Beste iPad-tilfeller fra 2018: Din helt nye iPad fortjener en fascinerende kamp

Apple har overrasket brukerne sine i begynnelsen av 2018 ved å lansere en iPad Pro 9, 7-tommer i mars. I oktober ga Apple ut to iPad-er - iPad Pro 11-tommer og 12, 9-tommer iPad Pro. Mens iPad Pro 9, 7-tommers var spesielt designet for studenter, er de to andre laget for å tiltrekke pro-brukere. Hvis du allerede har fått enheten eller planlegger å kjøpe en, tenk på beskyttelsen. Den premium enheten trenger fullstendig beskyttelse, og du kan stole på vår liste over de beste iPad Pro tilfellene for 2018 for 9, 7-tommers, 11-tommers og 12, 9-tommers enheter.

Vi har valgt saker basert på flere aspekter, slik at dine forskjellige behov kan tilpasses sømløst. For eksempel har vi valgt solide deksler, idet vi husker den uovertrufne beskyttelsen fra fall og går for glatt og funky design for å la deg style iPad-en. Nok sladder, la oss ta turen innom for å ta en titt på toppsaker for nye iPad 2018!

Beste iPad 2018-tilfeller

 • Beste iPad Pro 12, 9-tommers etui
 • Beste 11-tommers iPad Pro-tilfeller
 • Beste 9, 7-tommers iPad Pro-tilfeller

Beste 12, 9-tommers iPad Pro [2018] tilfeller

Rask tilgang:

 • ZUGU-SAK
 • ESR
 • Ztotop
 • Spigen
 • Poetisk
 • Maxboost
 • WWW
 • ProCase
 • Fintie
 • Bear Motion

#1. ZUGU-SAK

ZUGU CASE gir ekstrem komfort og bekvemmelighet for alle iPad Pro-brukere. Denne saken er ergonomisk designet, og derfor kan du bruke den hvor som helst og når som helst. Enten du er på soverommet eller kjøkkenet ditt, kan du bruke iPad Pro til å se filmer og oppskrifter. Du kan bruke flere vinkler for å justere skjermen etter behov.

Det magnetiske stativet lar deg koble iPad Pro til kjøleskapet ditt og fortsette å se på videoer eller filmer mens du tilbereder favorittrettene dine. På baksiden gir ZUGU CASE et dedikert spor for å fikse Apple Pencil.

USP: Flere justerbare vinkler

Sjekk ut på Amazon

# 2. ESR

ESR har blitt et ledende navn i verdenen av iPad-tilbehør. For din 12, 9-tommers iPad Pro (2018) bringer ESR en lett stativveske, som kan skilte med automatisk søvn / vekke-funksjon. Siden ESR-saken har denne funksjonen ved automatisk søvn / våkenhet, sparer den iPad-batteriet. En annen bemerkelsesverdig egenskap er fôring av mikrofiber og innbundet deksel; begge funksjonene beskytter enheten mot skaden.

ESR gir deg et etui med et tett forseglet frontdeksel som beskytter enheten mot riper. Auto sleep / wake-funksjonen fungerer i lang tid ettersom det er sterkere magneter installert i dekselet.

USP: Tett forseglet frontdeksel

Sjekk ut på Amazon

# 3. Ztotop

Ztotop bringer en minimalistisk smart veske, som har en ultra-slank profil. Den sterke magneten lukkes raskt og åpner dekslet. I tillegg har saken automatisk søvn / våkne funksjon for å spare batterilevetid på iPad Pro. Det slitesterke materialet beholder det klassiske og profesjonelle utseendet til iPad Pro, som er beskyttet av PU-lærets ytre og myke mikrofiberforinger.

Denne saken dekker ikke iPad Pro helt, men det er en velsignelse i forkledning. Du kan feste Apple-blyanten på siden av enheten og lade den trådløst. Det trefoldige stativet lar deg se på film, bla gjennom bilder og lese e-bøker på enheten din. Sist, men absolutt ikke minst, er det en god komfort for deg å bruke et tastatur på iPad-en.

USP: Klassisk og profesjonell design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Spigen

Spigen er et navn å regne med blant store merker av iPhone og iPad-tilbehør. Denne saken for 12, 9-tommers iPad Pro 2108 er uten tvil det beste du kan dekke enheten din med. Spigen har designet denne saken nøyaktig slik at du raskt får tilgang til porter og kontroller på iPad-en din. Dens porteføljedesign lar deg ta med deg det daglige nødvendigheten og Apple Pencil.

Du kan bruke dekselet som stativ for å se innholdet i håndfri modus. Personvern og full dekning er to bemerkelsesverdige funksjoner som leveres med sikker magnetisk lukking.

USP: Personvern og full dekning

Sjekk ut på Amazon

# 5. Poetisk

Poetics TurtleSkin-serie presenterer en sak, som scorer mindre på stil, men gir utmerket ytelse på styrke. Hvis du vil ha en robust sak for din iPad Pro, er Poetic's TurtleSkin-saken det beste svaret. Denne saken har to bemerkelsesverdige funksjoner: hjørnebeskyttelse og beskyttende silikon.

Silikonetui er myk og behagelig å holde med avrundet kantdesign. Vesken passer tett på iPad Pro; dekkmønsteret gir et sklisikkert grep på begge sider.

USP: Ikke-giftig silikon

Sjekk ut på Amazon

# 6. Maxboost

Maxboosts iPad Pro-veske kan skilte med PU-skinnfronten med magneter for å lukke og åpne dekselet effektivt. I tillegg har denne saken automatisk søvn / vekke-funksjon for å spare batterilevetid på iPad Pro. Det gjennomsiktige, matte hybridomslaget viser den virkelige skjønnheten og fargen på premium-enheten.

Den slanke profilen til denne saken gjør det mulig for brukere å bevege seg raskt rundt og utføre sine rutineoppgaver uten null innsats. Det ytre av denne saken er laget av PU skinn og interiøret er av mikrofiber; begge beskytter iPad-skjermen for flytende netthinne.

USP: Fleksibel støtfanger

# 7. WWW av Homelove

Homelove har en iPad Pro-veske med luksuriøst laserblomstermønster. Merket har brukt premium PU-lær for å beskytte enheten din mot potensielle skader. Bortsett fra sin styrke, har Homelove lagt like stor vekt på stilen i denne saken. Du kan velge en hvilken som helst farge fra en rekke av syv nyanser, som inkluderer svart, gull, marineblå, lilla, magenta, myntgrønn og rosegull.

Den magnetiske lukkingen gjør det ikke bare enkelt å slå av og på, men sikrer også iPad Pro. Med et elastisk bånd kan du holde enheten komfortabelt selv mens du går gjennom overfylte steder.

USP: Elastisk band

Sjekk ut på Amazon

# 8. ProCase

ProCase er et av de anerkjente navnene i iPad-tilbehør. Siden merkevaren har noen utmerkelser i pusten sin, kan du stole på dette ferske stykket fra fabrikken. Denne iPad Pro saken fra ProCase er et folio deksel på vintage stativ som beskytter enheten din og støtter Apple Pencil-lading. Denne stilige folioen har utvendig og mykt interiør i lær.

IPad Pro-en din er beskyttet mot daglig bruk. Det er flere spor for å hvile enheten din mot horisontale vinkler. Få full tilgang til alle porter, kontroller og knapper. Det er imidlertid en mangel på denne saken; det støtter ikke Smart Keyboard.

USP: Beskyttelse mot daglig bruk

Sjekk ut på Amazon

# 9. Fintie

Finties iPad Pro-sak støtter Apple Pencil andre generasjon; Dette betyr at du kan lade pennen din når du er på reise.

Denne saken er eksklusivt designet for iPad Pro 12, 9-tommers tredje generasjon, og derfor bør du ikke prøve den på noen annen iPad Pro med samme størrelse. Denne SlimShell-saken tilbyr enkel klipp-på-applikasjon; Når du har installert saken, vekker iPad Pro automatisk eller legger enheten i dvale når du lukker lokket.

