iPhone 6 og 6 Plus starter på nytt tilfeldig: Slik løser du problemet

Noen ganger må iPhone-brukere møte noen uvanlige feil som ser ut til å komme ut av ingenting på enheten. Problemer knyttet til batterilevetid, apper krasjer, berøringsskjerm blir lite svar har vært der med iPhones i lang tid. Og iPhone 6 og 6 Plus er ikke et unntak fra disse langvarige problemene.

Oppdatering: Hvis iPhone-enheten din kjører iOS 11, sjekk ut dette siste innlegget for å løse problemet.

Noen brukere av iPhone 6 og 6 Plus rapporterte å ha møtt et ukjent problem som tvang enheten til å starte på nytt tilfeldig. Den plutselige omstarten av iPhone kan være veldig frustrerende, spesielt hvis den forekommer ganske ofte. Du er inne i en tøff, intens samtale med vennen din, og plutselig ser du at telefonen er slått av, ville du ikke ha lyst til å komme på toppen av pasientene dine? Selvfølgelig ville du gjøre det. Her er noen mulige løsninger på dette problemet som kan løse det med umiddelbar virkning. La oss finne det ut!

Start iPhone på nytt

Start iPhone på nytt ved å trykke på dvalemodus / Hjem-knappen og Hjem-knappen samtidig. Hold iPhone-en slått av en stund, og start den på nytt som vanlig.

Hvis du fremdeles ikke har vært i stand til å feilsøke dette problemet, fortsetter du med de videre løsningene:

Rydd opp iphone

Unødvendige meldinger, bokmerker, URL-er, informasjonskapsler og hurtigbuffer kan være en av de viktigste mistenktene for hvorfor iPhone-en din starter på nytt gang på gang uten rim eller grunn. Derfor anbefales det å rydde opp i alle disse irrelevante filene.

Slett alle unyttige meldinger

Start apper for meldinger → Trykk på Rediger fra øverste venstre hjørne → Velg alle meldingene du vil slette → trykk deretter på Slett fra nedre høyre hjørne.

Fjern historikk og nettstedsdata

Start Innstillinger- app → Bla ned og trykk på Safari → Trykk på Fjern historikk og nettstedsdata → Trykk på Fjern i popup-en for å bekrefte.

Slett unødvendige apper

Fjern alle ubrukelige apper som du ikke lenger er glad i, og anser dem som verdiløse. Å fjerne dem vil ikke bare gi mer plass for iPhone, men også få enheten til å fungere raskere.

Bare trykk og hold på en hvilken som helst tredjepartsapp, når den begynner å riste, trykk på (X) som er på appikonet og trykk på Slett i popup-en for å bekrefte.

Tilbakestill iPhone

Mange iPhone-eiere som hadde opplevd denne feilen, sa at når de tilbakestilte enheten, kunne de løse den. Å tilbakestille enheten din vil bringe endringer i alle innstillinger. Det vil imidlertid ikke slette data eller medier.

Start Innstillinger- app Trykk på Generelt → Bla ned og trykk på Tilbakestill → Trykk på Tilbakestill alle innstillinger → En popup vises, trykk på Tilbakestill for å bekrefte.

Nå, må du vente i noen tid, siden din iPhone vil starte på nytt.

Gjenopprett iPhone

Å gjenopprette iPhone som ny kan være veldig smertefullt, da det tar mye tid, men det kan la deg løse dette problemet. Derfor kan du prøve denne lange, men pålitelige løsningen. Sørg for å ta sikkerhetskopi av enheten din for å holde filene og dataene dine helt sikre før du gjenoppretter dem.

Koble iPhone til Mac eller PC Start iTunes → Velg enheten fra menyen øverst til venstre Klikk på Gjenopprett iPhone → Bekreft den i popup-vinduet.

Hva om ingenting har fungert?

Forhåpentligvis har disse løsningene hjulpet deg med å fikse tilfeldig omstart av iPhone 6/6 Plus. Siden de pleide å jobbe for mange brukere, ser jeg ikke noen grunn til at de ikke kan klikke for deg også. Imidlertid, hvis disse triksene ikke klarer å løse problemet, vil jeg anbefale deg å kontakte Apple for å få hjelp.

Hvis du kjenner noen levedyktig løsning for å feilsøke dette problemet, kan du gjerne dele det med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

Hvis du har likt å lese disse artiklene, kan det være lurt å ta en titt på disse nyttige guidene:

  • Hvordan fikse appstyrt på iPhone
  • Slik frigjør du plass på iPhone uten å slette bilder og meldinger
  • Slik fikser du iPhone 6/6 Plus Berøringsskjerm-svar

For å lese flere slike feilsøkingsveiledninger relatert til iPhone, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.