Slik løser du problemer med OnePlus 6 Batterilevetid

OnePlus 6-telefonen har mange funksjoner, og hvis du allerede har kjøpt denne modellen, vil du glede deg over funksjonene grundig. Imidlertid, med en god del feil, kan spesielt problemene du kan møte med batteriet på denne telefonen gjøre det litt vanskelig for deg. Løsningene som er tilgjengelige for å løse batteriproblemene er enkle å utføre. Mange klager har begynt å strømme inn omtrent den gjennomsnittlige batterilevetiden til denne enheten. Det er visse alternativer du kan vurdere, eller skritt du kan ta for å løse det. Du kan prøve å kjøre de siste oppdateringene som kommer fra OnePlus for å få muligheten til batterioptimalisering. Slik løser du problemer med OnePlus 6-batterilevetid.

Se også: Vanlige OnePlus 6-problemer og rettelser derav

Slik løser du problemer med OnePlus 6-batterilevetid

Hvis du opplever et avløp i batteriet raskere enn det burde, må du se på alternativene som er tilgjengelige som lar deg løse problemet raskt. Flere ting kan føre til at batteriet tappes raskere. Uansett årsak som forårsaker problemet i telefonen, kan du følge noen få metoder for å rette opp problemene.

Metode 1: Start telefonen på nytt

 1. Den enkleste måten å løse det irriterende batteriproblemet er å starte mobiltelefonen på nytt.
 2. Enten du er opptatt av å sette en ny start på telefonen eller bare har lagt merke til at batteriet tappes litt for fort, kan du starte telefonen enkelt på nytt.
 3. Alt du trenger å gjøre er å trykke lenge på strømknappen i mobilen og starte på nytt eller prøve den manuelle omstartmetoden for å sjekke om batteriet kan holde ladingen.

Metode 2: Finne appene som forårsaker batteriet

Det første trinnet for å løse batteriproblemet er å sjekke appene du bruker på mobilen. Sjansen er stor for at mange av dem kan forbruke mye batteri i mobilen din, så du må sjekke dem før batteriet er tomt. Enten ladingen tømmes på grunn av de forhåndsinstallerte appene på enheten eller du har lastet dem ned fra Play Store, er det ikke sikkert at mange av dem er det rette alternativet for denne telefonen.

 1. Sjekk appene hvis du mottar varsel om at noen av dem får batteriet til å tømme unormalt. Prøv å sjekke disse varslene.
 2. Å bruke en eller flere av applikasjonene i lang tid kan tømme ladingen i batteriet. Ofte bruker appene mer batteri enn de burde, og det er dette du må unngå.
 3. Forsøk å avinstallere noen få av disse appene som du ikke trenger for å frigjøre plass i telefonen eller spare kostnader.
 4. Besøk innstillingene og gå videre til batteri-alternativet. Når du trykker på dette alternativet, vil det presentere en detaljert oversikt over alle appene og batteriforbruket relatert til hver. Appene du åpner ofte, vises øverst på listen. Prøv å sjekke om avinstallering eller minimering av appbruken hjelper deg å få resultatet.

Metode 3: Slå av automatisk lysstyrke

Et flertall av smarttelefonene som er tilgjengelige i dag, har Auto Brightness-modus som automatisk angir lysstyrken på telefonen ved å oppdage lysets tilstand. Med en stor 6, 3-tommers skjerm kan du være opptatt av å være mye oppmerksom på søvntimeren og lysstyrken. Når du husker at en gjennomsnittlig person sjekker telefonen over hundre og femti ganger per dag for å sjekke varslene eller tiden, kan den legge seg betraktelig opp for å redusere batteriets levetid.

 1. Når du trenger å forlenge batteriets levetid, kan du redusere lysstyrken, da det kan utgjøre en stor forskjell.
 2. Med mindre det er nødvendig å ha lysstyrkenivået på den høyeste grensen, kan du løse batterikrisen i enheten hvis du holder den lav.
 3. Forsikre deg om at du trykker på hvilemodus eller strømknappen etter at du har brukt telefonen slik at skjermen er slått av når den ikke er i bruk. De fleste brukerne setter telefonen ned, og skjermen forblir på i noen minutter etter bruk som tapper batteriet.
 4. Justering av hviletid på telefonen kan stenge enheten mens du holder lysstyrken på et lavere nivå.

Metode 4: Minimere skjermen til tiden

Skjermen på enheten din er en av de viktigste årsakene til at batteriet tappes ut. Det spiller en avgjørende rolle i å forlenge ladningen i batteriet.

 1. Dvalemodus eller tidsavbrudd på skjermen kan spore hvor mye tid skjermen holder seg våken på enheten din.
 2. Hvis du sjekker om skjermen forblir på selv når du ikke bruker telefonen, indikerer du at du kaster bort batterilevetiden til enheten.
 3. Forsøk å stille skjermen til den laveste verdien som fungerer rimelig med din bruk, og endre den bare når du trenger det mest.

Metode 5: Oppdatere apper og fjerne applikasjonene

 1. Det er viktig å oppdatere appene på smarttelefonen.
 2. Du må gå til Play Store eller App Store for å oppdatere appene når du mottar varslene.
 3. Hvis du har installert apper på mobilen som er ubrukelige, kan du fjerne disse applikasjonene for å unngå å kaste bort lading i batteriet.

Metode 6: Deaktivere omgivelsesvisningen

Hvis du bruker "alltid på" visningsmodus, kan du forvente et unormalt batteriavløp i enheten. Mange bruker dette alternativet i innstillingene uten å innse at det kan føre til at batteriet tømmes unormalt. Selv om funksjonen er nyttig, kan den senke batteriladningen tilfeldig og før du vet ordet av det, er batteriet dødt.

 1. Slå av alltid på skjermen
 2. Sjekk oppdateringene.

Metode 7: Bruke svart bakgrunn

Selv om det kan virke urimelig for flere brukere, men å bruke svart bakgrunn kan hjelpe deg med å forlenge batteriets levetid.

 1. Det kan ikke hjelpe deg å spare mye kostnader, men hver bit hjelper. Bruk av svart bakgrunnsbilde kan forhindre tap av batterilevetid selv om det til en viss grad.
 2. Bruk av OLED-skjermene kan hjelpe deg med å spare betydelig ladning på enheten. Det kan vise sorte farger med letthet.
 3. Det kan hende at pikslene ikke slås på for å vise et svart bilde, slik at du lettere kan spare batterilevetid.

Metode 8: Bruk av Wi-Fi med Bluetooth og GPS

Avhengig av bruken av telefonen, kan du lagre hver del av ladingen du vil. Å følge noen få trinn med bruk av Bluetooth, GPS og Wi-Fi kan hjelpe.

 1. Slå av Wi-Fi og Bluetooth på enheten når den ikke er i bruk. Wi-Fi forbedrer batteriets levetid med 4G-tilkoblinger. Hvis du ikke bruker telefonen i det hele tatt, og lar den søke etter et nettverk konstant, kan det tømme batteriet urimelig.
 2. Å kutte ut appene som bruker GPS-en, kan forlenge batteriets levetid. Du kan få noen ekstra timer med voksende mulighet uten å bruke disse appene.
 3. Gå til innstillingene og trykk på glasset for å skrive inn plassering. Du kan besøke posisjonsinnstillingene og trykke på batterisparemodus. Du vil merke en endring i batteriets oppførsel.

Metode 9: Slå av funksjonene

Noen få av ekstrafunksjonene som OnePlus 6 gir deg, kan tømme batteriet uten grunn. Mange av dem kan være nyttige, men du må også ta hensyn til batteribruken.

 1. Slå av funksjonene du kanskje ikke trenger. Du kan for eksempel bruke Facebook, men bli kvitt fingeravtrykkskanneren.
 2. Fra innstillingene kan du gå til den avanserte kategorien for å slå av funksjonene permanent som du ikke har planer om å bruke.

Metode 10: Slutt å bruke batterispareappen

 1. Slutt å bruke tredjeparts batterisparer-appene, da det innebygde styringssystemet i telefonen inkluderer de batterisparingsfunksjonene du trenger.
 2. Installering av tredjepartsappene vil bare øke batteriladet når du får en ekstra app som kjører i telefonen.
 3. Ved hjelp av det innebygde strømsparingssystemet kan du redusere vibrasjoner, lysstyrke, ytelse og bakgrunnsdata.

Metode 11: fjerne widgets og bytte batteri

 1. Hvis det er noen widget plassert på startskjermen på enheten din, kan du fjerne den umiddelbart for å spare batterilevetid.
 2. Når ingenting annet fungerer, kan du prøve å skifte ut batteriet.

Tips og triks

Hovedpoenget er at batteriets levetid avhenger av hvordan du bruker telefonen. Hver enkelt bruker telefonen på en annen måte. Selv om du kan ha en fem timers skjerm i tide, kan det gå opp til åtte timer for en annen person. Du kan prøve batterioptimaliseringsteknikkene som er nevnt ovenfor og sjekke om det gir nødvendige forbedringer. Hvis ingen av hurtigløsningene fungerer, kan det hende du må besøke servicesenteret for å reparere telefonen.

 

Legg Igjen Din Kommentar