Trio Dock: Lad din iPhone, iPad og Apple Watch smart

Ettersom det er et bredt spekter av elektroniske apparater tilgjengelig, er det ganske enkelt ikke nok å ha en. Nesten alle har en tendens til å bære mer enn én dings hele tiden. Alt går bra til vi går tom for batteri, og det er absolutt vondt å lade dem alle individuelt.

Se for deg et skrivebord med en Apple Watch, iPhone og en iPad som lader samtidig. Det første er kablene, og det andre er hvordan rotete skrivebordet ditt ser ut. Trio universal ladedokk er her for å hjelpe i denne sammenfiltrende situasjonen. Det vil ikke bare hjelpe deg å lade alle enhetene dine, men det vil også gjøre at skrivebordet ditt ser mye organisert ut. Trio er absolutt en av de beste dokkingstasjonene for iPhone 6 / 6s. Les hele vurderingen gitt nedenfor for mer informasjon.

Trio Dock - iPhone, iPad og Apple Watch ladestativ

Bygg kvalitet og design

Trio universell ladedokk er laget av aluminium som gjør den holdbar og lett. Trio står for tre, og dermed har den tre forskjellige brygger: Smartphone, nettbrett og Apple Watch. Du kan lade alle tre enhetene samtidig uten å administrere individuelle kabler. Bortsett fra det er alle dokker magnetiske, noe som gjør det mulig å omorganisere dem for å utnytte minimum plass på skrivebordet ditt. Du kan også bruke en enkelt dokk uavhengig for å lade en enkelt enhet.

kompatibilitet

Trio støtter et bredt spekter av enheter. Det er mulig fordi den har en lynport, mikro-USB-port og USB-C-port. I utgangspunktet kan enhver enhet som har noen av portene nevnt lades ved bruk av Trio universal dock. Bortsett fra iPad og iPhone, støtter dock dock også lading av Apple Watch og Android-enheter. Vent, det er mer med det. Du kan til og med lade smarttelefonen og nettbrettet med de fleste tilfellene på.

Fargevalg

Trio universal dock kommer i fem forskjellige farger som passer til din smarte enhet: Sølv, Space Grey, Gold, Rose Gold og Matte Black. Du kan velge den som samsvarer med skrivebordet eller enheten.

Priser

Å være et Kickstarter-prosjekt, det er forskjellige løfter med forskjellige alternativer. Du kan gå til kampanjesiden for å få informasjon om de nyeste prisene.

Hvilke forskjellige smarte enheter bruker du? Og bruker du noen universell dock for å lade dem? Del med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar