Beste iPad Pro 10,5-tommers foliovesker i 2020: Ultratynn profil beriket av bedårende design

Folio-tilfeller er alltid på trefflisten min av et par viktige grunner - for å gi viktig beskyttelse til enheten min og ha ønsket synsvinkel. Dessuten har mange av dem interiørspor for kort og kontanter som gjør livet mitt mye enklere; spesielt når jeg er på farten! Og ja, jeg har en spesiell smak for de som har pennholder for å la meg beholde Apple Pencil. Med tanke på alle brukervennlige funksjoner, har jeg laget en verdsatt liste over de beste folio-sakene for iPad Pro 10, 5-tommers.

Så, hva gjør disse omslagene annerledes enn andre? De er laget av høykvalitets materiale og viser frem lett og slank design. Med det justerbare stativet, gir de både syns- og skriveopplevelsen liv. Det er ikke alt, de er solide nok til å overleve dråper og tilbyr din iPad beskyttelse fra bunnen av. Liker du å få et glimt av hva mer har de i vente for deg? La oss sjekke ut de 10 beste 10, 5-tommers iPad Pro folio-sakene!

Beste 10, 5-tommers iPad Pro Folio tilfeller i 2019

Hurtigkoblinger:

 • Belk
 • Fintie
 • Ztotop
 • Antbox
 • JETech
 • Speck
 • ProCase
 • ESR
 • Moko
 • Ratesell
 • Incipio Faraday

#1. Belk

Belk folio sak har en klassisk bokdesign. Det er tilberedt med PU-skinn som gir det et sofistikert utseende. PC-interiøret er sterkt nok til å motstå riper.

Med automatisk søvn / vekke-funksjonalitet forhindrer folio-saken unødvendig strømforbruk. Den har spor for kort og kontanter. Det er også en pennholder som lar deg beholde Apple-blyanten din sikkert.

Stativfunksjonen gir nødvendig fleksibilitet for å la deg se media i ønsket vinkel. Fremfor alt kommer denne vintage foliovesken i fem attraktive farger.

USP: Klassisk bokdesign

Sjekk ut på Amazon

# 2. Fintie

Hvis du liker designvesker for iPad Pro, er Fintie veien å gå. Den har fargede blomsterutforminger som er best egnet for studenter eller fagpersoner i den kreative virksomheten. Det sterke materialet beskytter den store enheten din mot riper, ujevnheter og normale støt.

For å redde batterilevetiden til iPad Pro har Fintie bygget et magnetisk deksel som støtter automatisk søvn / våkenhet. Beskyttelse og slank profil går hånd i hånd, ettersom Fintie har brukt robust interiør i syntetisk skinn og mykt semsket skinn.

USP: Ulike design- og fargevalg

Sjekk ut på Amazon

# 3. Ztotop

Enten du er toppleder eller en travel forretningsmann, har du alltid hastverk med å nå dine mål. Men du skal ikke gjøre noen skade på din premium iPad Pro. Ztotop har produsert en folioveske av høy kvalitet som ikke glir av hendene. Dette folioetui er laget av ekte lær, og tilbyr omfattende beskyttelse. Så selv om du klatrer raskt på bedriftsstigen, er iPad Pro din standhaftige partner.

Den er fleksibel og roterer i 360 grader; denne funksjonen lar deg lage presentasjonene dine effektivt på kontor eller konferanser / seminarer. Denne solidbyggede etuiet flaunts klassisk design, som er egnet for profesjonelle. Siden den har en slank profil, kan du enkelt få tilgang til knapper og kontroller på iPad Pro.

USP: Ekte skinn

Sjekk ut på Amazon

# 4. Antbox

Antbox bringer en iPad Pro folio-sak, som er fullpakket med kule funksjoner; en blending er et lite blyanthull som holder Apple blyant mens du tegner eller maler noe på iPad Pro. Presise utskjæringer lar brukerne få tilgang til viktige porter og knapper på iPad Pro raskt.

Du kan raskt snu trippelstativet for å konvertere saken til et visningsstativ. Denne saken er lett, så du kan oppbevare den i reiseveske og bruke den hvor som helst. Mykt TPU-materiale fungerer som rustning for å beskytte premium-enheten din omfattende.

USP: Innebygd Apple blyantholder

Sjekk ut på Amazon

# 5. JETech

Jeg liker det passe utseendet til JETech folio-saken. Med den lette og tynne designen gjør den et søtt par med iPad. Syntetisk skinn av topp kvalitet pryder utseendet.

Det ultra-glatte interiøret styrker ikke bare strukturen, men gjør det også mulig for saken å absorbere sjokk. Sett perfekte utklipp for å sørge for at du har uhindret tilgang til alle portene og knappene på enheten. Fremfor alt er denne vakkert utformede foliovesken tilgjengelig i seks attraktive farger.

USP: Formmessig utseende

Sjekk ut på Amazon

# 6. Speck

Fire-fots fallbeskyttelse er det beste du kan be om fra enhver iPad Pro folio-sak. Merk at din 10, 5-tommers iPad Pro er ganske tyngre enn iPhonen din, og at den derfor kan bli skadet selv om den faller fra høyden på 2 meter. Speck har produsert denne saken fra slitesterkt PU-lær, som er lett å rengjøre. Det er ikke bare stilig, men tåler også daglig slitasje.

Bruk denne folio-saken og du kan styrke batterilevetiden til iPad Pro når saken kan skilte med automatisk søvn / vekke-funksjon. Ta med denne saken og sikre deg iPad Pro med låsespennet.

USP: Slank og beskyttende

Sjekk ut på Amazon

# 7. ProCase

ProCase er ren klasse. Det som stjeler showet for denne imponerende folio-saken er den polerte designen. Den gjennomskinnelige dekseldesignen er ytterligere pyntet med den matte finishen.

Som å være et fingeravtrykk og støv, kan saken beholde appellen lenge. Det sammenleggbare dekselet lar deg ha ønsket visnings- og skrivevinkel. Til slutt kommer denne slanke foliovesken i fire fascinerende farger.

USP: Matte Finish

Sjekk ut på Amazon

# 8. ESR

Hvis du er en profesjonell og leter etter en folio-sak med en suave-profil, kan denne være et ideelt valg. Den ene kvaliteten som skiller seg ut for denne saken er det utmerkede utførelsen. Det ytre skallet av syntetisk skinn er utrolig mykt og gir bedre grep.

Håndstroppen lar deg bære iPad Pro med letthet. Den har en pennholder for å holde din Apple Pencil trygt. ESR Folio-veske er tilgjengelig i to farger - svart og brun.

USP: Premium Leather

Sjekk ut på Amazon

# 9. Moko

Det er et par hovedgrunner til at jeg har valgt MoKo folio-sak på denne listen. Den første kvaliteten er den kompakte designen som ser strålende ut på iPad. Og den andre er urbane utseende som kan være en god del for de som er glad i det estetiske designet.

Mens PU-lærets ytre tåler grunnleggende dråper, beskytter ekstremt mykt interiør enheten mot riper vekk. Du kan helt finjustere den for å livne opp både skrive- og medieopplevelse. Det er syv fengende fargevalg å velge mellom.

USP: Støtsikker

Sjekk ut på Amazon

# 10. Ratesell

Ratesell folio-saken er grunnlagt for de som liker en attraktiv design. Med blomstermønster, arresterer det øyeblikkelig. Den synlige sømmen beriker utseendet.

Det fineste PU-lærmaterialet gir det styrke til å tåle regelmessig slitasje. Det som forsterker strukturen er PC-skjellet. Den har også spor der du kan beholde dollarsedler og kort. Dessuten er denne iøynefallende Folio-saken tilgjengelig i tre farger med flotte mønstre.

USP: Designer Case

Sjekk ut på Amazon

BONUS

Incipio Faraday

Incipio Faraday er spesielt grunnlagt for proffen som har en spesiell smak for estetisk design. Det er konstruert med det beste plextonium polykarbonat og vegansk skinn. Nøkkelen til dens levetid ligger i den robuste oppbyggingen som kan overleve humper og slå ned riper.

Det magnetiske brettdekselet sikrer at nettbrettet ditt forblir sikkert inne og at du enkelt kan feste og åpne saken. En annen bemerkelsesverdig egenskap ved denne folio-saken er stativfunksjonen som er godt tidsbestemt for dine medieovervåking og skrivebehov. Dessuten har du to profesjonelle utseende farger som svart og marine å velge mellom.

USP: Stivt Plextonium polykarbonat hardt skall

Sjekk ut på Amazon

Din favoritt?

Forhåpentligvis har du likt valget mitt! Forsikre deg om at etter hvert som flere og flere folio tilfeller av høy kvalitet kommer til markedet, vil jeg fortsette å oppdatere denne listen for å sikre at du aldri går tom for noe alternativ - uansett hvor spesiell testen din er. Så la meg få vite hvilken folio-sak som har fått øynene opp for deg. Del også synspunktene dine om et foliodekke av høy kvalitet.

Siden vi snakker om 10, 5-tommers iPad Pro, vil du også se på disse tilbehørslistene:

 • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-tilfeller
 • Beste 10, 5-tommers iPad Pro lærvesker
 • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-tastaturetui

For å lese flere slike topp iPad-tilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook og Twitter.

 

Legg Igjen Din Kommentar