Tri-fold frontdeksel kan forvandle saken din til et visningsstativ og tastaturstativ. For å holde Apple Pencil sikker, har Fintie festet en tøybar elastisk lomme. Denne slanke, lette og slitesterke vesken er laget av PU-lær i førsteklasses kvalitet for å beskytte enheten din mot riper.

USP: Elastisk lomme som kan tøyes

Sjekk ut på Amazon

# 10. Bear Motion

Bear Motion har laget en fleksibel iPad Pro-veske. Selv om denne saken er fleksibel, er den slett ikke skjør eller svak. Bear Motion har laget en støtsikker silikonetui for å beskytte den dyre brikken din, dvs. iPad Pro. Laget av 100% silikonmateriale av førsteklasses kvalitet, beskytter denne saken din iPad mot alle mulige skader.

En ulempe med denne saken er at du kan feste Apple Pencil magnetisk til iPad Pro, da enheten din vil bli dekket fra alle sider.

USP: 100% premium silikonmateriale

Sjekk ut på Amazon

Beste 11-tommers iPad Pro-tilfeller

Rask tilgang:

 • FYY
 • Bear Motion
 • DTTO
 • Hocase
 • Spigen
 • Infiland
 • Poetisk
 • TiMOVO
 • Maxboost
 • Sonmer

#1. FYY

FYY har laget denne saken fra førsteklasses ekte skinn og en myk klut; for ekstern beskyttelse har merket brukt skinn og for intern sikkerhet er det myk klut. Begge materialene gir fast grep og holdbarhet til iPad Pro. De som liker å se på filmer og videochatter på iPad, FYY gir justerbar stativ med flervisningsvinkler.

Mote er alltid knyttet til FYY-produkter, og denne lette saken er ikke et unntak. Den ultra-slanke saken gir deg rask tilgang til porter og kontroller på iPad-en. Denne saken fås i tre livlige farger: svart, vinrød og brun.

USP: Fasjonabel design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Bear Motion

Bear Motion har lagt vekt på styrke og ikke på stil. Imidlertid, hvis du vil ha stil, kan du sjekke at en annen sak er i blå farge. Denne svarte iPad Pro-saken har ingen mote; det er laget av 100% silikonmateriale av høy kvalitet for å beskytte baksiden og sidene på iPad-en. Ikke gå glipp av de hevede rammene for å beskytte kameralinser på iPad.

Bear Motion har laget et støtsikkert design som beskytter iPad-en din mot utilsiktet fall og ujevnheter. Silikonmaterialet gir et fast grep når du holder iPad-en med den ene hånden.

USP: 100% silikonmateriale

Sjekk ut på Amazon

# 3. DTTO

DTTO har laget en iPad Pro-sak, som støtter sammenkobling og lading av Apple Pencil. Du kan feste Apple-pennen din magnetisk, og den vil nøyaktig samsvare med alle 102 magneter - æren går til avdekket kantdesign. Denne saken er laget av førsteklasses syntetisk skinn, som gir utmerket beskyttelse til din dyrebare enhet.

For FaceTime- og videosamtaler kan du bruke tri-fold stand-modus, som også lar deg skrive langt innhold komfortabelt. Du kan opprette dokumenter eller prosjekter på iPad Pro ved å bruke et Apple-tastatur, eller du kan bruke hvilket som helst tredjeparts tastatur til iPad-en.

USP: Slitesterkt materiale

Sjekk ut på Amazon

# 4. Hocase

Hocase bringer burgunderblomster og mandalablomster - begge designene vil tiltrekke seg kvinner med stoff. Denne smarte vesken er laget av PU skinn og plast hardt deksel. Mens skinn sikrer eleganse, beskytter den harde plastryggen din iPad Pro mot potensielle skader som riper og alt.

Blomstermønsteret i denne saken er også perfekt for jenter, som eier en iPad Pro 11-tommer. Lytt til favorittmusikken din på Apple Music ved å bruke håndfri og opplev komfortabel inntasting med tredobbelt frontdeksel.

USP: Blomster mønster

Sjekk ut på Amazon

# 5. Spigen

Spigen er et av de ledende merkene innen tilbehør til iPhone og iPad. Denne smarte brettet er eksklusivt designet for iPad Pro 11-tommers 2018 for full privatliv og dekning med sikker magnetisk lukking. For komfortabel visning kan du bruke dekselet som fungerer som stativ.

Siden saken har automatisk søvn / vekke-funksjon, kan du lagre iPad Pro sitt batteri når saken slås av og på enheten din automatisk.

USP: Fullt personvern og dekning

Sjekk ut på Amazon

# 6. Infiland

Infiland presenterer en iPad Pro 11-tommers skalldeksel 2018 med en gjennomsiktig ryggbeskytter. Denne saken støtter andregenerasjons Apple Pencil trådløs lading og automatisk vekking / søvn-funksjon. Saken er så presis laget av Infiland at du enkelt får tilgang til alle portene og knappene på iPad Pro.

Denne saken beholder den elegante profilen til iPad-en din, da den ikke betyr noe for den smarte enheten din. Dessuten kan du enkelt brette frontdekselet når du ønsker å tegne eller tegne noe på iPad-en. Vil du lage din favorittrett? Bruk stabilt stativ og utforske noen munnvandrende oppskrifter på YouTube.

USP: Presis laget

Sjekk ut på Amazon

# 7. TurtleSkin fra Poetic

Som navnet antyder, er denne saken like sterk som tøffelens tøffe hud. Denne er hentet fra Poetics TurtleSkin-serie med iPad Pro-tilfeller, og gir maksimal beskyttelse til enheten din. Et blendende trekk ved denne saken er den ikke-giftige silikon, som gjør produktet barnesikkert. I tillegg har Poetic installert taktilt sidegrep og unikt design av bakskilpadder for utmerket grep.

For hjørnebeskyttelse er denne saken utstyrt med ultra-tykt silikonomgivende og perforert støtdempende design. IPad Pro-en din er beskyttet mot ekstreme støt og støt.

USP: Ikke-giftig silikon

Sjekk ut på Amazon

# 8. TiMOVO

Ta en Apple blyant hvor enn du tar iPad Pro 11-tommers med TiMOVOs smarte etui. Dekselet har et sikkert magnetisk feste, som holder din Apple-pennen og lader blyanten trådløst. Den slanke og lette profilen gjør mye forskjell for brukere som alltid er på farten. Du kan bevege deg uanstrengt mens du holder iPad Pro i hendene, ettersom saken gir utmerket grep.

Denne tynne saken beskytter iPad Pro fra alle sider og hjørner; dens magnetiske flip lukker iPad-en din sikkert for sikker og praktisk bruk.

USP: Slank og lett

Sjekk ut på Amazon

# 9. Maxboost

Maxboost er et fremtredende merke som omhandler tilbehør til iPhone og iPad. Dette magnetiske smarte PU-skinnets frontdeksel viser gjennomsiktig matt frostet hardbakt hybridhus. IPad Pro vil se strålende ut i dette tilfellet, som beskytter enheten din mot flere skader.

Den sammenleggbare saken kan konverteres til en kickstand for å se på filmer, videoer og lese e-bøker og spille spill. Hvis du er kunstner, kan du bruke den innebygde kickstanden til å bruke enheten i to stående posisjoner: i visnings- eller skriveposisjon.

USP: Fleksibel støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 10. Sonmer

Sonmer presenterer et imponerende utvalg av fargerike saker for 11-tommers iPad Pro. Etter å ha sett på sakene som er oppført her, ser det ut til at Sonmer ønsker å målrette seg mot barn og kvinner. Det er farger, blomster, monumenter og mer designet i vakre tilfeller. Denne saken er laget av mykt PU-lær, som holder det lett, men likevel sterkt og holdbart.

Siden Sonmer har brukt materialer av høy kvalitet, lukter ikke saken ekkel, og den er bra for barna dine. Denne saken støtter sømløst andre generasjons Apple Pencil for trådløs lading. Hvis du vil se videoer og skrive inn innhold på iPad Pro, er det bare å snu saken i trippel.

USP: Ingen lukt

Sjekk ut på Amazon

Beste 9, 7-tommers iPad 2018-tilfeller

Rask tilgang:

 • ZUGU
 • CaseMade
 • DTTO
 • JETech
 • YOUMAKER
 • Ny Trent
 • Favormates
 • ProCase
 • Fintie
 • ESR
 • Dteck

#1. ZUGU

Det jeg har funnet beundringsverdig i ZUGU er det ultrabeskyttende designet som fungerer som et pålitelig skjold for iPad. Det ekstremt robuste ytre skallet kan motstå slag, mens den myke TPU-støtfangeren gir saken muligheten til å tåle dråper opp til 5 fot. Sklisikkert ytre tilbyr forbedret grep, slik at du kan holde iPad-en komfortabel.

På grunn av den magnetiske kickstanden har du fantastiske synsvinkler. Derfor vil du elske å se på film og chatte med venner. I tillegg kommer ZUGU i to farger: svart og marineblå.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 2. CaseMade

Case Made's folio case er et synonym av overlegen kvalitet. Den slanke profilen har utøvende design som knipser skinnende rundt iPad. Hyggelig utførelse har forskjøvet kuskinnstruktur. Og med lærtekstur på tilbudet, føler du deg komfortabel med å holde dekselet i hendene.

Inkludering av polykarbonatform forsterker konstruksjonen, slik at dekselet tåler dråper. Horisontalt stativ forsterker medietiden din med en mer praktisk synsvinkel. Med auto sleep / wake-funksjonalitet, spiller dekselet en viktig rolle i å forlenge batteriets levetid på iPad-en. Les hele anmeldelsen.

USP: Utøvende design

Ta en titt på Amazon [USA]

Ta en titt på Amazon [UK]

# 3. DTTO

DTTO folio-sak er en sofistikert profil. Laget av syntetisk skinn, har saken en myk-strukturert overflate, som har en fin følelse. TPU mykt interiør sikrer ønsket beskyttelse mot skraping og hjelper også saken med å tåle mindre støt.

Magnetisk lukning støtter automatisk søvn / våkne funksjonalitet for å forlenge batteriets levetid. Med stativfunksjonaliteten har du flere visningsvinkler for å livliggjøre videotiden din. Utover seerfaring kommer DTTO i fire attraktive farger som sort, blått, brunt og rødt.

USP: Mykt innvendig fôr av mikrofiber

Sjekk ut på Amazon

# 4. JETech

Hvis du jakter på en prisgunstig 9, 7-tommers iPad-sak som kan oppfylle dine grunnleggende behov beundringsverdig, kan du gå for JETech! Kombinasjonen av høyverdig PC og myk TPU har gitt den nok kraft til å tilby det essensielle skjoldet til nettbrettet for å motstå utilsiktet fall. Takket være det myke interiøret har iPad-en din ekstra beskyttelse mot riper.

Tri-fold frontdeksel tilbyr flere visningsvinkler slik at du komfortabelt kan se videoer og også skrive e-post. Med de nøyaktige utklippene har du smertefri tilgang til alle funksjonene på iPad-en. Til slutt kan du velge JETech i fire sjarmerende farger: svart, blå, lilla og rød.

USP: Trefoldig frontdeksel

Sjekk ut på Amazon

# 5. YOUMAKER

Skulle du tenke på å gi en fullt støtsikker koffert til din iPad slik at den forblir beskyttet i alle farer, ville YOUMAKER være et kjekk valg. Saken er laget av hard PC og ekstremt myk TPU. Ta imot den gummierte støtfangeren og det robuste ytre skallet; det er i stand til å spre påvirkning.

Det er også hevet kant som gir et ekstra forsvar mot berøringsskjerm mot riper. Med den innebygde kickstanden ombord vil du få en forbedret håndfri samtaleopplevelse. Dessuten er YOUMAKER tilgjengelig i seks fargealternativer som sort, svart / gull, rødt, etc.

USP: Innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 6. Ny Trent

New Trent har en muskulær profil, og er designet for å være en svært holdbar sak for den 9, 7-tommers iPad. Konstruksjonen med to lag er sterk nok til å overleve selv ekle humper. Det er også et mykt interiør for å holde skrapa i god avstand.

Innebygd kickstand lar deg forvandle saken til et hendig horisontalt stativ for praktisk medieovervåking. Og ja, lærremmen lar deg bære nettbrettet ditt komfortabelt.

USP: To-lags foringsrør

Sjekk ut på Amazon

# 7. Favormates

Hva med å plukke ut et førsteklasses tastatur til iPad-en din? Med den ultrakompakte designen og eksepsjonelt taktile taster er Favormates en av de fineste tastaturetui.

130 graders roterende clamshell-deksel tilbyr flere visningsvinkler for å sikre at både dine medier som ser på og skrivebehov blir oppfylt ideelt. Den har syv bakgrunnsbelysningsfarger og tre lysstyrkeinnstillinger, som hjelper deg å bruke tastaturet praktisk om natten.

Når det gjelder beskyttelse, kan du forvente at det aldri skal skuffe nettbrettet. Når det gjelder beskyttelse, kan du forvente at det aldri skal skuffe nettbrettet. Dessuten kan du velge Favormates i fire attraktive farger: sølv, svart, gull og rose.

USP: 130-graders roterende musling

Sjekk ut på Amazon

# 8. ProCase

Enkelt sagt er ProCase en av de mest bedårende folio-sakene i markedet. Det er vakkert laget med syntetisk skinn av topp kvalitet. Med det glatte interiøret lar ikke skrapingen skaden din iPad.

Stand-funksjonen gjør en fin jobb med å la deg få mest mulig ut av morsomme videoer i en mer behagelig vinkel. Det er også stylusholder som lar deg beholde din Apple Pencil. Til slutt kommer ProCase i syv sjarmerende fargevarianter, inkludert rød, blågrønn, svart, grå og mer.

USP: Flere synsvinkler

Sjekk ut på Amazon

# 9. Fintie

Fintie er en fin folio-sak som gjør en fascinerende match med iPad. For meg er det største høydepunktet i denne saken tilgjengeligheten av flere livlige farger. Det betyr at du har en rekke alternativer for å eksperimentere og bestemme hvilken som ser hot ut på iPad.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er 360 graders roterende stativdeksel som tilbyr både vertikale og horisontale visningsvinkler. Den har også støtte for automatisk søvn / vekke-funksjonalitet for å forhindre unødvendig batteriforbruk.

USP: 360 graders roterende stativ

Sjekk ut på Amazon

# 10. ESR

Hvis du har en stor forkjærlighet for fargerike profiler, er ESR forberedt på å være en fantastisk match for din iPad. Ristet ut av polyuretan, har saken en ganske fin design. Mykt mikrofiberfor holder ripa i sjakk.

Tri-fold frontdeksel gir både skrive- og visningsvinkler. Du kan dessuten plukke ut ESR folio etui i en rekke attraktive farger. Derfor vil du ikke ha noe problem med å velge et fantastisk par til nettbrettet.

USP: Polyuretan av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 11. Dteck

Hvor kult Dteck ser ut! Med fremtredende funky design, har Dteck en fascinerende profil for å vinne deg med helt fra første øyekast. Saken er skåret ut av fineste PU-lær. TPU interiør har forsterket strukturen, og gir den den nødvendige styrken for å motstå slitasje. Magnetlist kan du lukke saken sikkert. Enda bedre, du har mer enn 30 iøynefallende farger med forskjellige mønstre å velge mellom.

USP: Ulike fargevalg

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Hvilket av de ovennevnte tilfellene kommer til å kobles sammen med iPad-en din? Er det den som ser funky ut eller den som har en suave design? Det ville være flott å vite navnet sitt.

Ikke gå glipp av:

 • Beste 9, 7-tommers iPad Pro Folio-deksler
 • Beste 10, 5-tommers iPad Pro Folio-deksler
 • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-tastaturetui

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike topp iPad-tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar