Beste iPhone Xs Max herdet glassskjermbeskytter i 2020: Uovertruffen hardhet og ekte berøringsfølsomhet

Skjermvakten sies å være den første forsvarslinjen for smarttelefonen. Derfor må beskyttelsen være sterk nok til å tilby et pålitelig skjold til berøringsskjermen mot sprekker og skrap. Vil du ha en holdbar beskyttelse for din splitter nye iPhone Xs Max 'berøringsskjerm? Hvorfor ikke utforske toppskjermbeskyttelsesglassene for iPhone Xs Max, da de er designet for å tilby et pålitelig forsvar mot skjermen mot alle vanlige farer.

Det er tre egenskaper som jeg gjør følgende skjermbeskyttere forskjellig fra resten: Topphardhet, høy klarhet og eksepsjonell følsomhet. Dessuten er de designet for å være helt boblefrie. Hopp over for å oppdage mer om dem ...

Beste iPhone Xs Max herdet glass skjermbeskyttere

Rask tilgang:

 • Supcase
 • OMOTON HD
 • KuGi
 • pehael
 • Bovon
 • Supershieldz
 • Marge Plus
 • Maxboost
 • iCarez
 • ESR

#1. Supcase

Supcase har 3D herdet glass for å øke opplevelsen. Bortsett fra å tilby maksimal klarhet, er den designet for å være usedvanlig følsom for berøringen. Derfor vil bevegelsene dine glide jevnt på overflaten, slik at du kan komme litt mer praktisk gjennom oppgavene dine.

En annen fordel med å ha et glass av høy kvalitet er at det ikke mister klarheten så lett. Det som hjelper det å holde kvaliteten intakt er stabiliteten. Bortsett fra holdbarheten, er Supcase-skjermforsvarer tilgjengelig i doble pakker.

USP: 3D herdet glass

Sjekk ut på Supcase

# 2. OMOTON HD

OMOTON har alltid produsert en av de mest kjente skjermbeskyttelsene for iPhone. Og denne har alle egenskapene til å være en pålitelig beskytter for berøringsskjermen.

Det ypperste glasset kan skryte av industristandard hardhet for å gi den viktigste beskyttelsen på skjermen. Med de nøyaktige utklippene er den perfekt installert på skjermen.

Siden det er boblefritt, vil du kunne installere skjermbeskyttelsen enkelt. En annen bemerkelsesverdig funksjon er muligheten til å forhindre fingeravtrykk og skitt. Derfor forblir den svært følsom for berøringen lenge.

USP: Fingeravtrykkresistent

Sjekk ut på Amazon

# 3. KuGi

KuGi kan skryte av alle egenskapene til å være en langvarig skjermbeskytter for iPhone. Det som har fanget øynene mine i denne skjermbeskytteren er det boblefrie limet som gjør installasjonen smertefri.

Utklippene er pene for å sikre at det ikke forstyrrer frontkameraet og sensoren. Når det gjelder klarhet, gir den optimal seeropplevelse med HD-gjennomsiktighet.

På grunn av hovedsakelig det oleofobe belegget, holder KuGi svette og flekker i god avstand. Derfor vil din 3D Touch-bruk forbli jevn seiling.

USP: Anti-shatter

Sjekk ut på Amazon

# 4. pehael

pehael har litt tykkere design (0, 33 m tykkelse) for ekstra beskyttelse mot sprekker. Derfor kan din iPhone berøringsskjerm motstå riper med letthet.

Et annet bemerkelsesverdig trekk er det hydrofobe og oleofobe belegget som holder støv borte. De avrundede kantene hjelper skjermbeskyttelsen til å bli montert skinnende.

Med den høye klarheten som tilbys, har du en bedre seeropplevelse. På toppen av alt kommer pehael i tre pakker.

USP: Hydrofobt og oleofobt belegg

Sjekk ut på Amazon

# 5. Bovon

Bovon er en av de fineste skjermvaktene for iPhone Xs Max. Så, hva som får det til å skille seg ut.

Vel, kvaliteten jeg har likt i denne skjermbeskytteren er muligheten til å gi kant-til-kant-beskyttelse. Det slitesterke herdet glass med 9H-hardhet gir ingen sjanser til riper for å skade skjermen.

Med det oleofobe belegget forhindrer skjermbeskyttelsen også at skitt, svette og støv hoper seg opp på skjermen. Som et resultat forblir det veldig responsivt på berøringen lenge.

USP: Kant-til-kant-beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 6. Supershieldz

Supershieldz har designet en ideell skjermbeskytter for iPhone Xs Max. Den har buede kanter som spiller en viktig rolle i å tilby forsvaret på fullskjerm. 9H Hardness sammen med 99, 99% HD klarhet gjør det til en topp innsats.

Tilstedeværelsen av hydrofobt og oleofobt belegg styrker dens holdbarhet ytterligere. I tillegg er det støv og svette, slik at klarheten og følsomheten ikke blir påvirket. Til slutt tilbyr Supershieldz denne skjermbeskyttelsen i to pakker.

USP: Anti-flekker

Sjekk ut på Amazon

# 7. Marge Plus

"Marge Plus" er en av de tynneste skjermbeskyttelsene for iPhone Xs Max, med bare 0, 25 mm tykkelse. Til tross for at den er så tynn, har den styrken til å avverge utfordringene fra riper og ujevnheter.

Bortsett fra å tilby høy klarhet, tilbyr denne skjermbeskyttelsen også maksimal følsomhet. Det oleofobe belegget gjør det mulig å motstå fingeravtrykk og støv. Dessuten hjelper den imponerende saksvennlige designen med å fungere i de fleste tilfeller.

Marge Plus skjermbeskyttere leveres i tre pakker drevet av livstidsgaranti.

USP: Sakvennlig design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Maxboost

Når det gjelder å produsere skjermbeskyttere av ypperste klasse, er Maxboost et kjent merke. Denne skjermforsvareren er en av de tynneste med bare 0, 25 mm tykkelse.

Til tross for at den er på den slankere siden, gir den berøringsskjermen det vesentligste forsvaret mot alle slags skurker som flekker og skrubber. skraper. Takket være spesiell belegg kan skjermbeskyttelsen holde svette og fingeravtrykk på lang avstand.

Til slutt er Maxboost tilgjengelig i tre pakker som støttes av en pålitelig livstidsgaranti.

USP: Slank og sensitiv overflate

Sjekk ut på Amazon

# 9. iCarez

Jeg har prøvd hendene mine på flere iCarez-skjermbeskyttere. Og ut fra det jeg har opplevd, kan jeg si at skjermbeskyttere er svært pålitelige. Så jeg forventer at denne skal være like god.

Når han snakker om funksjonene, har denne skjermbeskyttelsen 0, 33 mm tykkelse, og aldri gitt skader noen sjanse til å skade berøringsskjermen. Det er utstyrt med høy følsomhet slik at du kan bruke enheten med ønsket glatthet.

USP: TrueTouch-følsomhet

Sjekk ut på Amazon

# 10. ESR

ESR skjermbeskytter kommer med buede kanter som spiller en viktig rolle i å gi dekningen på full skjerm. De pene utklippene sikrer at skjermbeskyttelsen ikke forhindrer at dybdekameraet og sensorene fungerer ordentlig.

Akkurat som alle de ovennevnte skjermbeskyttere, inneholdt denne også herdet glass. Derfor bør du forvente at den gir høy klarhet. På grunn av uovertruffen styrke kan den tåle opptil 22 kilo kraft. Det er ikke alt, ESR støttes av livstidsgaranti.

USP: 5X sterkere

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er din pålitelige forsvarer?

Jeg antar at du har en pålitelig skjermbeskytter for din iPhone XS Max, ikke sant? Får jeg vite navnet på skjermbeskytteren og funksjonene du har likt i den?

Du ønsker å utforske mer:

 • Beste iPhone Xs maks lommebokvesker
 • Beste iPhone Xs Maks klare tilfeller
 • Beste iPhone Xs Maks

Hvilket er favorittfirmaet ditt som produserer skjermbeskytter? Fortell oss om det. Sørg for å laste ned iGB-appen vår, og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar