen.

Steg 2. Neste opp, må du slå av iPhone-en .

Trinn 3. Trykk og hold nede av / på- knappen på høyre side av iPhone-enheten i 3 sekunder .

Trinn 4. Nå må du trykke og holde nede volumknappen på venstre side av iPhonen mens du fortsatt holder nede av / på- knappen.

Trinn 5. Sørg for å holde inne begge knappene i 10 sekunder.

Merk: Hvis Apple-logo vises på skjermen, må du starte den på nytt. Sørg derfor for ikke å holde dem for lenge.

Trinn 6. Nå må du slippe av / på- knappen, men fortsett å holde volumknappen nede i cirka 5 sekunder.

Merk: Hvis skjermbildet "Koble til iTunes" vises på skjermen, må du starte det på nytt. Sørg derfor for ikke å holde den for lenge.

Trinn 7 Din iPhone vil nå være i DFU-modus. Du vil få et varsel fra iTunes om at den har oppdaget iPhone-enheten din og lar den gjenopprettes.

Det er alt! Har du bestemt deg for å gå for akkurat den annonserte iPhone 7? Gi oss beskjed om avgjørelsen din i kommentarfeltet nedenfor, på Facebook, Twitter og Google Plus. Prøv iOS-appen din på iPhone og iPad.