Slik bruker du iPhone eller iPad som Apple TV Remote

Har du bare plassert Apple TV-fjernkontrollen din? Hvor ofte skjer dette med deg når du er ivrig etter å se favorittprogrammene dine på Netflix eller filmer på Apple TV? I stedet for å søke på fjernkontrollen i flere timer, kan du ganske enkelt bruke iPhone-en din som en fjernkontroll for Apple TV. Er ikke det fantastisk ?!

Vel, din iPhone er alltid et skritt unna når du trenger den, for det er det du bruker mer sammenlignet med Apple TV-fjernkontroll hele dagen. Jeg hadde allerede delt en guide for hvordan du bruker Apple Watch som Apple TV-fjernkontroll, og i dag skal jeg vise deg det samme ved hjelp av en iPhone eller iPad. Så her er en detaljert guide for hvordan du kontrollerer Apple TV med iPhone eller iPad.

To måter å kontrollere Apple TV på iPhone og iPad

Det er to måter å bruke iPhone-en på som en Apple TV-fjernkontroll. En metode er å laste ned ekstern app og en annen er ved å gå direkte inn via Control Center hvis iOS-en din er oppgradert til den nyeste versjonen.

Metode nr. 1: Bruk ekstern app for å kontrollere Apple TV med iPhone eller iPad

Bare med et program, "Remote App", blir det mye lettere å bruke Apple TV med en iPad eller iPhone. Jeg har ofte observert at brukere klager på Apple TV-fjernkontroll ikke fungerer av noen grunner. Og det er derfor jeg foretrekker at du bruker iPhone eller iPad som fjernkontroll for Apple TV. Slik gjør du det!

Trinn 1. Forsikre deg om at begge enhetene, Apple TV og iPhone er koblet på samme WiFi, og sørg for at Apple TV og iOS-enheten din kjører på de nyeste operativsystemversjonene. Last ned nå Apple TV-fjernapp på iPhone eller iPad.

Steg 2. Når du har lastet ned den, åpner du appen på iDevice og velger Apple TV fra skjermen. Du vil nå se en firesifret kode på din iPhone eller iPad.

Trinn 3. Nå på Apple TV, gå til Innstillinger, trykk på Generelt og velg deretter Fjernkontroller . Skriv inn den firesifrede koden du ser på iOS-enheten din, og du er klar til å kontrollere Apple TV med iPhone.

Dette vil nå koble Apple TV og iPhone / iPad. Så dette er hvor enkelt det er å bruke iPhone som fjernkontroll for Apple TV ved å bruke den eksterne appen.

Metode nr. 2: Bruk Kontrollsenter for å konfigurere Apple TV Remote på iPhone eller iPad

Til å begynne med er det et must at du sjekker om Apple TV-alternativet finnes på kontrollsenteret ditt eller ikke. Hvis ikke, gå over til Innstillinger, trykk på Kontrollsenter → Tilpass kontroller og trykk deretter på (+) ved siden av Apple TV Remote . Dette vil legge til Apple TV-ikonet på ditt kontrollsenter. Når du er ferdig, følg trinnene nedenfor.

Trinn 1. Hvis du vil åpne kontrollsenteret på iPhone X og nyere eller iPad med iOS 12 eller nyere, sveiper du ned fra øvre høyre hjørne på skjermen til enheten din. Og sveip opp fra bunnen av skjermen for iPhone 8 og eldre.

Steg 2. Trykk på Apple TV-fjernkontrollen fra kontrollsenteret og trykk på Apple TV fra listen .

Trinn 3. Du vil nå se en firesifret kode på Apple TV-skjermen . Legg inn det samme på din iPhone eller iPad for å koble den sammen!

Når iPhone / iPad og Apple TV er sammenkoblet, er du klar til å bruke Apple TV med iPhone eller iPad.

Oppsummering ...

Noen ganger må du gå en ekstra kilometer for å finne en løsning, men med iGeeksBlog er alle løsninger for Apple-produkter til hånden. Last ned iOS-appen vår for å få slike løsninger med en gang!

Anbefalte innlegg å lese nå!

  • Hvordan kontrollere Apple TV fra iPhones låseskjerm
  • Hvordan legge til, fjerne eller bytte mellom brukerprofiler på Apple TV
  • Slik gjør du Karaoke på Apple TV
  • Slik bruker du Kontrollsenter på Apple TV

Gi oss beskjed i kommentarfeltet hvis du har problemer når du kobler Apple TV til iPhone eller iPad. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram for å få raskere svar på det samme!

 

Legg Igjen Din Kommentar