Beste Indie-spill for iPhone og iPad i 2020: En unik spillverden for deg

Variasjon er det virkelige krydderet med spill! Uansett hvor spennende en type spill det er, ser det ut til å miste sjarmen når du spiller det gjentatte ganger. Derfor har jeg plukket opp noen av de beste Indie-spillene for iPhone og iPad for aldri å la fascinasjonen din for å prøve ut noe ut-av-boksen forsvinne. Ditto, de vil sette deg på rull i timevis!

Selv om disse Indie-spillene ikke kommer fra toppspillstudioer eller -merker, er de så gode som du noen gang kan forvente. Fra ekstremt forvirrende til det enkle, men likevel interessante konseptet, inkluderer denne listen en rekke spill. Så klar til å fange dem alle sammen? La oss hoppe over!

Beste Indie-spill for iPhone og iPad i 2019

#1. Reigns

Regjeringer er designet for å sette viddet ditt i hult. Som en middelalderske monark i moderne tid står du overfor en stor oppgave å holde riket ditt trygt fra uendelige utfordringer. Siden hver avgjørelse kan ta eller marse familiens dynasti, må du være veldig dyktig.

Som konge må du gjøre en fin balanse mellom mennesker, kirke, hær og skattkammer i møte med nye veisperringer som stadig dukker opp fra tid til annen. Ta klare beslutninger og planlegg nøye for å sikre at regjeringstiden din varer lenge. Det beste med dette spillet er at det kan hjelpe deg med å utvikle prisverdig lederskap.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 2. Monument Valley

Monument Valley er for deg som elsker hjernetrillende spill. Oppgaven din innebærer å utforske spennende arkitektur og ekstremt kompleks geometri. Du har det store ansvaret å lede den stille prinsessen "Ida" gjennom de gåtefulle monumentene og skjulte stier. Lyden svarer slik du manipulerer verden til å tilby et kult lydbilde. Med den utrolige grafikken og suverene konseptet, vil dette spillet aldri la deg bli lei.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 3. Superbrothers Sword & Sworery EP

Dette actioneventyret fortjener å bli inkludert i denne topplisten over Indie-spill. Det utforskende konseptet er først og fremst basert på audiovisuell stil. Du må bruke sverdet for å vise frem din bravado og løse mysterier. Hjelp den vandrende munken med å løse de enorme problemene hun står overfor.

Jeg liker konseptet med dette spillet, da det holder på tåen gjennom.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 4. OddPlanet

OddPlanet er enda et eventyrlig spill. Veiled en ensom liten jente gjennom ekstremt farlige miljøer og hjelpe henne med å komme ut av trøbbel. Nyt de atmosfæriske lydene og avslør musikken i stereo. Og også møte de fantastiske skapningene i den fantastiske verdenen.

Konseptet med spillet er ganske enkelt, men du vil elske å ta en tur til det for å utforske det fantastiske eventyrlandet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Treasure Buster

Treasure Buster består av utfordrende spillmodi som arkade og uendelige gambler. Du må se etter de mørkeste fangehullene for å vinne de ultimate prisene. Du må også overvinne enorme utfordringer.

De verdensomspennende topplistene og prestasjonene viser hvor du står blant toppspillere. For å bli den ypperste skattejegeren, må du mestre alle de unike heltene med egenskaper og evner.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 6. Gravity Island

Ser du etter et engasjerende, men likevel sjarmerende plattformspill? Gravity Island vil virkelig sette ferdighetene dine på prøve!

Shiro er en utrolig søt eventyrer som elsker å samle magiske ildfluer. Mens du spiller i jungelenes verden, må du være forsiktig med kviser. Det er forskjellige verdener å utforske. De 80 nivåene og det groteske lydsporet lar deg aldri puste lett.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Punchin & Kickin

Punchin & Kickin er et svært vanedannende, men likevel enkelt arkadespill. Du må beseire fiendene dine med høye og lave angrep avhengig av situasjonen. Jo flere fiender du beseirer, jo mer aggressivt må du kjempe mot dem.

Dette fascinerende spillet vil at du skal sparke deg frem til seier i løpet av kort tid; på styrken av din overlegne stanseferdighet. Vil du ikke sjekke om du er uovervinnelig eller ikke? Hvis ja, så gå for dette spillet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Six O'Clock High

Dette er et vanvittig kampspill som tar deg til himmelen med fantastisk grafikk og intuitive kontroller. Du må tjene 14 utmerkede flyoppgraderinger for å krysse bølgene.

Du må kjempe mot de beste jagerflyene for å vinne dette spillet. Jeg er sikker på at dets elektro swing lydspor aldri vil la din ånd miste fart. La din krigsinnsats komme i gang med Six O'clock High!

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 9. Bestefar og zombiene

Morfar og zombiene har fått mange triks i ermet for å aldri la deg få nok moro. Bestefaren er flink nok til å overliste mektige zombier som er etter blodet hans. Han har en spesiell smak for godteri og elsker å knipse så mange av dem som mulig.

Det er 120 nivåer og tre fantastiske verdener for å holde deg hekket i flere timer. Hvert nivå er fullt av veisperringer og krever at du er på det aller beste av din viten for å lykkes.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Run Rabbit Run - Hardcore Platformer

Run Rabbit Run er for folk som liker å gå mot herculean hindringer. Spillet er sentrert rundt en kanin som liker å hoppe og løpe. Du vil ha vanskelig for å holde kaninen på ett sted og beskyttet; spesielt når det er noen veldig farlige hindringer. Det kule lydsporet lar aldri alvor krype inn i hjertet ditt og holder deg oppmuntret.

Pris: Gratis

nedlasting

Din ta?

Hvilke av disse fantastiske Indie-spillene har du fanget? Er det den som er full av utfordringer eller den som har et enkelt, men likevel veldig fascinerende konsept? Jeg vil gjerne kjenne valget ditt.

Siden vi snakker om spill, vil jeg anbefale deg å ta en titt på disse spillelistene også:

  • Beste Space Shooter-spill for iPhone og iPad
  • Beste iPhone og iPad actionspill
  • Beste Tower Defense-spill for iPhone og iPad
  • Beste racingspill for iPhone og iPad

For å lese flere slike topp-spillelister, last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar