Hvordan finne familiemedlemmers iPhone / iPad ved å bruke familiedeling i iOS 8

En stor del av familiedeling er stedsdeling / sporing. Du kan bruke familiedeling for å finne eller spore familiemedlemmers iPhone / iPad. Dette er praktisk i mange tilfeller. Heldigvis har Apple også mange tjenester allerede (som Find My iPhone) som samsvarer godt med posisjonssporing i Family Sharing.

Du kan spore eller finne et familiemedlem gjennom familiedeling på en rekke måter. Vi har skissert dem alle her (hvis det er andre måter, gi oss beskjed!). Merk at Family Sharing kan konfigureres og brukes via iOS 8 eller OS X Yosemite (men du kan legge til et hvilket som helst medlem som bruker iPhone / iPad som kjører iOS 7.x også.)

Merk: for at alt dette skal fungere, må du ha konfigurert familiedeling og lagt til medlemmene. Her er en komplett guide til familiedeling i iOS 8.

Slik finner du familiemedlemmers iPhone / iPad via familiedeling i iOS 8

Valg 1. Finn min iPhone-app

Med Finn min iPhone kan du spore alle enhetene dine (alle enheter som har samme iCloud-ID). Fra iOS 8 kan du bruke Find My iPhone-appen til å spore familiemedlemmer som er en del av familiedeling.

I Finn min iPhone-app, under “Alle enheter”, vises enhetene dine først etterfulgt av andre medlemmers enheter. Du kan trykke på hver enhet for å sjekke plasseringen sammen med noen få alternativer for å spille av et ringesignal (i tilfelle telefonen går tapt).

Last ned Finn min iPhone

Alternativ 2. Finn appen Mine venner

Finn mine venner fungerer ganske likt Finn min iPhone. Den eneste forskjellen er at Find My Friends skanner kontaktene dine etter iCloud-e-postmeldinger og deretter sporer plasseringen (og viser den på kartet). Med iOS 8 fungerer Find My Friends også med familiedeling.

I Finn mine venner vil du finne en liste over alle familiemedlemmenes enheter som du kan trykke på for å geografisk plassere på kartet.

Last ned Finn mine venner

Alternativ 3. iCloud.com> Finn min iPhone

Det er en Find My iPhone-webapp på iCloud.com. Du kan bruke denne til å spore familiemedlemmenes enheter / lokasjoner. Det fungerer stort sett på samme måte som Find My iPhone-appen. Hvis du av en eller annen grunn ikke kan bruke appen på iPhone / iPad, eller en nettleser er raskt tilgjengelig, bare logg inn på iCloud.com, klikk på Finn min iPhone og du har et kart som viser stedene til familiemedlemmer enheter.

Hvis du klikker på Alle enheter, kan du velge en enhet (igjen, for å gjøre ting som å ringe på en telefon eller låse den).

Alternativ 4. Del via iMessage

Det er ikke nødvendig at alle familiemedlemmer deler lokasjonene sine som standard. Siden steder er en del av personvernet, vil noen mennesker ha deaktivert denne funksjonen. Når det skjer, vil du ikke kunne vite / spore / finne familiemedlemmenes enheter.

Men det hindrer fortsatt ikke medlemmet i å dele sin beliggenhet for en enkelt hendelse. Hvis du for eksempel møter ektefellen / barnet ditt et sted og vil ha en rask oppdatering om hvor de er (for ETA), kan du enkelt få dem til å dele sin beliggenhet via iMessage.

Slik gjør du det .

Merk at denne funksjonen krever at iMessage er aktiv (i hvert fall i testene våre.)

 

Legg Igjen Din Kommentar