Hvordan legge til kallenavn i iPhone-kontakter

Det er ikke alltid like lett å huske en kontakt bare ved navn, spesielt når du har hundrevis av kontakter på iPhone. Dessuten blir det ganske forvirrende når det er samme navn med forskjellige kontakter. Selvfølgelig kan du skille dem ved å legge til etternavn, men det er ikke nok. Er det noen annen måte å løse dette lille puslespillet på?

Å legge til et foretrukket kallenavn til en kontakt på iPhone gjør det ganske enkelt å gjenkjenne en bestemt kontakt av mange. Folk liker å gi kallenavn til vennene sine for å vise sin kjærlighet. Hvis du også har fått et fint kjæledyrnavn for vennen din og vil vite hvordan du legger det til kontakten, så er vi her:

Hvordan legge til kallenavn til dine iPhone-kontakter

Trinn 1. Start Kontakter- appen.

Steg 2. Trykk på kontakten du vil legge til et kallenavn.

Trinn 3. Trykk på Rediger fra øverste høyre hjørne.

Trinn 4. Bla nedover og trykk på Legg til felt.

Trinn 5. En menyliste åpnes der du ser mange andre alternativer for å legge til en kontakt, for eksempel Prefiks, Midt eller Suffiks. Trykk på Kallenavn.

Trinn 6. Du vil se det tomme mellomrommet der "Kallenavn" er skrevet under kontaktnavnet. Skriv det foretrukne kallenavnet, og trykk deretter på Ferdig fra øverste høyre hjørne.

Det er det!

Slik fjerner du kallenavn fra en kontakt på iPhone

Du har lagt til et kallenavn til en kontakt på iPhone, men av noen grunner vil du ikke lenger. Hvordan vil du fjerne det?

Trinn 1. Start Kontakter- appen, og velg kontakten.

Steg 2. Trykk på Rediger fra øverste høyre hjørne, og trykk deretter på kallenavn for å fjerne det.

Trinn 3. Trykk på Fullført for å bekrefte endringen.

Det er alt!

 

Legg Igjen Din Kommentar