2020s essensielle iOS-apper for Hip-Hop-fans: Bring Out the Dashing Rapper

Hiphop er fascinerende. Den stiliserte musikken toppet av energisk rapping med rytmisk og rimende tale kan bringe hvem som helst på dansegulvet.

Forleden dag hørte jeg på noen av de største hitene til Kanye West og Drake. Mens jeg likte musikken, tenkte jeg at det ville være fint å lage en roundup av noen av de essensielle iOS-appene for hip-hop fans. Og det var slik denne artikkelen ble til.

Hvis hip-hop musikk eller dans er din greie og det ser ut til at du aldri får nok av det, kan disse appene ikke bare gjøre deg mer lidenskapelig, men også hjelpe deg med å forbedre ferdighetene dine. På toppen av alt kan du også lage interessante hiphop-beats og utforske de relaterte nyhetene for å holde deg i loopen. Hopp rett inn for å finne ut hva annet disse fantastiske appene kan gjøre for deg!

De beste iPhone og iPad Hip Hop-appene fra 2019

#1. Trommelputemaskin

For meg er “Drum Pad Machine” den ultimate hiphop-beatprodusenten for iOS. Det som gjør denne appen foran kurven er den enorme samlingen av verktøy som lar deg eksperimentere etter ditt hjerte.

Appen tilbyr lydprøver av profesjonell kvalitet og lar deg bruke trommel og piano for å lage fantastiske lyddesign. Få mest mulig ut av studioeffekter for å gi litt pro touch til kreativiteten din.

Trenger du litt inspirasjon eller vil perfeksjonere kunsten din? Sjekk ut videoer og opplæringsprogrammer for å forbedre ferdighetene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Worldstar Hip Hop

Hvis du er dypt inne i hiphop, bør du beholde denne appen på enheten din for alltid. Det er den offisielle Worldstar Hip Hop-appen som gir eksklusive musikkvideoer, sportshøydepunkter, filmtrailere og trendende viral klipp.

Vil aldri gå glipp av noen nyheter, appen lar deg også spore overskriftene som vekker hiphop-verdenen. Se også intervjuene til de kjente artistene og bli kjent med hva de planlegger å introdusere.

Dessuten vil du også sende inn videoene dine slik at folk kan oppdage mesterverket ditt!

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Music Maker JAM

Det er morsomt å lage musikk. Enten du er villig til å være en profesjonell musikkprodusent eller akkurat som å lage noen gale sanger av glede, kan denne appen være verdt å ta et skudd.

Med denne appen til disposisjon kan du velge mellom over 300 sanger og mer enn 5000 løkker. Du kan enkelt kombinere eksempler fra en rekke musikksjangre og dra nytte av 8-kanals mikseren til å spille live som en proff.

Det er ikke alt, finjuster tempoet, harmoniene og bruk også sanntidseffekter for å få mer moro inn i stykket.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Remixlive

Har du en stor forkjærlighet for å lage og remikse musikk? Remixlive kan leve opp til forventningene dine virkelig.

Enten du vil lage hotteste hiphop-sanger eller lage noen av de mest fantastiske popsporene, har denne appen deg fullstendig dekket. Bland og match mange ting som rytmer, trommer, basslinjer, FX-løkker og til og med vokal til scintillating musikk. Den lar deg dele kreativiteten din på flere populære plattformer som Soundcloud, Youtube og Facebook.

Gratisversjonen av appen tilbyr 10 lydpakker. Om nødvendig kan du få tilgang til mer enn 100 lydpakker gjennom kjøp i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Geni

Det som skiller “Genius” er den enorme samlingen av sangtekster og videoer. Du kan søke i over 1, 7 millioner sanger og finne de kommenterte tekstene til sporene.

Oppdag noen skjulte fakta bak favorittlåtene dine, og del dem med vennene dine. Hvis du liker å følge favorittartistene dine, kan du se intervjuene.

På toppen av alt kan du bli med i Genius-samfunnet for å dele tankene dine og også samhandle med likesinnede.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. WhoSampled

“WhoSampled” burde være et godt valg; hvis du er på jakt etter et viktig verktøy for musikkoppdagelse. Denne appen har en enorm database med eksempelbasert musikk, coverlåter og remikser.

Med det kan du enkelt finne ut om sangene du er glad i har blitt dekket eller omblandet. Det lar deg også vite hvem toppartistene dine har dekket.

Dessuten kan appen også hjelpe deg med å identifisere alle spor som spiller rundt deg og sjekke omslag, remikser og eksempler (abonnement i appen for $ 9, 99 / årlig.)

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 7. Hip-Hop Beat Maker

Skulle du ønske å lære hip-hop beat -making uanstrengt, kan denne være et fantastisk valg. Appen tilbyr en rekke superhendige verktøy som lar deg lage fine løkker.

Velg fra et stort bibliotek med lydpakker og dra nytte av 32 lydputer for å lage spennende hip-hop-beats. Funksjoner som forhåndsdefinerte taktløkker og BPM-kontroll gjør oppgaven din litt enklere.

For å sikre at du alltid har noe virkelig flott å prøve ut, legger det stadig til nye lydpakker fra tid til annen. Dessuten kan du velge mellom flere stiler og spille løkker elegant på puten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Hip-hop produsentputer

På tide å lage noen gode hiphop-lydspor! Hvis du er en ambisiøs musikkprodusent, vil du gjerne ha denne appen på radaren din.

Få mest mulig ut av løkker, one-shots og prøver for å lage bedårende melodier. Bruk også FX-effekter for å berike musikken din. Når du har spilt inn musikken din perfekt, kan du høre på den og dele den med vennene og kjære.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. HIP HOP, RAP OG R&B RADIO

Denne appen er også en Hip Hop-radio, men den har mye mer å tilby sammenlignet med andre apper. DJ-er over hele verden laster opp sine nye nye titler ofte, og gir deg fersk musikk regelmessig. Utenom det, kan du legge til favorittradioer og også dele tittelen du lytter til Facebook eller Twitter.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er Carview. Du vipper bare iPhonen din i liggende modus, og appen forbedrer automatisk lydkvaliteten for å lytte til musikk i bilen din. Til slutt er appen helt gratis å bruke, men med annonser. Du kan kjøpe premiumversjonen for å fjerne annonser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Hip Hop Dance Workout

For å være en mester i hiphopdans, må kroppen din være sterk og fleksibel. Og med denne appen kan du styrke din kondisjon, styrke og jevn balanse.

Se videoøvelsene fra de erfarne trenerne og følg retningslinjene for å øke ytelsen. Fra kropps toneøvelser, kamptrening til yogatrening, har appen mye å tilby deg.

Enda bedre, du kan også få tak i de siste hiphop-nyhetene og finne ut hva favorittartistene dine gjør opp til.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

Der går du! Så dette er mine all-time favoritt-hiphop-apper for iOS.

Hva er ditt valg?

Hva er det du liker mest med hiphop, og hvem er favorittartisten din? Jeg vil gjerne kjenne dem nedenfor nedenfor i kommentarene.

Du vil kanskje også like:

  • Beste musikkapper for iPhone og iPad
  • De beste Apple Music Alternatives for iPhone og iPad
  • Beste musikkredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad

Liker du denne iOS-appen? Husk å laste ned iOS-appen din, og hold deg koblet til oss via Facebook, Twitter og Telegram for å lese slike artikler mens du er på farten.

 

Legg Igjen Din Kommentar