Slik deaktiverer du "Samtale venter" på iPhone for å stoppe avbrudd i samtalen

Samtale venter varsler deg om et innkommende anrop når du er i en annen samtale. Du vet dette gjennom den hyppige "pipetonen" du hører når du snakker på en annen samtale.

Samtaleventer kan være en fordel når du ikke har råd til å gå glipp av noen viktig samtale. Når du hører pipetonen, må du bare se på skjermen for å vite hvem som ringer. Men noen ganger kan det være irriterende. Du kan selvfølgelig deaktivere dette pipet.

Slik deaktiverer du "Samtale venter" på iPhone for å stoppe avbrudd i samtalen

For å unngå forstyrrelser og den irriterende pipelyden, kan du slå av Samtale venter på iPhone ved å gjøre dette:

Trinn 1 . Gå til Innstillinger- appen på iPhone.

Trinn 2 . Trykk på Telefon.

Trinn 3 . Velg nå " Call Waiting " -funksjonen og vent til lasteren viser bryteren.

Trinn 4 . Sveip samtalen venter-bryteren til AV.

Så det slår av samtalen som venter, noe som betyr at det ikke er mer pipelyd. Men hvor går samtalene? Hva hører den som ringer?

Det viser seg at når du slår av samtalen som venter, blir samtalene dirigert til Voice Mail automatisk. Teknisk mangler du ikke noe anrop med mindre den som ringer bestemmer seg for å kutte samtalen før du sender en telefonsvarer.

Slå av samtale venter kan fylle ut talemeldingen din ganske raskt. Siden du ikke får beskjed overhodet når du er i en samtale, kan det hende du må huske å sjekke telefonsvareren din for å returnere anrop.

Ikke noe alternativ som “Call Waiting” på min iPhone?

Samtale venter er en operatørspesifikk funksjon, men siden de fleste operatører støtter den, er det ikke sannsynlig at du vil støte på dette problemet.

Noen brukere har imidlertid definitivt rapportert at de ikke ser Call Waiting-funksjonen på iPhonene sine. Merkelig, men i så fall må du kontakte transportøren din for å finne ut om samtale venter støttes og deretter følge trinnene.

Ønsker å ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar